Nanyang Fellows MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

FMBA Nanyang Technological University

MBA Nanyang Fellows este un program exclusiv cu normă întreagă pentru directori seniori din sectorul public care doresc să obțină cunoștințe profunde de afaceri globale și perspective asiatice.

Programul a fost lansat în 1998 de Dr. Tony Tan, apoi viceprim-ministru al Singapore. În fiecare an, un grup mic și select de aproximativ 25 de participanți din sectorul public de pe continente, se alătură programului pentru o călătorie de învățare profundă și intensă.

Prezentare generală a programului

Un program full-time de un an pentru executivi seniori din sectoarele publice și private, MBA Nanyang Fellows oferă un curriculum riguros academic care abordează cele mai relevante tendințe economice și de gestionare globală și precepte de conducere care îmbrățișează cele mai bune din Est și Vest .

Programul combină o varietate de metode academice pentru a asigura o experiență de învățare interactivă și în profunzime. Nanyang Fellows învață prin prelegeri dinamice, sesiuni cheie cu lideri din industrie și guvern, proiecte individuale și de echipă, învățare bazată pe colegi, călătorii de studiu în străinătate și metoda de studiu de caz.

Dezvoltată de Harvard Business School, metodologia studiului de caz este utilizată pe scară largă în învățământul executiv. Folosind această metodologie, Nanyang Fellows își accentuează abilitățile de luare a deciziilor și de analiză, examinând scenarii de afaceri autentice și apărând recomandările grupului.

Formatul internațional

Anul călătoriei de conducere va fi îmbunătățit în continuare de segmentul internațional al programului. Învățarea aprofundată la două instituții de renume la nivel mondial din SUA - Universitatea din California, Berkeley și Școala Wharton de la Universitatea din Pennsylvania permite Fellows Nanyang să amalgameze cele mai bune practici din est și vest. Acestea îi diferențiază pe Nanyang Fellows și le oferă un avantaj competitiv pentru a-și accentua perspectivele de gestionare strategică și de conducere, deplasându-i încrederea pe scara carierei.

De ce Nanyang Fellows MBA

Program rezidențial în SUA

Învățarea începe la Singapore, la Universitatea Tehnologică Nanyang și continuă ulterior la două universități din Statele Unite: UC Berkeley și Școala Wharton a Universității din Pennsylvania.

Misiunea de studiu de afaceri de peste mări

O parte cheie a învățării are loc într-o țară străină pentru misiunea de studiu de afaceri de peste mări (BSM). BSM oferă Nanyang Fellows o oportunitate de a pune în aplicare teoria cu practica prin studierea unui subiect specific sau o problemă și efectuarea unui studiu de caz în țara selectată.

Seminarii de conducere în afaceri

Programul MBA Nanyang Fellows include o serie de seminarii de conducere în afaceri, unde participanții obțin informații privilegiate din experiențele CEO-urilor asiatice și internaționale de top, precum și lideri de afaceri și guvern, prin dialoguri cu ușile închise.

Proiect de consultanță live (LINC)

Ca o piatră de temelie pentru MBA Nanyang Fellows, participanții se îmbarcă pe LiNC; un proiect de consultanță pentru a aplica ceea ce au învățat pe o problemă reală de afaceri. Cu îndrumări de la profesori cu experiență și aplicând tot ceea ce au învățat pe parcursul programului, participanții ar acționa ca consultanți sau experți în domeniu pentru a aborda problemele identificate în proiectul industriei, cumulând în livrarea unui raport final și prezentarea către compania sponsor. Printr-o astfel de oportunitate de învățare experiențială, participanții ar putea să își consolideze învățarea prin oportunități practice practice.

Obligațiuni pe viață

La sfârșitul unei călătorii provocatoare, Nanyang Fellow este răsplătit cu o bază conceptuală fermă și cunoaștere practică a modelelor de afaceri care îmbracă cele mai bune practici de afaceri din est și vest, sensibile la diversitatea culturală a afacerilor în cadrul unui mediu global. Veți avea, de asemenea, relații de prietenie de durată cu alți lideri dinamici și dinamici, atât din economiile dezvoltate, cât și din cele emergente.

Admitere

Programul MBA Nanyang Fellows atrage doar talentul de top. Ca atare, suntem foarte selectivi în ceea ce privește alegerea persoanelor care fac parte din acest program. În timp ce căutăm potențial de conducere, capacitate academică puternică și calități personale bune (etică, integritate și responsabilitate socială), încercăm, de asemenea, să asigurăm o bună diversitate de medii pentru a adăuga bogăția acestui program.

Cerințele de admitere

  • O diplomă de licență bună
  • Cel puțin 8 ani de conducere sau experiență profesională superioară
  • Fluență demonstrată în engleză și un scor bun în TOEFL sau IELTS (pentru solicitanții internaționali al căror nivel de instruire nu a fost în limba engleză la nivel terțiar)
  • Recomandare de la CEO-ul organizației dvs. sau echivalent, dacă este cazul

Interviuri

Candidații prescurtați vor fi invitați pentru un interviu de admitere. Interviul poate fi realizat online sau în campus. Acest interviu ne va ajuta să înțelegem mai bine aplicația dvs. și să evaluăm dacă vi se potrivește programul.

potențial de lider

Programul MBA Nanyang Fellows este destinat viitorilor lideri și dorim să ne asigurăm că toți participanții au potențial dovedit de conducere. Vom evalua cu atenție potențialul dvs. de conducere prin eseuri de candidatură, mărturii ale arbitrilor și rezultatul interviului.

Capacitate academică puternică

Căutăm candidați care au performanțe academice puternice dovedite, deoarece cerințele intelectuale ale acestui program sunt riguroase și necesită abilități analitice excelente și bune abilități de comunicare. În afară de un record academic bun, vom lua în considerare și scorurile GMAT (dacă există) și TOEFL pentru a vă evalua abilitățile academice.

Caracterul și calitățile personale

În calitate de lider viitor, așteptăm din partea dvs. cele mai înalte niveluri de integritate și caracter personal. Pe măsură ce veți învăța și veți colabora strâns cu alți prieteni, vă așteptăm la calități ale respectului reciproc și ale decorului civil și la dorința autentică de a împărtăși și de a contribui la comunitate și cooperare comunitară, încurajând camaraderia și consolidând prietenia și bunăvoința între toți.

Experiența participanților

Programul complet MBA Nanyang Fellows MBA servește ca o salbatică binevenită pentru executivii ocupați, care își iau un an de muncă pentru a reflecta, întinerește și porni într-o călătorie intensă, dar îmbogățitoare, de învățare.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Citeste mai mult

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Citește mai puţin
Singapur , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin