Part-time mba management general

Munich Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Part-time mba management general

Munich Business School

helloquence-51716

Maestru de Management General de Administrare a Afacerilor

MBA part-time este conceput pentru a vă oferi o bază excelentă de cunoștințe în managementul general, sporind competențele dumneavoastră individuale pentru a fi un lider empatic și performant și vă oferă o perspectivă profundă asupra piețelor și culturii internaționale.

MBA General Management la o privire

START PROGRAM

Septembrie și martie

LIMBA INSTRUCTIUNILOR

100% engleză

DURATĂ

24 luni / 4 termeni

VOLUMUL DE LUCRU

90 de credite ECTS

FORMAT

Part-time (cursuri de vineri după-amiaza și sâmbătă)

LOCURI DE ÎNREGISTRARE A PROGRAMULUI

 • Formatul cu durată parțială
 • 2 din 4 Cursuri opționale
 • 2 Săptămâni Internaționale

ADMITEREA

 • Primul grad academic (min. Diplomă de licență cu o AAP de 2,5)
 • Min. 2 ani de experiență de lucru profesionale
 • Competențe excelente în limba engleză

DISPOZIȚIE DE ÎNCHIRIERE

€ 29,000

MBA Management General - Repere

Săptămâni internaționale

Fiind unul dintre cele mai diverse orașe din Europa și din punct de vedere cultural, Munchen este o locație de studiu care combină agitația globală a afacerilor cu o atmosferă cu adevărat interculturală. În calitate de student MBA la München Business School, veți beneficia de varietatea de oportunități oferite de acest oraș. În plus, în timpul Săptămânilor Internaționale sunt vizitate încă două hotspot-uri globale: Milano și Singapore.

Săptămâni internaționale

Cursuri opționale

Pe lângă faptul că oferă cunoștințe și abilități generale de management, MBA General Management acoperă, de asemenea, o serie de electives care oferă o înțelegere mai profundă a unui anumit domeniu. În timpul studiilor, elevii combină un total de două electives, selectând un curs de specialitate pe termen. Alegerile sunt: ​​Gestionarea lanțului de aprovizionare global sau antreprenoriatul social în Flex-Term 2 (martie-iulie), precum și transformarea sau managementul afacerilor digitale pe piețele emergente în Flex-Term 3 (septembrie-ianuarie).

 • Managementul Lanțului Global de Aprovizionare
 • Antreprenoriatul social
 • Transformarea digitală Business
 • Gestionare în piețele emergente

Formatul cu fracțiune de normă

Formatul cu jumătate de normă al MBA General Management vă permite să studiați fără a vă pune cariera profesională în așteptare sau renunțarea la un venit regulat. În plus, vă oferă șansa de a vă aplica imediat cunoștințele dobândite și de a le împărți și de a vă discuta experiențele profesionale zilnice cu colegii de clasă.

Fiecare dintre primii trei termeni începe cu o așa-numită săptămână intensă (luni-sâmbătă, 9:00 - 18:00), punând bazele programului de management general al MBA, cu o săptămână întreagă de seminarii, traininguri, evenimente de teambuilding și networking. Toate cursurile ulterioare sunt organizate bi-săptămânal în după-amiaza zilei de vineri (4 pm-8pm) și sâmbătă (9 am-6pm).

MBA General Management - oportunități de rețea

Noi înțelegem că rețeaua de colegii și contacte din industrie, stabilite în timpul programului de MBA sunt active importante. Prin urmare, a fost creat o varietate de MBA Networking evenimente. Mai mult decât atât, MBS acordă o atenție foarte aproape de a pune împreună o clasă de MBA încă de coeziune diversă, cu scopul de a crea cele mai bune oportunități posibile în ceea ce privește crearea de rețele de îmbogățire a potențialului și reciproc.

Clasa de MBA

Clasele de MBA de la Business School din München sunt foarte diverse în toate privințele. Iată mai jos exemplul aporturilor noastre din septembrie 2014 și martie 2015:

 • Numărul studenților: 31
 • Vârsta medie: 33 de ani
 • Bărbat / femeie: 62% / 38%
 • Internațional / germană: 45% / 55%
 • Experiență profesională: 9 ani în medie
 • Pregătire academică:
  29% Inginerie / IT
  25% Afacere
  46% alte

MBA Networking Evenimente

In timpul studiilor, s-ar putea participa la un număr mare de evenimente de networking și de sărbători, de exemplu, prelegeri clienților, Alumni Informații carieră Evenimente, Zilele de carieră sau petreceri de deschidere semestru. In plus, MBS organizează "Dine & Discutati", de două ori pe an. Această discuție panel a fost conceput special pentru studenți și absolvenți MBA și se concentrează pe teme actuale din lumea afacerilor. Mai jos gasiti o selectie a evenimentelor anterioare găsi:

 • Lua masa & Discuta martie 2016: Viitorul Inovare
 • Luați masa & Discută martie 2015: Viitorul Talent
 • Lua masa & Discuta septembrie 2014: Viitorul Work-Life-Balance
 • Lua masa & Discuta martie 2014: Viitorul identității și a confidențialității într-o lume conectată

MBA Management General - Servicii de carieră

Centrul de carieră MBS

Munchen Business School se străduiește în permanență să se extindă serviciile sale de carieră, în scopul de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele personale de carieră.

În primul rând, Centrul carierei noastre oferă consultanță și vă sprijină în mod activ în toate problemele de schimbare de carieră și dezvoltare profesională. Gama largă de servicii include:

 • formare de aplicații și de coaching de cariera
 • Păstrarea postului portalului MBS și furnizarea de contact ale companiei
 • Organizarea specifice industriei Zilele Carierei

Rețeaua profesională

In plus, vi se oferă diverse posibilități de a extinde contactele profesionale. În primul rând, veți beneficia de experiența profesională extinsă și rețeaua internațională largă de lectori noastre și vorbitori invitați. colegii dvs. studenți și foști studenți MBA pot deveni, de asemenea, însoțitori importanți susținători și consilieri ai ghidează de-a lungul calea carierei tale. Nu numai lecții comune, dar, de asemenea, diverse evenimente networking oferi ocazia perfectă pentru a ajunge să se cunoască reciproc, pentru a face schimb de experiență personală și de a construi încrederea reciprocă. Nu în ultimul rând, MBS Connect, platforma absolventii de MBS, face posibilă pentru a rămâne în contact chiar și după terminarea studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
24 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
29,000 EUR
Locations
Germania - Munich, Bavaria
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Germania - Munich, Bavaria
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala