Part-time Programul MBA

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA part-time începe de la începutul lunii septembrie și are o durată de 24 de luni. Cursurile de bază, precum și cursurile de concentrare, sunt integrate în diferite module.

Primul an universitar cuprinde următoarele trei module de bază:

 • Core Module 1 (Economia Mondială, Contabilitate Financiară, Finanțe Managerială)
 • Modulul Core 2 (Economia Corporate
 • Modulul principal 3 (Marketing, Sourcing Strategic, Contabilitate de Management)

Cunoștințele dobândite în această perioadă vor fi intensificate și îmbunătățite în două cursuri, fiecare dintre următoarele module de concentrare:

 • Marketing, vânzări, inovare
 • Finanțe avansate
 • Strategie
 • Conducerea personală

Modulul "Personal Leadership" cuprinde mai multe prelegeri incluse în cursul programului. "Leadership" este adresată nu numai academic, ci este, de asemenea, practic luminată de lideri de afaceri renumiți care susțin acest subiect prin propria lor experiență profesională. "Dezvoltarea personală" se concentrează asupra percepției și dezvoltării punctelor forte și a capacităților personale ale elevilor, antrenându-le pe stăpânirea relațiilor umane într-un mediu divers și intercultural.

Modulele de management internațional acoperă cele mai relevante aspecte ale managementului global. În timpul a trei săptămâni rezidențiale în SUA, China și India participanții la program vor învăța despre schimbări, provocări și riscuri de a face afaceri în străinătate. Școala noastră parteneră din regiunea respectivă va găzdui studenții noștri timp de o săptămână, fiecare oferind prelegeri de către membri ai facultății superioare și ne va sprijini în organizarea vizitelor la companii și a unui proiect de grup.

De-a lungul programului, studenții trebuie să dea dovadă a ceea ce au învățat, oferind soluții de caz, lucrări de proiect, prezentări și examene scrise. Acestea din urmă vor fi luate la începutul modulului ulterior. O teza de masterat orientată practic sau bazată pe teorie trebuie completată de fiecare student MBA cu jumătate de normă; Termenul limită pentru depunerea cererii este luna martie a celui de-al doilea an universitar. După finalizarea programului, diplomele și transcrierile vor fi conferite studenților în timpul unei ceremonii de absolvire festive.

La o privire

Programul începe: septembrie

Locație: Campus Düsseldorf

Structura:

 • Studiu de 24 de luni cu fracțiune de normă la sfârșit de săptămână
 • Modulele internaționale de câte o săptămână în Columbia Business School (New York, SUA), CEIBS și FUDAN (Shanghai, China) și IIMB (Bangalore, India)
 • Provocarea pe termen mediu
 • Modul integrat de lider personal

Certificat:

Master of Business Administration (MBA)

Opțiuni de finanțare

Taxa totală pentru programul Part-Time MBA se ridică la 42.000 € .

Termenul limită de primire a păsărilor în două etape

Cu termenul nostru de două păsări devreme, vă veți califica pentru una dintre cele două reduceri de taxă de școlarizare.

Pentru a începe studiile la jumătatea perioadei în septembrie 2019:

 • Aplicați până la data de 31 ianuarie 2019 pentru o reducere a taxei de școlarizare de 5.000 €
 • Aplicați până la 31 martie 2019 pentru o reducere a taxei de școlarizare de 3.000 de euro

Taxa de școlarizare include:

 • Toate taxele de școlarizare
 • Toate cărțile și materialele
 • Mese și băuturi răcoritoare în zilele cursului în Düsseldorf
 • Cazare și demipensiune în cadrul modulului internațional
 • Seminarii de dezvoltare personala
 • Bilet pentru semestru

Informații pentru contribuabili din Germania: taxele de școlarizare pentru programul MBA, precum și costurile legate de studiu (inclusiv călătoriile și cazarea) sunt deductibile din impozite ca cheltuieli profesionale anticipate. Pentru informații detaliate, vă rugăm să contactați consilierul juridic fiscal.

Opțiuni de finanțare

 • Credite pentru studenți
  Institutul nostru bancar local acordă împrumuturi elevilor WHU .
 • WHU Brain Capital GmbH
  O altă posibilitate de finanțare a participării la programul MBA este conceptul de finanțare al WHU Brain Capital GmbH.
  Pentru a afla mai multe despre acest concept, vă rugăm să faceți clic pe www.whubraincapital.de/en
 • Deutsche Bildung AG
  Deutsche Bildung AG oferă suport financiar adaptat studenților germani și internaționali, combinate cu platforma online WissenPlus: www.deutsche-bildung.de
 • Burse WHU
  WHU acordă burse pentru a permite unor candidați foarte talentați din diferite domenii academice și profesionale să urmeze MBA Part-time WHU . Pentru a aplica pentru o bursă, vă rugăm să folosiți formularul de cerere de burse care poate fi descărcat pe această pagină. Rețineți că este posibilă o singură cerere de burse per persoană și că cererea de burse necesită o cerere pentru programul MBA part-time la WHU . Locurile din program, precum și bursele sunt limitate și acordate în mod continuu.
  Prin urmare, recomandăm aplicarea precoce. După ce ați completat cererea dvs. de program, vă rugăm să trimiteți cererea dvs. de bursă la part-time.mba @ WHU .edu.
 • Avantajele suportului companiei
  Avem beneficii speciale pentru companiile care intenționează să sprijine mai mulți angajați să studieze la WHU .
  Pentru a afla mai multe, vă rugăm să luați legătura cu directorul nostru de program, Gerold Gnau

Cerere și admitere

Participanți

Participanții cu o diplomă în drept, inginerie sau științe naturale vor beneficia cel mai mult de programele MBA de la WHU . Cu toate acestea, participanții cu o diplomă în administrarea afacerilor sau în economie vor găsi, de asemenea, programul extrem de valoros din cauza

 • un accent puternic pe integrarea teoriei și practicii,
 • experiența de lucru în cadrul unor grupuri de studiu interdisciplinare și multiculturale;
 • oportunitatea de a dezvolta abilități de leadership și interpersonale într-un mediu internațional.

Căutăm o mare varietate de medii culturale și profesionale în rândul studenților noștri. Suntem interesați de tine în calitate de persoană, deoarece sunteți interesat de școală în toate varietățile sale.

Dacă vă gândiți să aplicați la programele noastre de MBA și nu sunteți sigur dacă îndepliniți cerințele formale, sunteți binevenit să ne trimiteți CV-ul pentru un prim control. Vă rugăm să ne contactați la MBA (at) WHU .edu și ne vom întoarce la tine.

Perioada de aplicare

Programul Part-Time MBA începe în luna septembrie a fiecărui an. Întrucât aplicațiile sunt acceptate în mod continuu, puteți aplica programului în orice moment; cu toate acestea, încurajăm cu tărie candidații potențiali să se aplice cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt limitate. Admiterea la program va fi acordată aprox. la două săptămâni după interviul personal.

Cerințe de admitere

Solicitantul trebuie să dețină o diplomă de la o universitate (Hochschule sau Fachhochschule) în domeniul de valabilitate al Legii generale germane privind universitățile sau al unui grad echivalent de la o universitate străină. În plus, solicitantul trebuie să aibă cel puțin doi ani de experiență profesională. Experiența în management nu este necesară.

Deoarece limba de predare este limba engleză, vorbitorii non-nativi sunt obligați să demonstreze dovezi de fluență sau să ia testul de limba engleză ca o limbă străină (TOEFL) ca o cerință de intrare. Ne cerem, de asemenea, un test de admitere în managementul absolvent (GMAT).

Cerințe de admitere - Prezentare generală

 • O primă diplomă (licență sau echivalent)
 • Doi ani de experiență postuniversitară de muncă
 • Completat formular online de cerere și chestionar MBA
 • O scrisoare de recomandare din partea profesorilor sau a supervizorilor (cuvânt / pdf). Trimiteți-ne scrisoarea de recomandare într-un plic sigilat sau cereți arbitrului să-l trimită prin e-mail la adresa MBA (at) WHU .edu din contul său personal de e-mail.
 • TOEFL (minimum 100 IBT) sau echivalentul IELTS (7.0), dacă limba engleză nu este limba dvs. maternă. Codul destinatarului WHU TOEFL este 0682.
 • Scorul GMAT (se recomandă un scor minim de 600) sau un GRE echivalent. Codul destinatarului WHU GMAT este FBR-FH-02, codul destinatarului WHU GRE este 7175.

Scorurile GMAT sunt valabile cinci ani. Pentru a vă informa despre GMAT (Graduate Management Admissions Test) și TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină) vă rugăm să vizitați: www.mba.com sau www.ets.org/toefl.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

WHU – Otto Beisheim School of Management pursues excellence in everything it does. This philosophy is underscored by our claim “Excellence in Management Education.” We achieve our goal of excellence t ... Citeste mai mult

WHU – Otto Beisheim School of Management pursues excellence in everything it does. This philosophy is underscored by our claim “Excellence in Management Education.” We achieve our goal of excellence through the motivation and dedication of WHU students and staff (Passion), their call for social responsibility (People) and the faithfulness to the principle that results count (Performance) Citește mai puţin
Vallendar , Düsseldorf + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited