Modular Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Introducere

Cu Executive MBA Executive , puteți crea propriul MBA. Studiați în timp ce aveți un loc de muncă și lucrați la ambițiile dvs. Alegeți titlul MBA cu un MBA complet sau urmați unul sau mai multe module pentru o actualizare rapidă a cunoștințelor dvs.

Indiferent de calea pe care o alegeți, cu Modular Executive MBA la Nyenrode veți lucra la creșterea personală și profesională și veți rămâne în control.

Creați-vă propriul MBA

Puteți urma unul sau mai multe module, oferindu-vă flexibilitatea de a alege dintre cele trei specializări dedicate. În funcție de interesul dvs., investiția în timp și ambiția dvs., puteți alege:

 • Un MBA complet (format din minimum 2 module de specializare, 6 module de bază, excursie de studii internaționale și teză MBA)
 • unul sau mai multe module separate ale dorintei tale
 • MBA personale și flexibile
 • Configurați-vă propriul MBA care conține 10 module
 • O atenție specială pentru creșterea personală și profesională

Melodii

Modulul nostru MBA modular înseamnă că vă aflați pe scaunul șoferului. Puteți alege din modulele de mai jos pentru a crea un program propriu de MBA, care să vă potrivească cerințelor și obiectivelor specifice.

Verificați care module se potrivesc cel mai bine situației dvs. pentru a profita la maximum de studiile dvs. MBA cu noi.

Vă oferim multe opțiuni: puteți urma un singur modul, puteți stivui mai multe module sau puteți completa zece dintre ele pentru a forma un MBA complet *. Nu ezitați să contactați consultanții noștri de program pentru a discuta despre modul în care vă putem satisface nevoile.

* Se aplică anumite cerințe

De ce un MBA în afaceri

Leadership digital

Operați zilnic într-un mediu agitat, cu termene limită, cu diferite interese departamentale și bugete limitate? Nu ești singurul. Impactul IT asupra organizațiilor este mare și în creștere. Acesta adună multe investiții, dar acestea nu dau întotdeauna rezultatele dorite, iar procesele de dezvoltare organizațională sunt adesea lungi și complicate. Cu toate acestea, IT permite noi structuri organizaționale și modele de afaceri; dezvoltarea de rețele cu parteneri, o conexiune interactivă mai strânsă cu clienții și straturi mai puțin ierarhice în cadrul întreprinderilor.

IT nu mai este un departament separat, ci face parte din strategia unei organizații și, prin urmare, cere conducere și spirit antreprenorial pentru a rămâne în fața competiției. Ai depășit decalajul dintre IT și afaceri, garantând un viitor de succes?

Executive MBA modular în afaceri

Executive MBA modular în afaceri

 • 6 module de bază
 • 2 module de specializare
 • 1 călătorie internațională de studiu
 • teza

Este, de asemenea, posibil să urmați unul sau mai multe module separat.

De ce un MBA în alimentație

Există multe provocări cu care se confruntă sectorul alimentar. În 80 de ani, planeta noastră va găzdui 11 miliarde de oameni. Cifrele curente indică faptul că peste jumătate dintre aceștia se vor lupta pentru alimente suficiente. Lumea cere un răspuns durabil la această problemă gravidă, iar companiile din sectorul alimentar trebuie să preia conducerea. Există o tendință continuă în lanțul alimentar în care clientul dictează tot mai mult ceea ce se întâmplă. În același timp, avansurile tehnologice se mișcă la viteza de urzeală. Aceste schimbări oferă oportunități, dar pot și să dislocă sistemul de domnie.

În Nyenrode Modular Executive MBA în Alimentație

Pentru a realiza acest lucru, nu numai că adunăm manageri, antreprenori și membri ai consiliilor din sectoarele (agri) și horti - invităm întregul lanț: de la agro la procesare / producție până la comerț cu amănuntul, creditori de bani / investitori și transporturi.

MBA Executive Modular în Alimentație

 • 6 module de bază
 • 2 module de specializare
 • 1 călătorie internațională de studiu
 • teza

Este, de asemenea, posibil să urmați unul sau mai multe module separat.

De ce un MBA în public

Într-un climat în care tot mai multe sarcini se deplasează de la guvern la părți private, capacitatea dumneavoastră de a coopera este unul dintre principalii factori de succes. Lucrați într-un mediu în care partide publice și private se reunesc, cum ar fi spitale, clădiri și companii de utilități sau ONG-uri. Acest lucru vă cere să aveți abilități puternice de conducere și abilități antreprenoriale. Vă provocăm să creați în mod continuu situații care vă stimulează să continuați să vă dezvoltați.

În acest MBA ne concentrăm pe depășirea diferențelor culturale dintre sectorul public și cel privat. Vă asigurăm că aveți cunoștințe actuale despre evoluțiile din domeniul dvs. și vă veți permite să vă dezvoltați într-un conector și mai puternic al multor părți interesate din domeniul public-privat.

Rețineți că piesa Public

MBA Executive Modular în Public

 • 6 module de bază
 • 2 module de specializare
 • 1 călătorie internațională de studiu
 • teza

Este, de asemenea, posibil să urmați unul sau mai multe module separat.

Conţinut

Cum functioneazã?

 • Programul MBA Executive Modular al lui Nyenrode este alcătuit din 10 module, puteți urma fiecare modul separat
 • Alegeți modulul relevant pentru linia de lucru
 • Alegeți ce melodie vă convine cel mai bine: Afacere
 • După finalizarea cu succes a unui modul, primiți un certificat
 • Pentru a primi diploma de Executive MBA aveți nevoie pentru a finaliza un minim de 2 module de specializare, 6 module de bază, călătoria internațională, și teza MBA

Cele șase module de bază

 • Managementul schimbărilor și dezvoltarea organizațională
 • Procesele și tehnologia afacerilor
 • Risc și finanțe
 • Piață, drept și etică
 • Leadership și cooperare
 • Strategia digitală și transformarea

Module de specializare

În fiecare dintre piste, oferim module suplimentare de specializare. Alegeți modulele care se potrivesc cel mai bine pentru a acorda mai multă atenție MBA-ului dvs.

Excursie de studiu internațională

Călătoria internațională este un modul care se ocupă în special de globalizare și provocările pe care le aduce. Credem cu tărie că un program MBA care se concentrează pe consolidarea abilităților de conducere ale participanților are nevoie de o componentă internațională care să facă parte din curriculum.

Prin urmare, luarea acestui modul este obligatorie dacă studiați pentru un MBA complet.

teză

Finalizați programul dvs. de Executive MBA prin scrierea unei teze. Alegi propria problemă de management practic, pe care o vei traduce într-o propunere de cercetare. Veți traduce rezultatele cercetării dvs. în sfaturi practice pentru organizația dvs.

Admitere

Pentru cine?

Pentru a fi eligibil pentru programul nostru modular Executive MBA aveți nevoie de:

 • o experiență de muncă de cel puțin 5 ani ca administrator (general) sau într-o poziție influentă / strategică
 • nivelul de muncă și / sau educația minimă dovedită
 • afinitate cu câmpul de lucru al uneia dintre piste (Business
 • suficiente cunostinte de engleza

cerere

Ați îndeplinit cerințele și sunteți gata să începeți programul dvs. de MBA cu noi? Aplica acum. După ce cererea dvs. a fost primită, vă vom trimite un e-mail care să descrie ce avem nevoie pentru a vă completa înregistrarea.

Procedura de admitere

Pentru a începe procesarea aplicației dvs., avem nevoie de următoarele documente:

 • Curriculum vitae
 • Scrisoare de motivație
 • Formular
 • Copie a celei mai înalte diplome obținute

Interviu

Pe baza documentelor dvs., veți fi invitat la un interviu. Acest lucru poate avea loc la Nyenrode sau prin Skype. În timpul acestei întâlniri, discutăm despre motivația și așteptările dumneavoastră reciproce. După această întâlnire, vom decide dacă îndepliniți cerințele.

Dacă aveți întrebări legate de procesul de aplicare, vă rugăm să ne contactați.

Sfaturi personale

În timpul unei consultări personale, ne uităm la situația dvs. și care traseu ar fi cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Cunoscând experiența voastră de muncă, personalitatea, motivația și capacitatea de a reflecta asupra dvs., consilierii noștri vă pot ajuta mai bine să vă planificați studiile.

Care sunt costurile?

Investiția dvs. pentru module este de € 6,395. Cu toate acestea, există câteva excepții. Modulul Leadership and Co-operation costă 7.595 €, studiul internațional de studiu costă 4.595 € *, iar modulul Thesis costă 7.995 €. Toate modulele MBA sunt scutite de TVA, iar prețul include accesul la toate facilitățile fizice și virtuale ale studenților de la Nyenrode, precum și alimente și băuturi în zilele cursului. Cazarea la hotel nu este inclusă în preț și poate fi rezervată separat.

* Această sumă poate varia în funcție de destinația și durata călătoriei.

Toate sumele și termenii sunt orientativi (cu excepția costurilor suplimentare, dacă nu se specifică altfel) și sunt supuse unor modificări periodice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, ... Citeste mai mult

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, practical relevance, and personal development. At Nyenrode, you learn to debate, convince and translate theory into practice. Nyenrode is the only private university in the Netherlands, founded in 1946 by business and for business. We have always been internationally oriented. Nyenrode is located in two iconic locations: Amsterdam and Breukelen. Citește mai puţin