AACSB Accredited
1

În calitate de membru al Universității din Wisconsin sistemului avem excelenta recunoaștere națională și internațională numele și să aibă o reputație remarcabilă pentru educație de înaltă calitate!

Programul nostru este singurul program acreditat AACSB International în regiune. AACSB este premier agenție de acreditare pentru programe de afaceri. Acreditare AACSB este foarte dificil de obținut și este o marcă de înaltă calitate, care este recunoscut în întreaga lume.

facultatea noastră absolvent sunt remarcabile - 100% sunt cu normă întreagă și toate dețin diplome de doctorat. Nici un alt program regional îndeplinește aceste standarde ridicate.

O Universitatea din Wisconsin-La Crosse grad de MBA va oferi cea mai bună rentabilitate pentru investiția dumneavoastră de învățământ.

Programul MBA Descriere

Structurată ca o pregătire generală pentru cariere manageriale, MBA pregătește studenții pentru poziții de responsabilitate în afaceri, educație și guvern. Programul este oferit în seara și oferă versatilitatea fie part-time sau studiu full-time. Fiecare curs se întâlnește o noapte pe săptămână, M-TH. Programul este disponibil pentru toți studenții calificați, indiferent de majore de licență.

Programul nostru provoacă studenții cu privire la problemele pe care le solicită să abordeze toate dimensiunile relevante ale deciziilor-cheie într-un mod nou. Elevii vor experimenta o abordare care le va cere să se integreze baza lor de cunoștințe existente, și "amestec și neclare" între discipline funcționale, în mare parte modul în care acestea vor fi necesare pentru a de-a lungul vieții lor profesionale.

Programul constă într-un fundație fază și absolvent fază. Elevii pot fi completate unele sau toate cerințele de fundație, prin programele lor de gradul de licență. studenții full time care au finalizat studiile universitare de licență în domenii de afaceri pot finaliza programul nostru de MBA într-un an calendaristic. Majoritatea studenților part-time finalizeze programul în doi-trei ani. Ei au, de până la șapte ani pentru a finaliza programul.

Misiunea Programul MBA:

Pentru a oferi studenților de masterat de Business Administration o educație de afaceri excepțională, integrată, care le dă putere să ia decizii de sunet care servesc organizațiilor și comunităților ca cetățeni responsabili social într-un mediu global.

Viziunea Programul MBA:

Pentru a fi recunoscută pentru calitatea ca școală care oferă de conducere Masters of Business Administration Programul între universități cuprinzătoare regionale și de stat.

Rezultatele unui MBA:

 • Dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor
 • Identificarea problemelor și rezolvarea problemelor
 • Integratoare și gândirea critică
 • Înțelegerea și utilizarea tehnologiei
 • Lucrul în echipă eficient
 • conducere
 • Abilități de comunicare
 • O apreciere a forțelor globale, economice și culturale
 • O conștientizare sporită a responsabilităților etice ale managerilor

Beneficiile unui UWL MBA Grad

Universitatea din Wisconsin școli sistem au excelente recunoaștere națională și internațională numele și să aibă o reputație remarcabilă pentru educație de înaltă calitate. gradul nostru transportă toate aceste beneficii și altele. Intenția noastră este de a provoca studenții să gândească critic cu privire la problemele și problemele pe care le-am ales pentru a organiza în jurul a trei teme:

 • Schimbarea mediului tehnologic
 • Globalizarea
 • Responsabilitatea socială și de mediu

Sarcina cu care se confruntă studenții noștri este de a dezvolta o minte-set întrebător și provocatoare cu privire la aceste subiecte critice, în timp ce introducerea de noi / avansate abilități și tehnici manageriale. Elevii vor dezvolta o capacitate de gândire critică și învățarea independentă.

Fundația MBA Cerințe de faza

 • Contabilitate financiară ACC 221 (sau ACC 703 Internet)

Studia abordarea situațiilor financiare pentru a explica și să aplice principiile de bază ale contabilității.

 • Contabilitate manageriala ACC 222 (sau ACC 704 Internet)

Să examineze principiile contabile în care acestea se referă la procesul de luare a deciziilor de management și de determinare a costurilor.

 • Macroeconomie ECO 120 (sau 704 ECO Internet)

Să învețe să aplice principiile economice la problemele interne și internaționale.

 • Microeconomie ECO 110 (sau ECO 703 Internet)

Investiga principiile microeconomice și aplicarea lor la procesul de luare a deciziilor de către persoane fizice, întreprinderi și guvern.

 • Information Systems IS 220

A studia utilizarea sistemelor informatice pentru a asista managementul în planificarea, conducerea și controlul activităților unei organizații.

 • Managementul financiar FIN 355 (sau 701 FIN Internet)

Studia managementul financiar al unei funcției financiare ferme și.

 • De marketing MKT 309 (sau MKT 700 Internet)

Exploreaza studiul de marketing în afaceri și alte organizații.

 • Comportamentul organizațional MGT 308 (sau 703 Internet MGT)

Examina contribuțiile actuale ale științelor comportamentale în descrierea și analizarea comportamentului indivizilor și a grupurilor în organizații.

 • Managementul producției MGT 393 (sau 702 MGT Internet)

Investiga fundamentul teoretic pentru procesul de luare a deciziilor în producție.

 • Statisticile MTH 145 (sau 710 BUS Internet)

Să învețe fundamentele de metode statistice moderne.

Cerințe MBA de absolvire Faza

Core Cursuri: Core va oferi studenților posibilitatea de a dezvolta și aplica analize și abilități de rezolvare a problemelor pe mai multe cursuri. Aceasta include cursuri în:

 • Metode cantitative pentru luarea deciziei de afaceri
 • Decizie de încadrare și de luare a deciziilor în medii complexe
 • Gestionarea schimbările tehnologice pentru mediu
 • Gestionarea într-o lume pentru mediu și implicate social
 • Gestionarea într-un mediu global
Cursuri opționale (maxim 9 cr.): Electives pot fi alese din mai multe opțiuni: Electives în diferite discipline de afaceri: Contabilitate (ACC), Economie (ECO), Finanțe (FIN), Sisteme informatice (IS) ), Marketing (MKT), MBA (BUS) MBA cursuri elective de la colegii UW System sau alte instituții, cu aprobarea directorului programului de MBA.

Studii directe și proiecte de cercetare Electives absolvent de la alte colegii UWL dacă sunt aprobate de către directorul MBA. Este nevoie de pre-aprobare.

Cursuri și concentrări opționale: Cursurile opționale oferă oportunitatea de a adapta programul la nevoile și obiectivele individuale. Aceste cursuri oferă profunzime în domenii și de a ajuta elevii personaliza programul lor de MBA. Sunt necesare un număr total de 9 ore de credit electivă, cu opțiunea de a crea o concentrare.

Noi oferim mai mult de 50 de electives pe campus și online din diferite discipline de afaceri. Electives pot fi alese din mai multe opțiuni: Electives în diferite discipline de afaceri: Contabilitate (ACC), Economie (ECO), Finanțe (FIN) IS), Management (MGT), Marketing (MKT), MBA (BUS).

MBA cursuri electivă de la colegii de sistem UW sau alte instituții cu aprobarea directorului programului de MBA.

studii și proiecte de cercetare direcționate. Este nevoie de pre-aprobare.

Electives absolvent de la alte colegii UWL dacă va fi aprobată de către directorul MBA.

Aplicare la Programul

Candidații din SUA trebuie să aplice on-line. Întrebările pot fi adresate Biroul de Admitere, Cleary Alumni & Friends Center, Strada 1725, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

cronologie aplicare: Avem o politică de admitere la rulare. Candidații sunt invitați să-și prezinte cererile lor la universitate oricând. Vom examina cererile și informează solicitantul cu privire la decizia noastră în termen de câteva săptămâni de la data depunerii.

Solicitanții internaționale vor găsi instrucțiunile de aplicare din partea Biroul de Admitere la http://www.uwlax.edu/admissions/international-student/ (absolvent) Cleary Alumni & Friends Center, Strada 1725, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Cererile completate trebuie să includă transcrieri oficiale ale tuturor universitare (și absolvent) cursuri și Graduate Management Admitere Test (GMAT) sau Graduate Record de examinare (GRE), scor. Trei la cinci ani de experiență de lucru este de preferat, dar nu este necesar.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 7 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019