part time Programul MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Ia "Pamplin Edge" în cariera ta
  • Aflaţi de la cele mai bune şi să fie printre cele mai bune
  • Alegeţi dintr-o serie de cinci concentraţii de a se specializa
  • Obţineţi acces la una dintre cele mai active de reţea absolventi in SUA şi din întreaga lume
  • Accesul la angajatorii de top pentru internship şi oportunităţi de locuri de muncă permanente

Programul de Pamplin de MBA de la Virginia Tech oferă studenţilor o experienţă excepţională de învăţământ, cu calitate şi provocarea aşteptat de la un bine stabilit, programul de MBA pe deplin acreditat. Va oferim:

  • dimensiuni clasa mica cu atenţie personal
  • valoare excepţională pentru investiţia dvs.
  • # 63 clasat pe locul program la nivel mondial (US News & World Report 2007)

Virginia Tech Master of Business Administration program în Capitală Naţională Regiunea combină resursele din campusul universităţii Blacksburg cu accesibilitate la zona Washington, DC, metropolitane. Acesta oferă calitate şi provocarea care le-ar aştepta de la un program bine stabilit, care este pe deplin acreditat de AACSB International, Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Şi este special concepută pentru nevoile profesionale full-time, care este câştigul salarial de MBA de pe un program flexibil, part time sau accelerate.

Studentul tipic înscrişi în program este de 29 de ani, cu 9 ani de experienţă în muncă. Undergraduate AAP medie şi scoruri GMAT, respectiv, sunt de 3,3 şi 620. Nouăzeci şi cinci la sută din studenţii au o experienţă profesională de muncă şi 35% din studenţii înscrişi sunt studenţii internaţionali. Raportul de sex masculin-la-femei este de 60% la 40%.

Admitere

Programul de MBA în Pamplin National Capital Region invită aplicaţii de la potenţialii studenţi interesaţi în urmărirea gradului de pe normă întreagă, part time sau statutul indecişi (Commonwealth campus). Cu mai mult de 55 de cursuri oferite în fiecare an, elevii sunt capabili de a termina programul cu normă întreagă în doi ani sau extinde planul lor de curs la un maxim de cinci ani pe o bază parte de timp. Un exemplu tipic de student cu jumătate de normă va absolvi in ​​aproximativ trei ani şi jumătate. În plus, studenţii pot alege Commonwealth alternativa Campus înainte de a fi pe deplin admis în program. În acest caz, studenţii vor fi înscrişi într-un singur curs de fundatie MBA. Acest lucru permite solicitantului să completeze lui / ei de pachete de aplicare şi să fie luate în considerare pentru statutul regulate de admitere într-un semestru viitor. Elevii se pot înscrie în timpul toamna, primavara sau vara semestre.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Citeste mai mult

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Citește mai puţin
Blacksburg , Abingdon + 1 Mai mult Mai Puțin