Part-time MBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Part-time MBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

Caracteristici I. Programul

 • Acreditat de Asociații de MBA
 • Lumea reală formare de competențe de management, prin integrarea diversifica metodele de predare în ambele săli de clasă și vizite la fața locului.
 • State-of-art Facilitati: Scoala investit mai mult de 3 milioane RMB pentru a construi "Business Administration experimental Centru de predare" pentru a satisface cerintele de predare.
 • Oferit de către o instituție specializată cu echipe de facultate recomandate de economie, management și drept.
AMBA

II. Programul Clasamente

 • Top 5% din toate școlile de afaceri din China
 • Clasat pe locul al 13-lea și 12, respectiv, în 2010 și 2013, cel mai influent MBA Prograamme în China (World Executive Weekly)

III. Programul Durata

Aceasta este o part-time program de trei ani, conceput atât pentru studenți chinezi și internaționale. Toate cursurile sunt predate în limba chineză.

IV. Scopul Programului

Programul de MBA are drept scop "cultivarea talente profesionale de conducere care stăpânesc nu numai finanțe și de drept, dar și posedă expertiză și responsabilități sociale". Se speră că absolvenții vor deveni directorilor executivi și manageri profesioniști ", care sunt excepționale în finanțe, bine versat în management, adept la investiții și obișnuit cu legile".

V. Cerințe de admitere

1) O experiență minimă de muncă de cinci ani, cu un grad asociat;

 • Un minim de experiență de lucru de trei ani, cu o diplomă de licență;
 • Sau o experiență minimă de muncă de doi ani, cu o diplomă de master sau doctorat a lui.

2) trece examenul de admitere Național de MBA, care este aprobat de, proiectat și organizat de către Ministerul Educației

VI. Curriculum design

Având experiență de lucru studenților în considerare, proiectarea curriculum-ului se axează pe cultivarea cunoștințe și competențe necesare pentru viitorii manageri și lideri necesar, și lasă mult spațiu pentru schimb de experiență.

Școala de MBA adoptă principiul de a trece teoriei cu practica, subliniind stăpânirea de cunoștințe profesionale, formare de competențe, și cultivare cuprinzătoare. Elevii sunt încurajați să stăpânească teoriile de bază și concepte în întreprinderi industriale și comerciale, servicii publice și departamente guvernamentale, să înțeleagă măsurile analitice esențiale și metodele în managementul strategie, și pentru a comanda cunoștințe și abilități în globalizare afaceri.

VII. Absolvire și de masterat care conferă

 1. Elevii vor fi acordate diplome de master ZUEL și conferă gradul de MBA după ce trec examenele, atinge creditele necesare și apăra cu succes teze lor.

 2. Cerințe pentru teza: a) Ambele sunt necesare rezumate chineză și engleză; b) Corpul principal al tezei poate fi scris în limba engleză chineză sau (un minim de 30.000 cuvinte în limba engleză sau 20.000 de cuvinte din China necesar); c) În cazul în care Teza este scrisă în limba engleză, o copie de traduceri din China se depun la timp.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
85,000 CNY
Locations
China - Wuhan, Hubei
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
China - Wuhan, Hubei
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala