Part time MBA (Rady FlexMBA)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Studenții FlexMBA lucrează profesioniști cu o pasiune pentru inovație și unitatea de a crea succese în afaceri. Ei explorează noi idei și oportunități și descoperă și dezvoltă modalități de a transforma afacerea și lumea.

Studenții FlexMBA excelează în rolurile lor actuale și sunt gata să își asume mai multă responsabilitate și să contribuie mai mult. Programul MBA part-time permite studenților să îndeplinească obiectivele pe care ei și organizațiile lor și le-au stabilit pentru dezvoltarea lor educațională și profesională.

Sprijin pentru studenții FlexMBA

Datorită capacității reduse a solicitanților de acces și pregătire pentru GMAT sau GRE ca urmare a pandemiei COVID-19, Rady School va renunța la cerința GRE / GMAT pentru toți solicitanții MBA FlexEvening și FlexWeekend pentru toamna 2020. Toate cererile trebuie să fie depuse înainte de data limită finală din 15 iulie pentru înscrierea în toamna anului 2020.

FlexMBA este conceput pentru a lucra profesioniști cu locuri de muncă și responsabilități exigente. Sprijinul administrativ oferit de Școala Consiliului vă permite să vă maximizați timpul concentrându-vă asupra studiilor și construind legături puternice cu colegii, profesorii și liderii de afaceri. Când se întâmplă viața, personalul FlexMBA oferă consultanță și asistență pentru a vă asigura că vă mențineți progresul academic și că vă atingeți obiectivele.

Serviciile de asistență ale Consiliului includ:

 • Înregistrarea cursurilor și distribuirea parcării
 • Mese și cazare pe FlexWeekends
 • Cazare în timpul rezidenților FlexEvening și cină pentru nopțile de curs FlexEvening
 • Înregistrarea video a cursurilor pierdute din motive de afaceri
 • Manualul și distribuirea materialelor curs
 • Sistem de management online de învățare care oferă programe, materiale de clasă și un canal de comunicare pentru facultate și studenți
 • Asistenții de predare și sesiuni de recenzare cu ore convenabile pentru profesioniștii care lucrează
 • Sf. Spații de studiu deschis non-stop
 • Acces la Centrul de Management al Carierei

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Alegeți programul dvs.

FlexEvening
 • Două seri săptămânal
 • Finalizat în 30 de luni.
 • Finalizați-vă Consiliul MBA fără să vă programați în mod regulat timpul departe de locul de muncă.
 • Deschiderea și rezidenții programelor de mijloc oferă o interacțiune mai intensă cu colegii de clasă.
 • Cina oferită în serile de curs.
FlexWeekend
 • Vineri și sâmbătă de la sfârșitul săptămânii alternative.
 • Finalizat în 24 de luni.
 • Concentrați-vă pe educația dvs. în perioade de clasă intensă.
 • Mâncare și cazare oferite în timpul weekend-urilor de clasă.

Trecerea de la Militar

Cursul de bază MBA oferă instrumentele analitice și fundamentele de afaceri necesare pentru a reuși într-un mediu de afaceri. Apoi, în proiectul dvs. Lab to Market și într-o varietate de elective de învățare a acțiunii, veți aplica aceste elemente fundamentale problemelor reale ale afacerii, construind un portofoliu de experiențe care ajută la tranziția carierei. Dimensiunea redusă a școlii Rady înseamnă că echipa noastră de dezvoltare a carierei vă poate acorda o atenție individuală pe măsură ce vă evaluați punctele forte și explorați calea carierei potrivită pentru dvs.

Dezvoltarea carierei tale militare

Liderii militari - activi și de rezervă - sunt din ce în ce mai bine educați, iar concurența pentru pozițiile de vârf este grea. Un RBA MBA creează un avantaj competitiv în carieră, oferind o educație riguroasă în afaceri într-un mediu care să se alinieze valorilor militarilor. Mai important, îmbunătățește contribuția pe care o puteți aduce la apărarea națională, permițându-vă să fiți mai eficienți în conducerea organizațiilor mai mari și mai complexe într-o perioadă de schimbare.

În aprecierea serviciului acordat țării noastre, Rady School of Management va renunța la taxa de cerere pentru toți membrii actuali și foștii membri ai armatei care se aplică la orice program RBA MBA. Vă rugăm să contactați absolvenții de admitere pentru a primi renunțarea la taxa de cerere înainte de a depune cererea dvs.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Citeste mai mult

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited