Citește Descrierea Oficială

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei ateliere rezidențiale (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC) în total.

Amestecare combinată

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.

Programul workshop-ului

  • Semestrul 1: 6 zile la Școala de Afaceri Kelley din Bloomington, Indiana
  • Semestrul 2: 6 zile la orice centru al Alianței MBS global *
  • Semestrul 3: Toate on-line sau on-line un atelier de politică publică de 5 zile rezidențial în Washington DC
  • Semestrul 4: 6 zile la orice centru global al Alianței MBS *
  • * AMBS oferă, de asemenea, electives selectate care includ un atelier de 3 zile în Washington DC.

Învățarea online

Jumătate dintre cursurile de la MBA Kelley-Manchester Global sunt livrate online de către Kelley School of Business, Indiana - lider mondial în domeniul învățării on-line. Curriculumul riguros al lui Kelley este livrat online într-un format flexibil, interactiv, care funcționează pentru profesioniști ocupați, astfel încât să puteți avansa cariera în timp ce continuați să gestionați alte responsabilități din viața dvs. Veți învăța de la aceeași facultate respectată care predă programele rezidențiale ale școlii - profesori premiat și accesibili, care vă vor reîncărca gândirea în afaceri. Kelley va oferi, de asemenea, o clasă din Washington DC, oferind o experiență imersă bine rotunjită.

Învățare față-în-față

Jumătate din cursurile de la MBA Kelley-Manchester Global sunt livrate de Alliance MBS. Aceste cursuri includ în mod obișnuit un atelier intensiv de trei zile, livrat de cea mai înaltă facultate - o șansă de a vă îndepărta de slujba de zi și de a vă absorbi în lumea afacerilor globale.

De când ne-am deschis porțile în 1965, fiind una dintre școlile de afaceri din Marea Britanie, ne-am separat cu accentul pe "învățarea prin practică". Abordarea noastră practică învață MBA-urile să aplice teoria pentru a trăi provocările de afaceri, să gândească creativ și să devină lideri de opinie.

Imersiune globală

Puteți studia elementele MBC ale Alianței la alegerea a șase centre globale: Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai și Singapore. Aceasta este o oportunitate de a studia alături de mințile dinamice din întreaga lume și de a face contacte valoroase. Veți obține perspective noi și veți explora noi modalități de a face afaceri. În plus, exclusiv pentru acest MBA comun, veți avea oportunitatea de a studia la campusurile Kelley din Bloomington, Indiana și Washington DC.

Program predat în:
Engleză
Manchester Business School, Singapore Centre

Vezi 1 mai multe cursuri de la Manchester Business School, Singapore Centre »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Iulie 2019
Duration
24 - 60 luni
Part time
Price
65,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date