Mba

Generalități

Programul de descriere

Northwestern Wisconsin este singurul acreditat MBA


Programul nostru de MBA este oferit seara pentru a satisface nevoile adulților care lucrează. Puteți combina, de asemenea, cursuri on-campus cu cele online oferite prin Consorțiul MBA al Universității din Wisconsin.

Prezentare generală a programului

Programul MBA UW-Eau Claire vă oferă o înțelegere largă și practică a afacerii și a mediului dinamic și global în care operează. Veți dezvolta abilitățile și spiritul antreprenorial necesar pentru a gestiona schimbarea și pentru a recunoaște oportunitățile pe care le creează.

Ca student în programul nostru de credit 30 de MBA, vă veți înscrie în:

»16 credite de module MBA
»2 credite din minimodulele necesare: Leadership și Diversitate
»12 credite de electives.

Puteți completa MBA dvs., luând toate cursurile pe campus la UW-Eau Claire. Cursurile on-campus sunt oferite seara pentru a vă adapta programul de lucru. Sau puteți combina cursurile MBA on-campus cu cele online oferite de UW-Eau Claire și partenerii din Consorțiul MBA din Wisconsin, UW-La Crosse, UW-Oshkosh și UW-Parkside.

În campus și cursuri online sunt confortabil mici și studenții în programul nostru de MBA ajunge să se cunoască unul pe altul și facultatea. Discuțiile de clasă sunt foarte bogate, cu membrii facultății care servesc mai mult ca facilitatori de discuție decât profesorii de stand-up-lecție pe care îi țineți minte din zilele dvs. de licență.

Admiterea Cerința

Programul UW-Eau Claire MBA a fost conceput pentru a satisface nevoile absolvenților din forța de muncă, precum și studenții care doresc să obțină acces direct la programele de licență. Apreciem, de asemenea, aplicații de la studenții internaționali și persoane interesate de programul de 150 de ore BBA / MBA.

Gradul dvs. de licență nu trebuie să se afle într-o zonă de afaceri. Cu toate acestea, indivizii fără diplome de bacalaureat de afaceri trebuie să îndeplinească cerințele de curs MBA program. Contactați directorul MBA dacă doriți să discutați despre strategiile de satisfacere a cerințelor de curs pentru programele MBA.

Pentru a fi admise la programul MBA în plină expansiune, elevii trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional
  • Media cumulativă a punctului de studii universitare de cel puțin 2,75 (pe o scară de 4,0)
  • Finalizarea satisfăcătoare a condițiilor de curs MBA program
  • Certificat de admitere la examenul de admitere (GMAT®) sau examen de înregistrare a examenului absolvent (test general) (GRE® General Test).
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1916, UW-Eau Claire continues to build its national reputation based on the achievements of its students and faculty. As one of the Midwest's top public universities, UW-Eau Claire provides ... Citeste mai mult

Founded in 1916, UW-Eau Claire continues to build its national reputation based on the achievements of its students and faculty. As one of the Midwest's top public universities, UW-Eau Claire provides students with small classes led by talented professors, cutting-edge programs, hands-on research and life-enhancing study abroad opportunities. Add to that a safe and friendly campus community and beautiful surroundings (from rivers and bike trails to shopping and entertainment), and you've got one exceptional place. Citește mai puţin