Part-time MBA

Florida State University, The College of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Part-time MBA

Florida State University, The College of Business

Oferim educație pentru afaceri care merită investiția dvs.

FSU Colegiul de Afaceri are investiția dvs. de timp și bani în serios atunci când urmăresc dvs. MBA part-time. Fie că vă aflați în Tallahassee sau Panama City, programul part-time MBA on-campus este potrivit pentru cei care doresc să-și schimbe cariera, să avanseze la locul de muncă sau pur și simplu să se dezvolte personal fără a trebui să părăsească forța de muncă sau să se mute.

Toate programele MBA FSU au aceleași cursuri de bază de bază predate de aceiași membri ai facultății care sunt experți în domeniile lor specifice. Acest program de MBA poate fi finalizat în puțin mai mult de doi ani, la ritmul a două cursuri pe semestru. În acea perioadă, elevii au posibilitatea de a învăța de la profesori și alți colegi de studenți MBA, care în mod obișnuit lucrează profesioniști înșiși. În multe cazuri, locul de muncă devine o extensie a clasei, deoarece lecțiile sunt aplicate scenariilor din lumea reală. Câștigarea MBA prin programul part-time, în campus este o rentabilitate bună a investiției dvs. personal și profesional.

Structura și locațiile programului


Programul MBA este oferit într-o structură de blocare-step, ceea ce înseamnă că cursurile sunt oferite numai în termeni specifici.

Programul part-time MBA este organizat în Tallahassee și Panama City.

Filosofia generală a predării?


Toate cursurile postuniversitare, online și on-campus, sunt dezvoltate și predate de facultate de la Colegiul de Afaceri la FSU. La nivel național și internațional recunoscut de către colegii lor și liderii industriei din întreaga lume, facultatea FSU College of Business crede în predarea dinamică - îmbunătățită de experiența de afaceri extinsă și de cercetarea academică. Mai important, ei lucrează unul cu unul cu studenții lor, oferind un nivel de interacțiune personală care stabilește FSU separat de colegii săi. Facultatea noastră garantează că elevii sunt expuși la directori de nivel înalt și lideri de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
28 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
36,708 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Tallahassee, Florida
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Statele Unite ale Americii - Tallahassee, Florida
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala