Caracteristici I. Programul

 • Acreditat de Asociații de MBA
 • Lumea reală formare de competențe de management, prin integrarea metodelor de predare diversificate în ambele săli de clasă și vizite la fața locului.
 • State-of-the-art Facilitati: Scoala investit mai mult de 3 milioane RMB pentru a construi "Business Administration experimental Centru de predare" pentru a satisface cerintele de predare.
 • Oferit de către o instituție specializată cu echipe de facultate recomandate de economie, management și drept.
AMBA

II. Programul Clasament:

 • Top 5% din scoli de afaceri din China
 • Clasat pe locul al 9-lea și, respectiv, 8 în 2010 și 2013, a Programului Most Valuable EMBA în China (World Executive Weekly)

III. Programul Durata

Aceasta este o part-time program de doi ani, conceput atât pentru studenți chinezi și internaționale. Toate cursurile sunt predate în limba chineză

IV. Scopul Programului

Programul EMBA are drept scop "Cultivarea lideri din industrie adânc înrădăcinate în China, cu o viziune globală". Reclamanții trebuie să aibă experiență de muncă de mai mult de opt ani, inclusiv peste patru ani de management. Societatea și economia Chinei trece printr-o transformare profundă și China a devenit una dintre piețele emergente cele mai energice, datorită creșterii sale pe termen lung. Școala pune accentul pe noțiunea de "Fiind profund înrădăcinată în China, cu o viziune globală" în educație EMBA. Pe scurt, accentul a fost acordată consolidării competențelor elevilor de luare a deciziilor, leadership și inovație.

V. Cerințe de admitere

 • Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență sau de mai sus. Aprobat de Comisia de admitere EMBA, programul EMBA se pot înscrie maxim de 10% personalului de conducere senior cu experiență și de succes, care au doar un grad asociat;
 • Este necesar un minim de opt ani experiență de lucru, inclusiv cel puțin patru ani de management
.

VI. Curriculum design

Curriculum-ul se concentrează pe cultivarea cunoștințe de management necesar, abilităților și competențelor necesare pentru viitorilor manageri și lideri, și lasă mult spațiu pentru schimbul de la acest timp de experiență. Având în vedere experiența executiv senior participantii EMBA au, de luare a deciziilor, integrare, inovare și reformă sunt abilitățile care primesc cea mai mare atenție în proiectarea de formare și curriculum. Curriculum-ul urmărește, de asemenea, pentru a îmbunătăți abilitățile studenților de a identifica oportunitati de afaceri la nivel mondial, și colaborarea inter-culturale. Ca rezultat, cursuri, cum ar fi Culturii Tradiționale chineză, Etica în afaceri, Leadership, Managementul inovației și au fost introduse în curriculum EMBA. Mai mult decât atât, elevii sunt de asemenea obligate să ia peste mări modulul tur de studiu. Interacțiunea trans-regional în rândul elevilor este realizată în mod regulat prin amestecarea clase diferite campusuri și o "1 + 1", proiect comun cu Institutul National al contabilitate a fost dezvoltat de asemenea.

VII. Absolvire și de masterat care conferă

 1. Elevii vor fi acordate certificatul academic după ce trec examenele, atinge creditele necesare și apăra cu succes teze lor.

 2. Cerințe pentru teza: a) Ambele sunt necesare rezumate chineză și engleză; b) Corpul principal al tezei poate fi scris în limba engleză chineză sau (un minim de 30.000 cuvinte în limba engleză sau 20.000 de cuvinte din China necesar); c) În cazul în care Teza este scrisă în limba engleză, o copie de traduceri din China se depun la timp.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
2 anii
Part time
Price
218,000 CNY
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date