Mba

Generalități

Programul de descriere

O Masteratul în Administrarea Afacerilor (MBA) Programul permite absolvenților de a concura cu succes în lumea afacerilor se schimbă rapid. Elevii pot alege de la accelerat de un an General MBA și concentrațiile în agrobusiness și antreprenoriat. SC Universitatea de Stat din programul de MBA este acreditat de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. AACSB este organismul de acreditare premier pentru programe de afaceri, cu doar 5% din programe de afaceri a câștiga la nivel mondial această distincție. AACSB-acreditate școlile trebuie să treacă standarde foarte riguroase de calitate, și sunt recunoscute la nivel mondial de către angajatori de top.

Programul de MBA oferă seară convenabil, week-end și hibrid (o combinație de clasă și instruire on-line), clase pentru a satisface nevoile de tineri absolvenți de facultate, precum și profesioniști experimentați care doresc avansarea în carieră și creștere personală. Facultatea restante utilizeaza teorii, studii de caz și tehnologie în contexte practice din lumea reală pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Elevii sunt supuse o pregătire temeinică în abilitățile avansate de afaceri în domeniile de contabilitate, economie, finanțe, afaceri internaționale, management și marketing.

Absolvenții cu gradul de MBA sunt pregătiți pentru a începe sau a avansa în carieră de succes în diferite industrii, inclusiv sectorul agroindustrial, instituții financiare, firme de imobiliare, companii de asigurări și de investiții, produse de larg consum firme, precum și în guvernul federal și de stat. În plus față de dezvoltarea abilităților de management rafinate pentru America corporatista, absolvenții sunt, de asemenea, instruiți pentru a deveni proprietarii de afaceri de succes.

Admitere CRITERII

Admiterea la programul de MBA este deschis pentru viitorii studenți cu o diplomă de licență în orice disciplină de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional. Elevii lipsite de cursuri de licență în afaceri ar putea fi obligat să ia până la 12 de ore de cursuri de fundație în contabilitate, economie, finanțe și management sau marketing, în plus față de planul de învățământ pentru programul de MBA. În unele cazuri, o experiență semnificativă de lucru profesionale vor fi luate în considerare în loc de cursuri de afaceri de licență.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

South Carolina State University, an 1890 land grant senior comprehensive institution of approximately 3,500 students, is committed to providing affordable and accessible quality undergraduate and grad ... Citeste mai mult

South Carolina State University, an 1890 land grant senior comprehensive institution of approximately 3,500 students, is committed to providing affordable and accessible quality undergraduate and graduate degree programs. Citește mai puţin