Mba

University of North Alabama

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Mba

University of North Alabama

UNA are unul dintre programele de MBA de top din statul Alabama, locul trei ca număr de absolventi de MBA pe an în statul. Programul de MBA vă UNA permite o oportunitate de a câștiga de MBA pentru mai puțin de 12.500 $ de la un program la nivel național clasat pe locul.

Fie că sunteți în căutarea pentru un MBA sau doresc să câștige de MBA Executive, avem toate opțiunile pentru a se potrivi viața ocupat tuturor.

Noi oferim o experiență care este de neegalat, indiferent de care concentrare este potrivit pentru tine. Profesorii noștri aduce experiența din lumea reală la sala de clasă, care servește ca fundament pentru programele noastre. Veti beneficia de cercetare si experienta lor prin studii de caz, rezolvarea problemelor de afaceri din lumea reală, și livrarea lor dinamică de abilități practice de afaceri, cunoștințe, și strategii.

De ce UNA pentru MBA

MBA, sau Master of Business Administration, grad absolvent este una dintre cele grade profesionale cele mai cunoscute și dorite în Statele Unite și în lume.

 • Scopul acestui grad stimat este de a oferi formare în teoria și practica de management al afacerii. Este potrivit pentru elevii dintr-o gamă largă de medii universitare. Nu contează ce obiectivul dvs. cariera este, un grad de afaceri absolvent vă poate ajuta să-l atingă.
 • MBA vă oferă controlul asupra viitorului dvs., oferă oportunități și vă ajută să vă pentru a fi un factor care contribuie valoros pentru lumea din jurul vostru. Considerare de acest grad înseamnă că ați înțeles importanța de a investi în tine.

De ce continua studiile de afaceri absolvent de la Universitatea din Alabama de Nord? Există atât de multe motive.

 • Temelia istorică a UNA combinat cu livrare curs modern și facultate de înaltă calificare o alegere perfecta pentru elev de astăzi MBA prospectiv face. Campusul pitoresc este la doar blocuri de râul Tennessee într-o zonă bogată în cultură, arte și divertisment.
 • Programul este conceput pentru elevii cu o varietate de cariere și etapele de viață.
 • Există locații campus convenabile, precum și opțiuni parțiale sau complet online.
 • Flexibilitatea programului poate fi personalizat pentru a satisface nevoile și programul.
 • Ce veți găsi cu programul UNA de MBA este un program provocator și relevante concepute pentru a construi competențe importante în fiecare domeniu major de activitate.

Opțiuni de MBA

UNA oferă două opțiuni pentru ca elevii să câștige un grad de afaceri absolvent.

 • MBA combină un set de cursuri de bază, cu posibilitatea de a se specializa într-un anumit concentrare.
 • De asemenea, oferim Executive MBA pentru persoane cu experiență semnificativă de afaceri care doresc să își îmbunătățească abilitățile lor de conducere și de management.
 • GMAT nu este necesar pentru Executive MBA.

Tabelul de mai jos vă ajută să vedeți flexibilitatea UNA MBA. Aceasta ar trebui să ajute, de asemenea, determina daca MBA sau Executive MBA este cel mai bun program pentru tine. Ambele programe sunt disponibile online și / sau față-în-față.

Criteriu Tradiţional Executiv
Experienta profesionala Experiența profesională de afaceri nu este necesară Profesioniști la mijlocul carierei, cu 6 la 8 ani de experiență de afaceri
GMAT / GRE dorit da Nu
GPA Cerința da da
Total ore de credit necesare 34 34
Concentrațiile Zece Concentrațiile Executiv
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 7, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Campus sau Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Florence, Alabama, AL
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Florence, Alabama, AL
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala