Part-time mba (mba seara si weekend mba)

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Descoperiți un program de MBA care vă va transforma și vă va pregăti să gândiți ca niciodată înainte. La Chicago GSB , veți fi inspirați să stabiliți tipul de standarde care duc adesea la idei care schimbă lumea. Cel mai important este că veți deveni un lider discernământ, cu abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a acționa decisiv și pentru a prospera în orice mediu de afaceri.


Un MBA Full-Strength, adaptat pentru studenții care lucrează

Programele de MBA Evening MBA și Weekend MBA oferă studenților care lucrează aceleași grade, predate de aceeași facultate de clasă mondială, cu același standard de înaltă calitate. Numai formatul diferă. Alegi unul care îți satisface interesele, obiectivele, experiența și disponibilitatea.


Personalizați-vă educația


La Chicago GSB, onorăm individualitatea studenților noștri, de aceea oferim cel mai flexibil curriculum pentru orice școală de afaceri de top din lume. Cerințele de diplomă acoperă foarte puține cursuri cerute și o listă lungă de electives. Drum liber de la setul de clase de bază pe care alte școli le cer, sunteți împuternicit să alegeți clase care se potrivesc cu experiențele, interesele și obiectivele tale personale.


Aflați de la Facultatea de clasă mondială


Timp de mai bine de un secol, facultatea noastră a definit - și a redefinit - modul în care lumea face afaceri. Profesorii noștri au redeschis știința pieței bursiere; a inițiat studiul finanțelor moderne; marketing de bază de date; și a lansat Market Options așa cum o știm. Facultatea de la GSB din Chicago are reputația de a dezvolta cadre economice, politice și teoretice pe care se bazează afacerea.


La Chicago GSB, facultatea și studenții lucrează împreună pentru a crea o comunitate intelectuală supraîncărcată. Discuțiile sunt colegiale, dar intense. Rezultatul este un mediu de învățare care întinde mintea studenților și își lărgește perspectivele.


Obțineți o perspectivă bine rotunjită


La Chicago GSB, ideile converg din toate domeniile afacerii. Liber de limitele impuse de departamentele academice tradiționale, facultatea noastră aduce perspective noi și idei noi din toate fațetele lumii afacerilor. Aici, învățarea traversează toate disciplinele, îmbinând afacerile cu totul, de la antropologie și drept la politica publică și psihologie.


Construiți experiența de lider


Seminarul "Leadership Effectiveness and Development" (LEAD) reprezintă o convingere adânc înrădăcinată că conducerea este cel mai bine predată prin experiență. LEAD expune elevii la situații din viața reală, permițându-le să îmbunătățească abilitățile interpersonale, de team-building și leadership într-un mediu fără riscuri.


Faceți parte dintr-o comunitate puternică


Când vă înscrieți la Chicago GSB, veți avea acces imediat la o rețea de 1400 de colegi care lucrează profesioniști. Evenimentele MBA și programele de week-end MBA sunt compuse din oameni din mai multe culturi, țări, industrii și profesii. Sunteți, de asemenea, parte dintr-o rețea influentă de absolvenți de aproape 40 000 de absolvenți din 90 de țări din întreaga lume - dintre care 5.400 sunt proprietari de afaceri, directori executivi sau ofițeri de top ai companiei. Pentru totdeauna conectat la Chicago GSB, ei oferă studenților noștri acces la companiile de top și creează o bază vastă de rețele pentru studenți și absolvenți din întreaga lume.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri ... Citeste mai mult

Începând cu 1898, la Universitatea din Chicago Booth School of Business a produs idei şi liderii care modelează lumea de afaceri. Abordarea noastră riguroasă, disciplina, bazate pe educaţie de afaceri transformă studenţii noştri în încrezător, liderii eficienti, de afaceri respectat pregătită să facă faţă cele mai dificile provocări. &nbsp Suntem mandri de a solicita: o facultate de neegalat, gradul şi programele deschise înscriere oferite pe trei continente, un organism global de aproape 42 de mii realizat absolventi, puternică şi în creştere relaţii corporative care oferă o multitudine de oportunităţi de carieră pe tot parcursul vieţii. Ca parte a Universităţii de renume mondial de la Chicago, ne împărtăşesc aceleaşi valori de bază ale universităţii că forma cultura noastră intelectuală distinctiv. La Chicago Booth, am constant întrebare, idei de testare, şi să caute dovezi. Această abordare extrem de eficiente pentru afaceri duce la idei noi şi soluţii inovatoare. Şase dintre membrii facultăţii noastre au castigat premii Nobel pentru aceste idei - un record nici o scoala de afaceri alte a fost pe masura. &nbsp Această cultură acelaşi transformă absolvenţii noştri în gânditori de afaceri superb echipat pentru a analiza şi de a rezolva cele mai mari provocări de afaceri. Citește mai puţin
Chicago , Philadelphia , Londra , Madrid + 3 Mai mult Mai Puțin