Programul MBA de la West Texas A & M University oferă o varietate de opțiuni pentru studenții care doresc un grad profesional de afaceri de la o universitate acreditată la nivel regional. Cei 250 de studenți din programul MBA au opțiunea de a se concentra în Management, Marketing, Biotehnologie și Administrarea Sănătății, Agricultură și Sisteme Informatice de Calcul (studenții interesați de o concentrare contabilă trebuie să ia în considerare programul MPA, în timp ce cei interesați de o concentrare economică sau financiară sunt încurajați să ia în considerare programul MSFE). Programul de MBA 36-57 de credit este conceput pentru a fi finalizat într-o perioadă de doi ani, deși câțiva studenți finalizează programul într-un timp cât un an, în timp ce alții durează până la șase ani. Campusurile de curs (în principal pe timp de noapte) și cursurile online sunt principalele metode de livrare care sprijină gradul de MBA.

Cerințe MBA de ieri

Elevii care doresc să obțină diploma de masterat în administrarea afacerilor trebuie să creeze mai întâi competențe în contabilitate, economie, statistică de afaceri, sisteme de informatică, management, marketing, finanțe și dreptul afacerilor. Această competență poate fi stabilită prin cursuri luate într-un program de licență, prin absolvirea unor examene permanente avansate sau prin urmarea cursurilor: ACCT 6300, ECON 6300, BUSI 6300, QBA 6300, MGT 6300, MKT 6300 și FIN 6300. Notă: studenții cu cursuri de licență în disciplinele de mai sus nu vor fi obligați să ia cursuri de nivelare în discipline în care elevul a obținut o notă de C sau mai mare.

MBA Opțiuni de concentrare

Studenții MBA nu sunt obligați să urmărească o zonă de concentrare. De fapt, peste jumătate din studenții MBA câștigă un MBA general oferind opțiunea de a selecta orice cursuri de afaceri absolvent pentru a finaliza componenta electivă a cerințelor grad. Pentru studenții care doresc o zonă de concentrare opțiunile sunt disponibile în agricultură, sisteme informatice informatice, management, marketing și managementul asistenței medicale. Cerințele specifice pentru diferitele zone de concentrare sunt următoarele:

  • Agricultură - 12 ore de absolvent electives în agricultură și / sau clase de afaceri agricole.
  • Computer Information Systems - 12 ore de electives absolvent în sistemele informatice informatice.
  • Management - 9-12 ore de absolvent electives în management; 0-3 ore de electives absolvent în orice disciplină de afaceri. Total 12 ore de electives absolvent.
  • Marketing - 9-12 ore de absolvent electives în marketing; 0-3 ore de electives absolvent în orice disciplină de afaceri. Total 12 ore de electives absolvent.
  • Gestionarea sănătății - 12 ore de electives absolvent selectate din BUSI 5370, MGT 6370, MKT 6370, ECON 6370, FIN 6370, MGT / CIS 6375, sau legate.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la West Texas A&M University - College of Business »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date