PGDM în Managementul Sănătății (echivalent cu MBA)

Generalități

Programul de descriere

Structura și rigurozitatea programului HCM sunt similare cu cele ale MBA generale cu cursuri suplimentare legate de sectorul sănătății. Este destinat celor interesați să facă o carieră de management în domeniul asistenței medicale

International Flavor

Curriculum-ul este conceput astfel încât să includă discursul referitor la analiza sănătății la nivel mondial și comparativ între diferitele țări. Cursuri privind diplomația globală în domeniul sănătății, finanțarea pentru sănătate, introducerea în domeniul farmaceutic etc. oferă un candidat cu o gamă largă de seturi internaționale de asistență medicală.

GIM are legături cu șase școli europene de afaceri care îi întâmpină pe candidații noștri pentru stagii comune și proiecte de cercetare. În fiecare an, mai mult de 5 candidați vizitează una dintre instituțiile partenere pentru a aduna experiență neprețuită.

Eligibilitate

Scorul GMAT al examenului efectuat în ultimii 2 ani și înainte de 31 decembrie 2018. În același timp, candidații ar trebui să trimită următoarele documente:

1. Curriculum Vitae

2. Declarația de scop

3. Scrisoarea de recomandare

Întrebări frecvente

1. Are programul acreditări?

GIM este un membru mândru al Asociației pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Programul este aprobat de All India Council pentru Educație Tehnică (AICTE) și am aplicat recent pentru Consiliul Național de Acreditare de certificare care ar face-o "echivalentă cu programul MBA".

2. Cat de diferit este de la un program de masterat de sanatate publica (MPH)?

Un program tipic MPM se concentrează mai mult pe sistemele de sănătate publică și pe funcționarea acestora, adică pe spitale, asigurări și produse farmaceutice. Programul nostru este mai cuprinzător în structura sa și este destinat managerilor din domeniul sănătății, care cuprinde toate părțile interesate, inclusiv companiile IT și grupurile de reflecție. Ne pregătim viitori lideri care ar putea să modeleze politicile de sănătate în viitor și să se alăture industriei cu accent pe durabilitate.

3. Este un program rezidential?

Da, candidații trebuie să rămână în campusul pitoresc cu locuințe confortabile pentru studenți, cu toate facilitățile de ultimă generație disponibile non-stop.

4. Care este taxa? Este disponibilă o anumită asistență cu taxă?

Pentru detalii despre taxe, împrumuturi, burse, vă rugăm să consultați secțiunea de admitere a site-ului nostru.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Goa Institute of Management nestled in the Western Ghats has become an epitome of contemporary management knowledge with a retreat in the hills. It’s a perfect blend of keeping abreast with the times ... Citeste mai mult

Goa Institute of Management nestled in the Western Ghats has become an epitome of contemporary management knowledge with a retreat in the hills. It’s a perfect blend of keeping abreast with the times and yet to reflect on the values one needs to follow in life for sustainable growth and ethical business practices. Citește mai puţin