Part-time MBA

Boston College Carroll School of Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Part-time MBA

Boston College Carroll School of Management

O Part-time, program de MBA de la Boston College oferă profesioniștilor care lucrează flexibilitatea de care au nevoie pentru a câștiga un grad în timp ce avansarea in cariera lor. De asemenea, studenții beneficiază de posibilitatea de a aplica ceea ce au învățat în program direct de activitatea lor.

Programul MBA & Facultatea: studenții part-time MBA BC lucra în colaborare cu aceiași savanți de clasă mondială și profesorii care predau Full Time-Programul MBA. Elevii pot urmări o concentrare care construiește cunoștințe, abilități, și te pregătește pentru noi provocări profesionale într-un anumit domeniu de interes.

Programare flexibila: studenții part-time MBA pot alege dintr-o combinație de opțiuni de curs flexibile, inclusiv cursuri on-campus sunt oferite la 4:30 și 19:00, și un grup select de clase on-line.

MBA Asistenta de scolarizare: Fiecare candidat admis MBA primește considerare pentru credit în picioare avansate - un potential de economisire de timp și cheltuieli de școlarizare. Candidații eligibili pot fi eligibile pentru a beneficia de o derogare de până la cinci cursuri de MBA (pentru un maxim de 15 credite) și economii de școlarizare de până la $ 24180 (pe baza ratelor de școlarizare 2016-2017). Vă rugăm să consultați pagina noastră de web Resurse academice pentru informații detaliate cu privire la avansat permanent de credit.

BC de rețea: Programul atrage un amestec divers de profesioniști foarte motivați din comunitatea de afaceri regională vibrantă și diversă, ajutându-vă să crească rețeaua ca să dezvolte și să învețe noi abilități.

Rezultate de carieră: Ca un student BC MBA, beneficiati de acces la o echipă dedicată de dezvoltare a carierei, și se poate conecta cu recrutorii de la firmele de conducere și corporații care vizitează campus.

ACADEMICS

Ca un student part-time MBA, vă dezvolta abilități manageriale, analitice și practice de management prin completarea unui set puternic de cursuri de bază care pun accentul pe învățarea experiențială.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala