Part-time Executive MBA

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Integrați-vă educația într-o muncă ocupată și viața de acasă, personalizând unde, cum și ce studiați cu programul MBA Global Executive cu jumătate de normă Hult .

Program part-time Global Executive MBA la Hult

Programul Hult , extrem de flexibil, part-time, de 18 până la 24 de luni, este executat pentru profesioniștii care își doresc să-și continue cariera, să-și dovedească viitorul abilitățile sau să facă o schimbare în carieră. Studiați în weekend-uri de patru zile o dată pe lună și accelerați progresul gradului dvs. alegând să vă condensați studiile în prima vară, ceea ce înseamnă că vă puteți câștiga EMBA în cel puțin 18 luni.

Dacă aveți sediul în America, aveți, de asemenea, opțiunea programului EMBA Metropolitan Hult , care vă permite să studiați peste două weekenduri pe lună în orașul cel mai apropiat de dvs. și să absolvi un diplomat MBA din SUA și Marea Britanie.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Curriculum

La Hult , credem că cea mai bună modalitate de a învăța afaceri și leadership este prin a face. De aceea, programul Hult Executive HBA pune accent pe aplicarea practică la fiecare pas. Pe măsură ce înveți cunoștințele și teoria tehnică a afacerilor, vei aplica și continuu, consolidându-ți abilitățile soft și extinzându-ți capacitatea de a conduce.

Studenții Global Executive MBA pot alege să studieze în campusurile noastre din Boston, Londra sau Dubai și pot lua electivi în orice campus Hult . Ca program global de executiv MBA, așteptarea noastră este că veți petrece cel puțin un curs la un campus Hult dintr-o țară diferită de cea a campusului de origine.

Programele Executive MBA de la Hult urmează același curriculum ca premiatul nostru premiu global de un an de MBA, iar absolvenții sunt acordați un master din SUA și Marea Britanie în gradul de administrare a afacerilor.

Metodologie

La Hult , veți merge dincolo de afaceri pentru a afla despre lume, despre viitor și despre dvs. însuși printr-o abordare practică care este încorporată în experiența studentului și în programa de învățământ.

Cufundat în diversitate

Alăturați-vă colegilor de clasă cu mai mult de 160 de naționalități, vorbind mai mult de 100 de limbi în timp ce înveți despre lume și cum să lucrați în culturi.

Învață practicând

Puneți teoria în practică și obțineți experiență de primă manieră pe tot parcursul gradului dvs., lucrând în echipe diverse pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Conduce cu încredere

Dezvoltați o conștientizare profundă de sine prin autoevaluări și diagnostice de abilități și îmbunătățiți continuu prin practică, coaching și feedback de la egal.

Formați viitorul

Învață să prospere într-un timp de schimbare constantă, să înțelegi tehnologiile care conduc schimbarea și cum poți profita de puterea lor de a modela viitorul.

Cursuri și elective

Puteți alege să completați Hult 's Global Executive MBA în 18 sau 24 de luni. Dacă alegeți 18 luni, veți lua mai multe elective peste vară în primul an. Dacă alegeți să faceți cei doi ani întregi, vă veți răspândi cele șase elective pe ambele veri. Ca program global de executiv MBA, așteptarea noastră este că veți petrece cel puțin un curs la un campus Hult dintr-o țară diferită de cea a campusului de origine.

Anul 1

Toamna Iarnă Primăvară Vară
 • Imersiune
 • Contabilitate financiara
 • De gestionare a operațiunilor
 • Business & Global Society
 • Marketing international
 • Management financiar
 • opţionale
 • opţionale
Sept - dec Jan - Mar Aprilie Mai - iul

Anul 2

Toamna Iarnă Primăvară Vară
 • Dezvoltarea conducerii
 • Economie managerială
 • Comportament organizational
 • Strategia globală
 • Analytics în decizii de afaceri
 • Viitorul mental
 • Capstone Experience
 • opţionale
Sept - dec Jan - Mar Aprilie Mai - iul

* Titlurile cursului și secvențarea pot fi modificate

Locații în campusul global

Studiați în mai multe campusuri pentru a obține o perspectivă cu adevărat globală. Începeți programul în Boston, Londra sau Dubai, apoi luați-vă opțiunile în cel mult două din oricare dintre campusurile globale Hult . Ca program global de executiv MBA, așteptarea noastră este că veți petrece cel puțin un curs la un campus Hult dintr-o țară diferită de cea a campusului de origine. Veți studia alături de studenți din peste 160 de naționalități și veți absolvi o rețea globală în loc.

Cerințe de intrare

 • Experiență minimă de 3 ani (în medie 11 ani).
 • Diplomă de licență sau experiență echivalentă.
 • Dovadă de competență în limba engleză, dacă este cazul (adică TOEFL / IELTS).

Aplicați acum și unul dintre consilierii noștri de înscriere va lua legătura pentru a vă sprijini în timpul procesului.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Citeste mai mult

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Citește mai puţin
Londra , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Londra , New York + 6 Mai mult Mai Puțin