Mba

Generalități

Programul de descriere

De ce obține MBA la Millikin?

Gandeste ca un executiv

Noastre executive și rapide MBA oferă două experiențe unice, adaptate la nevoile diverse ale profesioniștilor de astăzi de afaceri ambițioase. Executive MBA este de 17 luni de la seral orientate spre adulți de lucru. De 12 luni Fast-Track MBA oferă cursuri de zi accelerate pentru proaspeții absolvenți de facultate.

C Suite-Facultatea

Facultatea noastră de MBA sunt mai mult decât profesorii - sunt profesioniști experimentați, antreprenori cu afaceri proprii, CEO, consultanți pentru Fortune 500 de companii, și autori premiate.

Lucru în echipe și a construi rețele

Un punct forte cheie al Millikin MBA constă în modelul său de cohorta-team învățare. Echipele cuprind elevi din medii diverse, care colaborează pentru a rezolva probleme reale de afaceri. Acest mediu echipă, bogat în sprijinul, permite elevilor să profite de oportunități de networking.

High-Tech Learning Environment

Studenții au acces la o suită de MBA dedicat, care oferă de videoconferință și de înregistrare de prezentare capacitățile utilizate atât pentru instruire la nivel local și la distanță.

Oportunități absolvent de stagiu

MBA absolvenți alocațiilor pot fi disponibile pentru un grup select de studenți mare realizare.

MBA "Boot Camp"

Ambele programe demara cu o revizuire a fundamente de afaceri de bază în timpul o experiență cu drag mentionat ca MBA "Boot Camp". O gamă largă de C-Suite acoperire facultate subiecte critice de business și concepte pentru a pregăti studenții de fiecare fond pentru succes după finalizarea gradul lor.

Pe scurt

 • MBA nostru a absolvit peste 200 de studenți de la programul a inceput in 2001
 • Mărimea medie este de 28-30 de clasă
 • Varsta medie în programul de MBA este de 32
 • Studentii nostri MBA au grade diferite de licență, inclusiv contabilitate, domenii de asistenta medicala, de inginerie, sisteme de informare administrate, managementul resurselor umane
 • Studenții noștri MBA au obținut grade avansate de la universități din China, India, Germania, precum și din SUA
 • Elevii provin dintr-o gamă largă de corporații, inclusiv, Bunn Capitol, Caterpillar, Exelon, Verizon, ADM, Tate & Lyle, Wells Fargo, Mueller, PPG
 • Ani medii lucrat în domeniul lor este de 10 ani
 • ACBSP acreditate

Cerințele de admitere

NOTĂ: Cerințe de aplicare trebuie să fie finalizate înainte de 1 noiembrie, pentru a fi examinate de către Comitetul pentru Educație Universitar de MBA spre examinare următorul program consecutive care incepe in luna ianuarie. Aplicații Fast-Track MBA sunt acceptate pe bază de fier.

Cerere de admitere

Completeze și să depună cererea on-line pentru admitere.

Trei (3) Scrisori de recomandare

Trei scrisori de recomandare de la persoane cu cunoștințe directă a educației sa, trecutul său profesional, și este un lider. Dacă se aplică la Programul Executive MBA, o literă ar trebui să vină de la superiorul direct al reclamantei.

Rezumat curent

Includ toate experiență profesională și educațională, împreună cu orice premii, onoruri, sau distincții.

Declarație de Scop

Depune o declarație de 1.000 cuvânt care descrie obiectivele personale si profesionale solicitantului.

Admitere de management absolvent de testare (GMAT)

Cerința GMAT se renunță pentru solicitanții care au obținut o diplomă de master sau mai mare într-un domeniu, astfel cum sunt stabilite de comisia de revizuire MBA.

Stenogramele oficiale

Solicitanții trebuie să solicite transcrieri de la toate instituțiile universitare și postuniversitare de la care le-au obținut o diplomă.

Informații suplimentare pentru studenții internaționali

Studenții internaționali trebuie să completeze următoarele în plus față de cerințele de aplicare menționate mai sus:

 • Completa cererea internațională pentru admitere. (Pentru traducere și de contact de evaluare Servicii de învățământ Mondiale)
 • Trimite Colegiul Oficial Transcrieri în limba engleză. (Pentru traducere și de contact de evaluare Servicii de învățământ Mondiale)
 • Trimite TOEFL (Test de limba engleza ca limba straina). Limba engleză de competență după cum reiese de un scor minim de 81.

Admiterea condiționată poate fi acordat în două situații:

 • Pentru candidații cu un nivel avansat de limba engleză Proficiency
 • (TOEFL, scor între 70 și 80), care trebuie să își îmbunătățească abilitățile de scris (Test de limba engleza ca limba straina). Elevii pot înscrie nu mai puțin de 70 la TOEFL iBT sau 6,5 la IELTS (cu nici o trupa mai puțin de 6). Admitere condiționată se va baza pe scorul de testare, precum și un interviu Skype. În acest caz, elevii vor studia pentru un semestru în limba engleză Centrul limba Millikin lui, în cazul în care va fi plasat în Nivelul 4 de instruire, cu accent pe scris.
 • Pentru candidații internaționali care nu au luat încă GMAT (sau GRE)
 • Studenții internaționali care sunt hotărâți să fie eligibile pentru admiterea cu succes în Programul de MBA, dar nu au fost încă să ia GMAT sau GRE, pot fi admise condiționat și a permis un semestru să ia GMAT / GRE. După ce a luat GMAT / GRE, criteriile de admitere ale candidaților sunt reevaluate pentru aprobarea finală.
 • Pachete internaționale de aplicare trebuie să fie prezentate până la 1 august pentru Executive MBA și 1 mai pentru Fast-Track MBA.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree pro ... Citeste mai mult

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree programs. Located in Decatur, Illinois, you will quickly discover that the signature of a Millikin education is a unique experience we like to call Performance Learning. Citește mai puţin