O Part-time, program de MBA de la Boston College oferă profesioniștilor care lucrează flexibilitatea de care au nevoie pentru a câștiga un grad în timp ce avansarea in cariera lor. De asemenea, studenții beneficiază de posibilitatea de a aplica ceea ce au învățat în program direct de activitatea lor.

Programul MBA & Facultatea: studenții part-time MBA BC lucra în colaborare cu aceiași savanți de clasă mondială și profesorii care predau Full Time-Programul MBA. Elevii pot urmări o concentrare care construiește cunoștințe, abilități, și te pregătește pentru noi provocări profesionale într-un anumit domeniu de interes.

Programare flexibila: studenții part-time MBA pot alege dintr-o combinație de opțiuni de curs flexibile, inclusiv cursuri on-campus sunt oferite la 4:30 și 19:00, și un grup select de clase on-line.

MBA Asistenta de scolarizare: Fiecare candidat admis MBA primește considerare pentru credit în picioare avansate - un potential de economisire de timp și cheltuieli de școlarizare. Candidații eligibili pot fi eligibile pentru a beneficia de o derogare de până la cinci cursuri de MBA (pentru un maxim de 15 credite) și economii de școlarizare de până la $ 24180 (pe baza ratelor de școlarizare 2016-2017). Vă rugăm să consultați pagina noastră de web Resurse academice pentru informații detaliate cu privire la avansat permanent de credit.

BC de rețea: Programul atrage un amestec divers de profesioniști foarte motivați din comunitatea de afaceri regională vibrantă și diversă, ajutându-vă să crească rețeaua ca să dezvolte și să învețe noi abilități.

Rezultate de carieră: Ca un student BC MBA, beneficiati de acces la o echipă dedicată de dezvoltare a carierei, și se poate conecta cu recrutorii de la firmele de conducere și corporații care vizitează campus.

ACADEMICS

Ca un student part-time MBA, vă dezvolta abilități manageriale, analitice și practice de management prin completarea unui set puternic de cursuri de bază care pun accentul pe învățarea experiențială.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Boston College Carroll School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019