Part-time Executive MBA

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Hult , extrem de flexibil, part-time, de 18 până la 24 de luni, executiv Master of Business Administration este conceput pentru profesioniști care lucrează care doresc să-și continue cariera, să dovedească viitoarele abilități sau să facă o schimbare în carieră.

Studiați în weekend-uri de patru zile o dată pe lună și accelerați progresia gradului dvs. alegând să vă condensați studiile în prima vară, ceea ce înseamnă că vă puteți câștiga EMBA în cel puțin 18 luni.

Curriculum

La Hult , credem că cea mai bună metodă de a învăța afaceri și leadership este prin a face. Acesta este motivul pentru care programul executiv al Master Hult administrarea afacerilor pune accent pe aplicarea practică la fiecare pas. Pe măsură ce înveți cunoștințele și teoria tehnică a afacerilor, vei aplica și continuu, consolidându-ți abilitățile soft și extindându-ți capacitatea de a conduce.

Programele Executive de Administrare a Afacerilor Hult urmează același curriculum ca premiatul nostru Master de administrare a afacerilor la nivel mondial premiat, iar absolvenții sunt premiați cu un Master din Administrația Afacerilor din SUA și Marea Britanie.

Rotirea campusului global

Studiați în mai multe campusuri pentru a obține o perspectivă cu adevărat globală. Începeți-vă programul în Boston, Londra sau Dubai, apoi luați-vă opțiunile în cel mult două din oricare dintre campusurile globale Hult . În calitate de program executiv global de administrare a afacerilor, așteptarea noastră este că veți petrece cel puțin un curs într-un campus Hult dintr-o țară diferită de cea a campusului de origine. Veți studia alături de studenți din peste 160 de naționalități și veți absolvi o rețea globală în loc.123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Metropolitan Executive MBA

Maestrul executiv al Administrației de Afaceri din Hult este pentru profesioniștii ocupați cu sediul în America de Nord și de Sud care doresc să dovedească în viitor competența și cariera lor. Acest program extrem de flexibil este livrat de facultatea americană din campusul nostru din Boston și este accesibil studenților la distanță pentru studenții din mai multe locații din America. Astfel, vă puteți transforma cariera și vă puteți dezvolta rețeaua globală cu un timp minim distanță de locul de muncă și de orașul de origine.

Acreditare

Hult este recunoscut de cele mai prestigioase trei organisme internaționale de acreditare în domeniul educației de afaceri: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) și EQUIS (European Quality Improvement System). Suntem prima școală de afaceri din SUA care a obținut această triplă acreditare, care deține doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume.

Cerințe de admitere

Evaluăm individual candidații pe baza puterii întregului profil. Conducerea ta și mentalitatea ta sunt indicatori importanți ai succesului tău aici, iar noi îi prețuim la fel de mult ca și realizările tale dovedite.

Cerinte de eligibilitate:

 • Licență sau echivalent la orice subiect
 • Trei sau mai mulți ani experiență de muncă relevantă

Solicitanții potriviți trebuie să furnizeze:

 • CV-ul / CV-ul curent
 • Declarație personală ca eseu de 400-500 de cuvinte
 • O referință academică sau profesională
 • O copie a diplomei de licență sau echivalent
 • Transcrieri (în engleză) de la toate universitățile participate
 • Scorurile testelor de admitere *
 • Dovada competenței engleze *
 • Taxa de cerere de 150 USD

* Consilierul dvs. de înscriere vă va anunța dacă vi se solicită să le transmiteți.

Finanțarea

Există mai multe oportunități de burse disponibile pentru cei mai puternici solicitanți ai noștri, sau pe baza de necesități. Bursele sunt acordate pe baza abilităților studenților de a efectua într-un mediu dinamic în clasă și a celor care arată potențial de conducere în afaceri.

Pregătire pentru anii 2020-21

 • Boston: 85.000 USD
 • Londra: 56.000 lire sterline
 • Dubai: AED 304.000
 • Metropolitan EMBA: 85.000 USD (taxa globală)

Hult International Business School își rezervă dreptul de a efectua modificări în cursurile oferite, cerințe pentru absolvire, locații, taxe pentru program și cazare în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles termenii și condițiile noastre, pe care vi se va solicita să le acceptați în momentul depunerii cererii.

Ultima actualizare Octombrie 2019

Despre facultate

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world.

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world. Citește mai puţin
Londra , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Londra , New York + 6 Mai mult Mai Puțin