Part time mba

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Part time mba

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Nostru Part-time MBA Programe sunt concepute pentru persoanele foarte motivați pentru a accelera și mai mult cariera lor printr-o gamă largă de formare de conducere și de oportunități de învățare la nivel mondial.

De ce CUHK

1. Cel mai lung Înființată Programul MBA în Asia

Incepand de 1966, CUHK MBA a hrănit aproape 6.000 de absolventi, pentru a satisface cererea cu un program part-time a lansat în 1977 și un program de EMBA în 1993.

2. Moduri flexibile de studiu

Modul de seară în Central și modul Weekend în campusul Shatin oferă termene flexibile de la 24 la 48 de luni.

3. Expunerea internațională

Noi oferim studenților o experiență de învățare cu adevărat internațională, inclusiv oportunități de schimb și excursii de studiu din întreaga lume.

4. Pionierat Antreprenoriat Track

Pe măsură ce programul de MBA 1st în Hong Kong, cu o concentrare de antreprenoriat, noi oferim o serie de cursuri care se concentrează pe investiții de capital de risc și start-up.

5. Cariera de specialitate Coaching

Managementul nostru Career Center oferă, special concepute pentru dezvoltarea carierei și profesionale de coaching pentru profesioniștii care lucrează.

MBA part-time

Part-time MBA curriculum-ul este format din nucleu și cursuri electivă. În fiecare an calendaristic este împărțit în trei termeni regulate și un termen de vară. Pentru a absolvent, candidații part-time sunt necesare pentru a finaliza 48 de unități.

Curriculum-ul part-time în mod normal, durează 24 de luni pentru a finaliza în modurile de seară și de week-end.

Cerințele de admitere

  • Au o diplomă de licență recunoscută cu onoruri (nu mai mult de clasa a doua divizie sau B de grad inferior) sau o calificare profesională echivalentă;
  • Cel puțin trei ani de experiență de muncă post-calificare full-time este necesară
  • Indeplineste-English Language Proficiency Requirement1
  • Furniza un score2 satisfăcător GMAT
  • scutiri GMAT pot fi luate în considerare pentru solicitanții de program part-time, cu experienta de lucru de peste șapte ani, inclusiv cinci ani într-o poziție de conducere, sub rezerva aprobării din partea Comitetului de admitere.

Managementul carierei

CUHK MBA Managementul carierei Centrul realizează un bine structurat Cariera Avansarea & Management Program (CAMP) pentru studenți MBA pe parcursul studiilor lor, facilitând următoarea lor cariera muta printr-o apreciere a intereselor lor de carieră și abilități, precum și dezvoltarea abilităților de management necesare pentru a și îndeplinească aspirațiile de carieră.

Burse și ajutoare financiare

CUHK MBA oferă o gamă largă de burse pe bază de merit pentru studenții străini. Ele sunt acordate pe baza realizărilor academice și profesionale ale candidaților, realizări personale, performanță interviu și potențialele contribuții la programul de MBA.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
24 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
356,400 HKD
Locations
Hong Kong - Hong Kong
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Hong Kong - Hong Kong
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala