modulare Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Modular Executive MBA

&nbsp

Modular Programul de Executive MBA de Lagos Business School este un program intensiv conceput pentru profesioniștii ocupat în căutarea pentru educație de management de calitate, care combină flexibilitatea cu un fundal academic puternic.


Noi recunoaștem că angajatorii din zilele noastre au nevoie de manageri cu o gamă largă de abilități pe care un MBA oferă, și astfel perspectiva de management general, asigură o pregătire adecvată pentru tranziția cu succes la un nivel mai ridicat de responsabilitate.


Ne-am făcut noastre de training mai accesibil profesioniștilor în și în afara Nigeria, astfel încât să puteți sta pe locul de muncă în timp ce câștigul salarial gradul tău de MBA. Structura modulara programului de Executive MBA permite, de asemenea, participanții se aplice imediat noi de învățare la locul de muncă, adăugând astfel valoare incomensurabilă organizațiilor.


Acest program oferă, de asemenea, beneficii suplimentare de consolidare a înțelegerii de afaceri printr-un amestec unic de proiecte de consultanta realizate la nivel local, și un modul internaționale oferite de partenerii noștri instituționali în Asia, Europa și America. Competențe moderne la locul de muncă sunt dezvoltate și de noile informații obținute pentru a satisface nevoile organizaționale actuale și viitoare.


Programul este organizat în două sesiuni academice. Fiecare sesiune începe în luna septembrie și se execută prin intermediul până în iulie. Activitatea academică se va face în șase module de la nivel local și un modul extern în perioada de doi ani.

Sesiuni de informare


O vizita la Lagos Business School, Universitatea Pan-african este binevenit în timpul orelor de lucru. Sesiuni de informare periodice sunt, de asemenea, a avut loc in zilele de sambata la Scoala.La sesiunile de informare, va fi dat informații detaliate despre Modular programul Executive MBA și a mediului LBS .. 

Ultima actualizare Apr. 2013

Despre facultate

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Niger ... Citeste mai mult

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Nigeria and Africa at large. We strive to be a world-class business school which will have a significant impact on the practice of management. Citește mai puţin