Nivelul MBA 1

Generalități

Programul de descriere

112775_mba.jpg

Formula combinată a programului oferită de Academia Internațională de la Roma, în colaborare cu Campus Citta 'del Sapere, este un amestec unic de cursuri online, o imersiune completă a cursurilor față în față predate în limba engleză la Academia Internațională din Roma, care poate fi activată în timpul după sesiuni cu un număr minim de 15 participanți.

Acest program este ideal pentru manageri de instituții publice și private, antreprenori, oameni creativi, arhitecți și ingineri care doresc să înțeleagă și să dezvolte abilități manageriale în sectoarele de excelență ale brandului Made in Italy.

În perioada de 3 luni din Italia, cursurile față în față vor fi efectuate cu o combinație unică de clase, vizite la companii, simulări de afaceri și studii de caz axate pe mărci. companii. modele de afaceri și know how proiectate, născute, fabricate și dezvoltate în Italia, în mai multe industrii diferite, de la modă la alimente, mașini, energie, mașini sofisticate și sectorul sănătății.

Module unice de marketing, inovare, administrarea afacerilor și dreptul afacerilor și pot fi, de asemenea, luate ca cursuri independente, fără a completa MBA-ul complet . Scrieți la info@baurome.com pentru a vă adapta programul.

112094_MBA.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The mission of the School is to create an international class of leaders, managers, entrepreneurs and creative people in the key areas of the Made in Italy excellence, such as Art, Architecture, Desig ... Citeste mai mult

The mission of the School is to create an international class of leaders, managers, entrepreneurs and creative people in the key areas of the Made in Italy excellence, such as Art, Architecture, Design, Fashion and Culture. Citește mai puţin
Roma , La Spezia , Scandicci , Massa , Veneția + 4 Mai mult Mai Puțin