Comandantul de gradul de administrare a afacerilor oferă studenților cu capacitățile de gândire strategică și de critică necesară pentru conducerea eficientă într-o economie globală în cazul în care managementul creativ atât oameni și tehnologie este vitală. Curriculum-ul începe cu o pregătire solidă, de masă în domeniile funcționale de afaceri și combină că fundația cu flexibilitatea care permite studenților să se specializeze în una sau două domenii de expertiză. În clasă, elevii învață cele mai recente teorii și concepte, precum și modul în care acestea pot fi aplicate imediat pentru a rezolva problemele de la locul de muncă.

Programul de MBA necesită 72 de ore de credit trimestru și este format din 18 de cursuri, dintre care nouă sunt dedicate zonelor funcționale de bază și nouă disponibile în zonele de concentrare și ca opționale. Toate cursurile in Colegiul Saunders transporta patru ore de credit.

Cerințele de admitere


Cererile sunt acceptate pentru toate cele patru sferturi academice. Cei mai mulți studenți full-time începe programul lor de studiu in toamna. Elevii pot finaliza studiile pe bază de program integral sau part-time.

Cererile completate de admitere ar trebui să fie înregistrată în Oficiul Universitar de înscriere Servicii de cel puțin patru săptămâni înainte de înregistrarea pentru următorul trimestru universitar pentru studenții din Statele Unite ale Americii, și până la 10 săptămâni înainte de studenții internaționali care solicită vize de student.

Pentru a putea fi luate în considerare pentru admiterea la programul de MBA, un candidat trebuie:

  • au o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată și o cunoaștere de lucru de algebră și statistici,
  • să prezinte stenogramele din toate universitare anterioare și absolvent curs de muncă,
  • să prezinte rezultatele Admission Test Graduate Management (GMAT) sau Graduate Record pentru examene (GRE) (GMAT preferat pentru solicitanții internaționale și cele care se aplică pentru burse).,
  • să prezinte o declarație personală și un CV, andcomplete o cerere pentru studii postuniversitare.


Solicitanții internaționale trebuie să prezinte rezultatele testului de limba engleza ca limbă străină, cu un scor minim de 580 (pe suport de hârtie), 237 (pe bază de calculator-) sau 92 (bazate pe Internet). Sistemul internațional Limba engleză Testare (IELTS), rezultatele testelor vor fi acceptate de către RIT în locul examenului TOEFL. Punctajul minim acceptabil este 7.0. Cerința de TOEFL sau IELTS este renunțat pentru vorbitori nativi de limba engleză și pentru cei care depune transcrieri și diplome din partea instituțiilor americane acreditate.

Studentii pot amâna înscrierea de până la un an. După un an, o nouă cerere trebuie să fie depuse și vor fi reevaluate în baza standardelor de admitere cele mai actuale.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019