Citește Descrierea Oficială

MBAInternationalBusiness

Part-time MBA internațională

Part-Time International MBA este un Master of Business Administration cu un puternic accent internațional, realizat în întregime în limba engleză, care durează 2 ani. Atmosfera internațională a școlii vă va pune în legătură cu diverse culturi și va stimula dialogul și dezbaterea. Cursul vă va oferi instrumente pentru atingerea obiectivelor dvs. profesionale, creșterea valorii pe piața muncii și lărgirea posibilităților de carieră internațională.

Part-time MBA în afaceri internaționale durează 24 de luni : programul de obicei deținute în 1 an este împărțită în 2 ani, iar clasele sunt de luni până vineri la Trieste, Italia.
Programul începe la 1 octombrie și se încheie cu doi ani mai târziu în octombrie, cu examenul final și Ziua de absolvire. Toate clasele se desfășoară în limba engleză.


Există două tipuri de cursuri: necesare și elective.

Fiecare curs este oferit de două ori în timpul programului part-time; participanții pot alege când participă la cursuri diferite.
Fiecare curs are numeroase credite; fiecare credit este echivalent cu o medie de 25 de ore de clasă stabilite de Sistemul european de transfer de credite (ECTS).

De ce un MBA?

Programul de 2 ani este potrivit pentru persoanele care doresc să-și continue munca și cariera în timp ce participă la o clasă de top MBA. Deoarece cursurile sunt prezente, practic este un MBA cu fracțiune de normă potrivită pentru persoanele care trăiesc nu prea departe de Trieste (Italia).

Programul acoperă toate principiile tematice ale managementului internațional și lucrează pentru a ajuta participanții să-și dezvolte abilitățile de luare a deciziilor și de management.

Participarea vă pune într-un program de clasă mondială în ceea ce privește conținutul, instructorii și elevii, organizarea, calitatea serviciilor, posibilitățile de conectare și oportunitățile de creștere a carierei după finalizarea programului.

MBA part-time permite participanților să aplice noi abilități și cunoștințe imediat la locul de muncă.

Curriculum

Part-time MBA în afaceri internaționale începe în septembrie și se termină cu un examen final și Ziua de absolvire. Toate clasele se desfășoară în limba engleză.

Structura programului este modulară, bazată pe module autonome.

  • 7 MODULE DE BAZĂ de 2 săptămâni, obligatorii pentru toți participanții;
  • 8 MODULE AVANSATE de 2 săptămâni, obligatorii, dar pot fi înlocuite cu o altă activitate (schimburi internaționale, proiecte de firme etc.);
  • minimum 8 MODULE ELECTIVE de 3 zile, alese în rândul varietăților de Elective Internaționale oferite în fiecare an.

Fiecare modul este oferit de două ori pe parcursul programului part-time; participanții pot alege când participă la diferite module.

Fiecare modul are numeroase credite; fiecare credit este echivalent cu o medie de 25 de ore de clasă stabilite de Sistemul european de transfer de credite (ECTS). Pentru a obține un grad de MBA, fiecare participant trebuie să câștige cel puțin 60 de credite.

Proces de invatare

Studiată și dezvoltată special pentru programul nostru de MBA, curriculumul a fost conceput pentru a ajuta toți participanții să atingă trei obiective.

  • Cunoștințe: managementul general al afacerii, de la administrarea unei companii și cultura ei economică la susținerea activității viitoare a companiei.
  • Practică: Teoria și practica se reunesc în timp ce ne familiarizăm cu cele mai eficiente instrumente profesionale de pe piață.
  • Abilități: Dezvoltați abilitățile cele mai apreciate de către angajatori (munca în echipă, leadership, comunicare, aptitudinile oamenilor etc.).

O atenție deosebită este acordată dezvoltării aptitudinilor participanților, pe parcursul întregului curs, activitățile de dezvoltare personală ajută la dezvoltarea potențialului individual.

Proiecte internaționale

Participanții la MBA part-time în programul de afaceri internaționale pot alege să integreze educația lor cu un schimb internațional cu unul dintre partenerii noștri Business School în străinătate.


În decursul acestor ani, Școala de Management MIB a stabilit acorduri importante de cooperare cu mai multe școli de afaceri pentru a facilita:/>

  • schimb de studenti
  • schimb de facultate
  • cercetare comună
  • programe educaționale comune

În timpul perioadei de schimb, participanții participă la cursuri, se întâlnesc cu comunitatea de afaceri, cunosc țara gazdă în sine și sunt expuși unor medii educaționale, culturale și de afaceri diferite.

Participanți

Part-Time International MBA este conceput pentru a răspunde cerințelor directorilor și profesioniștilor care sunt deja în câmpul muncii, care doresc să obțină beneficiile unui MBA în timp ce încă mai lucrează.

Flexibilitatea programului îndeplinește cerințele în schimbare ale angajamentelor de muncă și de familie.

Candidații noștri sunt oameni care doresc să continue să lucreze în timp ce studiază, urmărind oportunități de creștere și avansând în carieră.

MBA este orientat spre cei care doresc să crească profesional pentru a accelera cariera în propria organizație sau pentru a-și schimba locul de muncă actual.

mercati-finanziari

Impactul carierei

93% din plasament este media ultimelor 3 ediții ale MBA în Afaceri Internaționale. Pe întreaga durată a MBA part-time, participanții mențin contactul cu lumea afacerilor internaționale prin experiența cu experți din domeniu, schimburi internaționale și proiecte individuale. Obiectivul principal al studenților MBA este de a -și îmbunătăți perspectivele de carieră.

În timpul și după curs, prin intermediul serviciilor de carieră, școala sprijină participanții la atingerea obiectivelor carierei.

Career Services operează ca intermediar între candidați și companii, creează oportunități profesionale pentru participanți și ajută companiile să vizeze și să selecteze candidații în funcție de nevoile companiei.

Career Services, în colaborare cu un consilier de carieră desemnat, îi ajută pe candidați să-și recunoască propriul potențial, să definească și să stabilească obiective și să construiască o rețea puternică.

Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 2 mai multe cursuri de la MIB Trieste School of Management »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
24 luni
Part time
Price
25,000 EUR
(Cu TVA 22%). Cursul 2017 acordă câteva burse de merit.
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date