Pe deplin angajat mba (femba)

Generalități

Programul de descriere

MBA pe deplin angajat


"Full Employed" MBA (FEMBA) este un program obișnuit de douăzeci și trei de luni accelerat care se întâlnește în zilele de sâmbătă. O cohortă intimă de 25 până la 30 de ani urmărește o cale a pasului de blocare care se încheie în mai puțin de 2 ani. Clasele sunt livrate în mai mult de 10 săptămâni. Elevii cu o experiență de muncă de cel puțin 3 ani preferă adesea abordarea globală oferită în programul FEMBA.

Serviciile de programe speciale includ toate cărțile, materialele, seriile vorbitorilor invitați și înregistrarea programelor. Sunt necesare minimum trei ani de experiență de lucru. Deoarece toți sau majoritatea studenților au o experiență de lucru amplă, programul este conceput pentru a oferi un MBA cuprinzător. Vârsta studentului mediu FEMBA este de aproximativ 33 de ani. Programul FEMBA admite studenții numai în cartierul de toamnă. Noua noastră cohortă FEMBA 9 începe la începutul lui octombrie 2007.

Cerinte program


Cerințele minime pentru programul nostru sunt:

  • Avansarea AAP pentru admiterea absolventului este de 2,75.
  • GPA dvs. este determinată de ultimele 60 de unități de semestru sau de ultimele 90 de unități trimestriale ale studiilor de licență.
  • Cerința universității pentru scorul TOEFL este 550 pe bază de hârtie, 213 CBT sau 79 IBT.
  • TOEFL este obligatorie pentru toți solicitanții cu diplomă non-americană.
  • Instituția TOEFL nu este acceptată.
  • Scorul mediu GMAT pentru studenții noștri este de 550.
  • Trebuie să reprezinte un bun echilibru între secțiunile cantitative și verbale.
  • Scorul de scriere analitică trebuie să fie de 4,0 sau mai mare. Scorul este evaluat în comparație cu puterea întregii aplicații.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

College of Business Administration este o comunitate de predare-învăţare de oameni de ştiinţă care academic şi profesional pregăteşte un corp student diversă să exceleze într-un mediu global dinamic. ... Citeste mai mult

College of Business Administration este o comunitate de predare-învăţare de oameni de ştiinţă care academic şi profesional pregăteşte un corp student diversă să exceleze într-un mediu global dinamic. Căutăm să devină Colegiului de alegere pentru studenţii de afaceri din California de Sud, prin furnizarea de învăţare de înaltă calitate şi mediu de cercetare cu o perspectivă globală şi contribuie la dezvoltarea economică regională. Cifre & fapte de bază College of Business Administration (ACB) este una din cele şapte colegii din California State University, Long Beach (CSULB). Fiind cea mai mare singur campus din statul California sistemul University, CSULB este o instituţie complet, de patru ani, care a fost stabilit ca Angeles-Orange County State College din Los în 1949 pentru a servi zone din Orange County şi sud-estul Los Angeles County. Studiile de afaceri de la California State University, Long Beach a început în 1949 cu afaceri de 24 elevi şi patru membri ai facultăţilor, de contabilitate pentru o şeptime din populaţia campus. Administrarea de afaceri a fost parte a diviziei de Ştiinţe Sociale de la începuturile sale până în 1957, când divizia a fost redenumită Direcţia de Afaceri şi Ştiinţe Sociale. În 1958, cele două domenii academice divizat şi Administrarea Afacerilor a devenit o divizie de sine stătător, cu Dr. S. Austen Reep ca decan fondator. De la mijlocul anilor 1960, scoala de afaceri a avut aproape 3800 de studenţi de afaceri, 29 membri cu normă întreagă facultate, si 13 lectori part-time. Astăzi, College of Business Administration este acasa, la aproape 5.000 de majors de afaceri, inclusiv studenţi absolvent de aproximativ 400 şi 140 de facultate full-time-echivalent şi a personalului. Citește mai puţin