Part-time MBA, Malaezia

Generalități

Programul de descriere

Edinburgh Business School este Școala de afaceri a Universității Heriot-Watt.

EBS a ajutat profesioniștii care lucrează să devină lideri de afaceri de peste 25 de ani, oferind programe de studii postuniversitare de înaltă calitate și accesibile în afaceri. Programele noastre populare de MBA , Masterat, DBA și doctorat on-line au accelerat carierele a peste 20.000 de absolvenți. Studenții noștri au înregistrat creșteri salariale, au câștigat promoții în cadrul companiilor lor și mulți și-au început propria afacere.

tyk

De ce Edinburgh Business School , Malaezia?

Aveți ocazia de a studia pentru MBA cu frecvență redusă la campusul nostru universitar inspirat din orașul modern Putrajaya din Malaezia și alăturați-vă rețelei în creștere a absolvenților EBS și a profesioniștilor din domeniul afacerilor. Veți fi învățat de o facultate cu experiență și respectat în Marea Britanie și local, aveți acces la facilități excepționale și absolvent cu o diplomă de prestigiu de la o universitate britanică, care este pe deplin acreditată de Agenția de Calificări Malaezia (MQA).

Faceți cunoștință Edinburgh Business School studentul MBA Edinburgh Business School , Brian Puang ...

Structura programului

Pentru a finaliza programul de MBA, trebuie să treacă nouă cursuri în total; șapte cursuri de bază și două electives . Cursurile de bază sunt:

- Contabilitate

- Economie

- Finanțe

- Marketing

- Comportamentul organizațional

- Management de proiect

- Planificarea strategică .

Programul va dura doi ani până la finalizare. Veți beneficia de 48 de ore de interacțiune tutorată pentru fiecare curs de bază și o cantitate mare de timp va fi petrecut studiind independent (aproximativ 200 de ore pe curs). Veți participa la două seminare de 2 zile (sâmbătă și duminică) pentru fiecare dintre cele șapte cursuri de bază enumerate mai sus. Aceste seminarii vor implica simulări, studii de caz și discuții de clasă și vor permite o combinație dinamică de studenți cu experiențe diverse, medii și culturi pentru a împărtăși și a schimba cunoștințele într-un mediu bogat de învățare.

Interesat?

Admiterea la MBA-ul nostru part-time este prin cerere și acceptare, cu perioade de admisie în lunile septembrie și ianuarie ale fiecărui an *. În mod normal, se așteaptă să aveți:

- un grad recunoscut de diplome de primă sau de clasa a doua sau o calificare considerată a fi echivalentă sau trece în trei dintre cursurile MBA (dintre care una trebuie să fie de bază).

- o experiență de lucru cu normă întreagă de cel puțin doi ani post-calificat, de o natură relevantă

- Dovezi de competență în limba engleză sub formă de IELTS Academic 6.5 sau alte calificări recunoscute de Universitatea Heriot-Watt.

Aplicați acum

* Vă recomandăm să vă trimiteți candidatura cu cel puțin două luni înainte de data de începere. Acest lucru va permite timp pentru procesare, cererile de viză și studiile de pre-frecventare. În timp ce încercăm să oferim tuturor studenților potențiali, nu putem garanta că orice cereri primite cu mai puțin de două luni înainte de data de începere vor fi procesate la timp.

A avea o intrebare?

Cereți direct despre acest program.

tyk

evaluările

Toate cursurile sunt evaluate prin examen, cu sesiuni de examene majore ( diete ) organizate în iunie și decembrie în fiecare an și sesiuni minore de examen organizate în martie și august. Pentru fiecare dintre examenele dvs., veți participa la o sesiune de revizuire de două zile (sâmbătă și duminică) pentru a vă pregăti.

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Scutiri

S-ar putea să vă putem acorda o scutire dacă dețineți o calificare anterioară într-un subiect relevant. Rețineți că aceste scutiri sunt acordate numai la discreția noastră. Mai multe informații pot fi găsite pe site - ul nostru.

Taxe

Calculatorul nostru de taxe vă va oferi o imagine de ansamblu asupra costului programului.

Ai nevoie de mai multe informații?

Încercați acum sau contactați-ne; Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Malaezia Campus
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt din Malaezia
Nr. 1 Jalan Venna p5 / 2
Secțiunea 5,
62200 Putrajaya
Malaezia


Part-time MBA
603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Citeste mai mult

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Citește mai puţin
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Mai mult Mai Puțin