AACSB Accredited

Natura aproape. Aproape perfectă. Asta e regiunea Spokane! Elevii place comunitatea noastră în condiții de siguranță, frumos. Avem oportunități de recreere in aer liber abundente, cu schi, rafting alb-apă, trasee montane, numeroase lacuri și cursuri de golf toate în curtea noastră. În plus față de frumusețea noastre naturale, Spokane este, de asemenea hub cultural și de divertisment de vasta Inland nord-vest. Râul Spokane trece prin centrul orasului nostru cu scăderi spectaculoase de la miezul orașului. Programul de MBA riguros la Universitatea Washington de Est este oferit pe luxurianta, Campus Riverpoint verde în centrul Spokane. Predate de către cercetători recunoscute la nivel internațional, programul nostru este convenabil oferit în seara pentru profesioniști de lucru.

Acreditare
programe postuniversitare în afaceri a început la EWU în 1966 și Master of Business Administration (MBA) a fost autorizată în 1975. Atât absolvent și a programelor de afaceri de licență sunt acreditate la nivel național de AACSB International, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

Grad01

Tip de program

  • sistemul trimestru
  • 48 de credit de ore de MBA
  • Diplomele comune în MBA / MPA
  • Health Care Administration program de certificat disponibile

Convenabil


Clasele sunt livrate în seara cu o electivă ocazional la sfârșit de săptămână. Clasele sunt mici, de obicei 25 de studenți sau mai puțin, ceea ce permite o interacțiune semnificativă între facultate și studenți. Situat în inima noului cartier universitar in centrul orasului Spokane, clasele sunt ușor accesibile. O multime de parcare este disponibil. Autobuze servi, de asemenea campus.

Profilul International Student
Programul de MBA salută studenți din întreaga lume. absolvenți și participă în prezent la programul include reprezentanți din Asia, Africa, Europa, Canada și America Latină.

Studenții care doresc să își îmbunătățească abilitățile de limba engleza pentru a fi admis la programul de MBA se pot înscrie în programul de sprijin în engleză Abilitățile (ESS), oferit de Institutul de Limba Engleza. finalizarea cu succes a Programului SSE va fi considerat echivalent cu uzuală 92 cerința iBT.

GunoiDung Chen;

EnTie bancă comercială din Spokane, WA și absolvent al programului de MBA EWU. Am cerut Dung de ce a ales să câștige MBA la EWU. El a spus "Deoarece costul mai scăzut al predare a fost accesibil și am familie in Spokane". În ceea ce privește experiența sa de MBA, Dung spune: "M-am bucurat aspectul de învățare și oportunități de conducere și munca în echipă a programului. Schemele de clasă au fost, de asemenea, foarte convenabil ". Când am întrebat Dung despre beneficiile de a câștiga gradul său de MBA. El a spus "Programul de MBA ma învățat abilități manageriale și abilități de organizare, care să mă ajute în munca mea actuală". Acesta este un sfat Dung lui Chen pentru actualii studenți MBA ", Build conexiuni cu colegii, deoarece toate acestea au diferite fundaluri, experiențe și abilități pe care le pot învăța de la".

harta

construi

Tipul programului


Full-time și part-time MBA.

cerinţe de intrare
GPA 3.0; GMAT 450; TOEFL iBT 92.
Nu TOEFL este necesar pentru a intra în programul de MBA de preparare oferite prin Institutul limbă engleză EWU.

Lungimea programului
Zi: Un an (patru sferturi).
Part time: One și jumătate de ani (șase sferturi).

Moduri de studiu
Full time și part-time.

Limba instructiunilor
engleza.

programul de locație
Spokane, Washington, SUA.

Taxe
Washington rezident: taxele de 2015-16 sunt US $ 450,00 pe oră de credit (aproximativ 21.600 $ pentru programul complet). Nerezident: taxe 2015-16 sunt US $ 846,60 pe oră de credit (aproximativ 30798 $ pentru programul complet).

Burse / fondurilor puse absolvenți alocațiilor competitive sunt disponibile pentru studenții calificați cu datele de ridicate academice.

Termenele de aplicare Studenții pot aplica în orice moment.

fete
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
12 - 18 luni
Part time
La zi
Price
- aproximativ US $ 30,798 pentru programul complet
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019