Read the Official Description

Programul Mays MBA preia cursurile de afaceri la un nivel mai avansat, pregătind studenții să creeze și să susțină valoarea în mediul de afaceri de astăzi. Piatra de temelie a programului este curriculum-ul nostru cuprinzător, bazat pe piață, alcătuit din 49 de ore de lucru pe parcursul a 16 luni.

Acest curriculum de vârf a fost dezvoltat cu ajutorul unor corporații majore și a fost evaluat comparativ cu cele mai importante programe de MBA din întreaga lume.

Cu accent deosebit pe:

  • Competențe de bază în afaceri
  • Comunicații
  • Probleme internaționale
  • Lucrul în echipă
  • Etică, Mays

Studenții MBA sunt pregătiți să fie gânditori strategici, comunicatori eficienți, membri responsabili ai echipei și lideri pe piața globală de astăzi.

Dacă alegeți să faceți acest lucru, vă puteți extinde studiile pentru un semestru suplimentar pentru a adăuga o specializare și mai mare la gradul dumneavoastră. În crearea specializării, puteți profita de resursele și opțiunile cursurilor academice disponibile la Universitatea Texas & A University - una dintre cele mai mari universități din țară.

Abordarea noastră flexibilă recunoaște un fapt simplu: fiecare student MBA posedă un fundal unic și aspiră la un obiectiv unic de carieră.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Mays Business School at Texas A&M University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
18 luni
La zi
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline