Programul Drucker School MBA nu este doar un program de afaceri, ci un program de management conceput pentru profesioniștii care se află în fazele timpurii și mijlocii ale carierei lor. Căutăm studenți care demonstrează deja abilități puternice de conducere și de realizare sau care arată în mod clar potențialul de conducere și de realizare în viitor. Alegem studenți dintr-o gamă largă de industrii și medii internaționale, despre care credem că vor beneficia de studiul de caz și metodele de discuție de predare la Școala Drucker. În concordanță cu viziunea noastră, candidații buni pentru programul Drucker School MBA sunt cei care recunosc filosofia noastră de management ca o artă liberală.

Școala Drucker nu are o cerință minimă pentru scorurile GMAT, pentru GPA sau pentru experiența îndelungată de muncă. Ca o orientare generală, următoarele statistici reprezintă media pentru studenții admiși să înceapă studiile în semestrul toamna anului 2007:

  • Scorul mediu GMAT: 635
  • Grad mediu mediu de studii universitare: 3.2
  • Scor mediu TOEFL: 247
  • Anii medii de experiență: 4.3
  • Vârsta medie: 27.7

Comitetul academic evaluează cererile pe o bază holistică, concentrându-se asupra tuturor aspectelor aplicației. Nu există cursuri prealabile necesare pentru programul Drucker MBA.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi