Mcgill - hec montréal emba

HEC Montréal

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Mcgill - hec montréal emba

HEC Montréal

McGill - HEC Montréal EMBA

Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale managerilor cu experiență care ocupă sau sunt destinați funcțiilor de conducere. Participanții la program sunt manageri, antreprenori și profesioniști cu o experiență de muncă de cel puțin 10 ani, inclusiv o experiență managerială de cel puțin cinci ani.

Participanții rămân în posturile lor de-a lungul programului și pot să-l finalizeze în 15 luni. Clasele se întâlnesc de obicei joi până duminică, o dată pe lună, cu două module rezidențiale de 7 și 10 zile. Al doilea modul rezidențial va avea loc în străinătate în America Latină sau Asia.

Reflectând realitatea afacerilor canadiene, programul va fi livrat într-un format bilingv. Prezentările de clasă și discuțiile de grup vor fi în limba franceză și engleză. Prin urmare, candidații trebuie să înțeleagă ambele limbi, dar pot contribui la discuții și pot scrie examene și lucrări în ambele limbi.

McGill - HEC Montréal EMBA va acorda participanților de succes un grad comun de MBA purtând sigiliile atât HEC Montréal și McGillUniversity.

Abordarea de predare - Mindsets manageriale


În loc să predea silozurile de afaceri convenționale, atât de comune în educația în management, programul utilizează o viziune integrată, multidisciplinară a managementului și se concentrează asupra practicii actuale a managementului. Este structurat în jurul mentalităților manageriale, care se bazează pe cercetarea și pe apreciatele programe de conducere internaționale ale lui Henry Mintzberg, autorul cel mai bine vândut al Universității McGill și gânditorul de management renumit. Programul McGill - HEC Montréal EMBA se bazează pe următoarele principii și filozofii:

- Participanții practică managerii cu o bogată experiență și cunoștințe. Învățarea va fi extrasă din propria lor experiență, precum și din experiența participanților lor. Ca atare, programul este foarte participativ și încurajează interacțiunea și colaborarea între participanți.


- Conținutul programului este înrădăcinat în realitate și este orientat spre probleme, concentrându-se asupra chestiunilor actuale de afaceri, a preocupărilor și a evenimentelor care au un impact asupra practicilor de luare a deciziilor și a managementului.


- La fel ca toate programele MBA, vor fi prezentate instrumentele și tehnicile de management analitic, dar în EMBA McGill - HEC Montréal sunt examinate dintr-un unghi strategic.


- Programul încorporează teoria "Five Minds of a Manager". Așa cum este descris în articolul de la Harvard Business Review, Jonathan Gosling și Henry Mintzberg, gestionarea se bazează în mod eficient pe angajarea a cinci mentalități manageriale - gândirea reflectorizantă pentru a vă gestiona, gândirea analitică pentru a vă gestiona organizația, mentalitatea lumească pentru a gestiona contextul, pentru a gestiona relațiile și mentalitatea catalitică pentru a gestiona schimbarea.

Caracteristicile programelor cheie


Proiect Venture


Pe parcursul programului, fiecare participant va dezvolta un proiect "Venture" - un proiect individual, dedicat schimbării propriului mediu de lucru.

Schimbul managerial


La un moment dat în programul convenabil pentru ei, fiecare participant va petrece 2-3 zile "umblând" un co-participant la locul de muncă și 3-5 zile găzduind un co-participant.

Documente de reflecție integrative


Participanții vor prezenta mai multe lucrări referitoare la teoriile și învățările din program la aspectele reale ale mediului lor de lucru. Acestea oferă o oportunitate de a explora în profunzime provocările legate de locul de muncă.

Grupuri de mentori


La începutul programului, participanții vor forma mici "grupuri de mentori" care să se sprijine reciproc în ceea ce privește programarea și să asigure legătura dintre învățare, în clasă și la locul de muncă. Fiecare grup va fi desemnat unul dintre directorii modulului, care acționează ca un antrenor de învățare pe tot parcursul programului.

Proiectul major de integrare


Odată ce cele opt module EMBA sunt finalizate cu succes, participanții se angajează în proiectul final.

  • Participanții selectează un subiect de cercetare relevant pentru cercetare.
  • Aceștia sunt desemnați ca supraveghetor academic, pentru ai instrui în revizuirea literaturii, colectarea datelor, analiza datelor și concluziile trase.
  • Produsul final este o lucrare de aproximativ 15.000 de cuvinte.
  • În general, proiectul durează 4 luni până la finalizare.

Criteriile de admitere

Executivii, manageri de nivel superior și de nivel mediu, profesioniști și antreprenori sunt încurajați să se aplice la programul McGill - HEC Montréal EMBA. Programul este conceput pentru manageri cu experiență cu obiectivele de mare realizare și indicații puternice de potențialul de lider. Comitetul de admitere și se bazează pe mai mulți factori. Criteriile de admitere includ:

- o diplomă de licență * cu un GPA de cel puțin 3,0 din 4,0 (sau echivalent dacă se bazează pe o scară diferită - aproximativ o medie "B").


- Rezultate oficiale GMAT trimise direct la McGill - HEC Montréal EMBA Admitere. HEC Montréal Codul instituțional este 0BB-12-60.


- Minim 10 ani de experiență profesională, inclusiv 5 ani în funcții de conducere.


- Candidații trebuie să poată vorbi și scrie în engleză sau franceză și trebuie să înțeleagă cealaltă limbă. Pot fi necesare testări de limbă. Solicitanții vor fi informați direct, dacă este cazul. (Pentru mai multe detalii despre formatul bilingv, consultați Prezentarea generală a programului.)

În plus:


- Ca parte a pachetului de aplicații, candidații trebuie să răspundă la întrebările legate de motivația lor de a urma un grad de EMBA, contribuția lor potențială la clasă, punctele forte și punctele slabe, experiența managerială și abilitățile de conducere.


- Două scrisori de referință sunt de asemenea necesare.


- Toți candidații calificați vor fi invitați la un interviu cu membrii echipei de admitere McGill - HEC Montréal.


* Candidații fără diplome de licență, dar cu o experiență managerială substanțială sunt încurajați să se aplice, deoarece candidații excepționali pot fi admiși în program.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
15 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
72,000 CAD
Locations
Canada - Montreal, Quebec
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Montreal, Quebec
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala