Despre Nanyang EMBA

Nanyang Executive MBA este conceput pentru a directorilor executivi, care caută să consolideze capacitățile lor de conducere, fără a întrerupe cariera lor și pozitiv contribuie la companiile și societatea lor în ansamblul ei.

Nanyang EMBA

De ce Nanyang EMBA

Participanții pot alege din industria de mai multe piste pentru a se specializa în:

  • Management General
  • Aviație și transportul aerian
  • Hospitality Management

Participanții dobândesc expunere internațională prin intermediul unor module de peste mări, care se întind pe cel puțin două continente, în funcție de pista care le aleg, și beneficiază de un curriculum unic din Asia, care impleteste principiile de afaceri Est și de Vest.

Programul atrage participanți restante din Asia, Europa, Africa, SUA și Orientul Mijlociu, care oferă un palmares dovedit în poziții de conducere și care să reflecte fundaluri, nenumarate sectoare și naționalități.

Vei fi predate de către unul dintre facultate de afaceri mai experimentat din regiune si veti beneficia de reteaua noastra puternica de universitati la nivel mondial și instituțiile de învățământ.

Clasat

Financial Times Executive MBA clasament 2016

  • Clasat pe locul 18 în lume

Management General

Pista de Management General abordează funcțiile de afaceri vitale, cum ar fi finanțe corporative, strategia de resurse umane, evaluarea întreprinderilor și a analizei, fuziuni si achizitii, operatiuni, preceptele de conducere din Asia, și pista de afaceri strategy.This include module rezidentiale la doua dintre cele mai prestigioase universități din SUA : Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania si Universitatea din California, Berkeley.

Aviație și Servicii de transport aerian

Pista de Aviație și transportul aerian de management oferă un cadru riguros de management general și perspective puternice de lideri din industrie cele mai distinse din lume.

În plus față de module de bază în campusul NTU Singapore, participanții participa la un segment de doua saptamani de la Institutul IATA de formare și dezvoltare de la Geneva, Elveția, în cazul în care analizează problemele la cald în pat cu care se confruntă industria, cum ar fi dreptul de aviație, management strategic aeroport și aviație siguranță și securitate.

Hospitality Management

Nanyang Business School și Cornell University School of hotel Administrare s-au unit fortele pentru a crea o piesa Hospitality Management în cadrul programului Nanyang Executive MBA conceput pentru profesioniști seniori din industria ospitalitatii.

În plus față de cursuri de la NTU și Cornell, participanții pot, de asemenea, să aprofundeze înțelegerea lor de modele de afaceri durabile, strategia corporativă și principii de luare a deciziilor prin participarea la un modul opțional de la Wharton School of Business.

Consultanță în direct Industrial Project (LINC)

În această colaborare educațională între companiile sponsor și programul EMBA Nanyang, participanții lucrează în grupuri și să ia pe un proiect de consultanță strategică în direct. Participanții sunt de mentor de lideri de opinie de renume și Trailblazers corporative pe un proiect de consultanta de 9 luni pentru a ascuți abilitățile lor de luare a deciziilor și de conducere.

Echipe de conducere de mare impact

Acest program de transformare de 3 zile este conceput pentru a dezvolta abilitățile de comunicare de conducere ale participanților esențiale în mediul actual de afaceri la nivel mondial, și se va concentra pe autenticitate, persuasiune si advocacy.

Cerințele de admitere

  • manager de exceptie, cu un minim de 8 ani de experiență, inclusiv 5 ani într-un rol de conducere
  • avansare in cariera puternica si ambitie dovedit a avea succes
  • Experiența remarcabilă specifică industriei pentru pistele de aviație și ospitalitate
  • diplomă de licență la o universitate recunoscută sau calificări profesionale
  • Fluență în limba engleză
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Nanyang Business School, NTU Singapore »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
18 luni
Part time
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date