Mba

Generalități

Programul de descriere

Programul Drucker School MBA nu este doar un program de afaceri, ci un program de management conceput pentru profesioniștii care se află în fazele timpurii și mijlocii ale carierei lor. Căutăm studenți care demonstrează deja abilități puternice de conducere și de realizare sau care arată în mod clar potențialul de conducere și de realizare în viitor. Alegem studenți dintr-o gamă largă de industrii și medii internaționale, despre care credem că vor beneficia de studiul de caz și metodele de discuție de predare la Școala Drucker. În concordanță cu viziunea noastră, candidații buni pentru programul Drucker School MBA sunt cei care recunosc filosofia noastră de management ca o artă liberală.

Școala Drucker nu are o cerință minimă pentru scorurile GMAT, pentru GPA sau pentru experiența îndelungată de muncă. Ca o orientare generală, următoarele statistici reprezintă media pentru studenții admiși să înceapă studiile în semestrul toamna anului 2007:

  • Scorul mediu GMAT: 635
  • Grad mediu mediu de studii universitare: 3.2
  • Scor mediu TOEFL: 247
  • Anii medii de experiență: 4.3
  • Vârsta medie: 27.7

Comitetul academic evaluează cererile pe o bază holistică, concentrându-se asupra tuturor aspectelor aplicației. Nu există cursuri prealabile necesare pentru programul Drucker MBA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

De ce Drucker? Ce face o şcoală diferită de cea viitoare? Noi credem că este filozofia şi oamenii care vor defini în cele din urmă grad experienţa scoala ta. Şi filosofia noastră se bazează pe oameni ... Citeste mai mult

De ce Drucker? Ce face o şcoală diferită de cea viitoare? Noi credem că este filozofia şi oamenii care vor defini în cele din urmă grad experienţa scoala ta. Şi filosofia noastră se bazează pe oameni de gestionare ca o întreprindere uman, ca o artă liberal. Persoanele pe care le vom întâlni la Şcoala Drucker reflectă această filozofie, de la personal, la facultate, pentru studenţii colegii dvs.-in fiecare interacţiune. Veţi fi trataţi cu respect, lăudat pentru individualitatea ta, şi îmbrăţişat de sinergia colegial al comunităţii noastre academice. Aici veţi găsi aşteptări mari şi programe provocatoare, dar, de asemenea, cuvinte de încurajare şi asistenţă de specialitate. Veţi găsi profesori publicarea cărţilor de lider în domeniile lor, care sunt dornici de a vă angaja în discuţii aprinse cu privire la problemele actuale cele mai presante. Veţi găsi un stil de management care valorile cultivarea potenţialului uman ca resursă a unei companii cele mai valoroase. Veţi găsi o şcoală care este la nivel mondial, diverse, şi cu resurse bogate, fiind în acelaşi timp intim şi destul de flexibile pentru a explora calea pe care este potrivit pentru dumneavoastră. Aici, la Scoala Drucker, veţi găsi ceva diferit. Dar nu ia cuvântul nostru pentru it-o experienţă prima mana diferenţa şi de a descoperi posibilităţile viitoare dvs. deţine la Şcoala Drucker. Scopul nostru Ne face o diferenţă în vieţile celor cu care am învăţat şi instituţiile care le deservim. Misiunea noastra Ne atinge scopul nostru prin dezvoltarea şi îmbogăţirea vieţii profesionale a studenţilor noştri: Consolidarea capacităţii lor de a gândi riguros şi etic despre complexe, probleme de ambigue, să ia decizii strategice de sunet, şi de a conduce şi inspira pe alţii să atingerea scopurilor comune Oferind o experienţă personalizată şi practică, dar reflectorizante de învăţare Insuflare intelectuală cu riosity şi abilităţi de învăţare, care va susţine o căutare pe tot parcursul vieţii pentru înţelegerea şi deschiderea pentru inovare şi schimbare Citește mai puţin