AACSB Accredited

Penn stat smal mba - marketing

Concentrația de marketing Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre comportamentul consumatorilor, dezvoltarea mărcii și echitatea, cadrele pentru management strategic și comunicații, precum și tehnologiile care îmbunătățesc funcțiile și procesele de marketing.

Cursuri de marketing

 • Dezvoltarea și gestionarea de noi produse: Identificați oportunitatea de afaceri, înțelegeți potențialele nevoi ale clienților și dezvoltați un nou produs de la concept la prototip virtual.
 • Comportamentul consumatorilor: obțineți cunoștințe despre teorii și concepte din psihologie, sociologie, economie și alte discipline care sunt utile în înțelegerea și marketingul către consumatori.
 • Managementul mărcii: Examinați și înțelegeți procesul de construire, proiectare, măsurare și menținere a echității mărcii.

Facultatea de Marketing

Membrii facultății Smeal Marketing sunt bine respectați în domeniu, iar departamentul în sine este în mod constant clasat printre primele 10 țări din lume în ceea ce privește productivitatea cercetării, potrivit Universității din Texas la Dallas Research Rankings.

Smeal Marketing facultate care predau în programul de MBA includ:

 • Ralph Oliva: Director de marketing pe termen lung la Texas Instruments și fost director executiv al Institutului pentru Studiul Piețelor de Afaceri.
 • Meg Meloy: Fost membru al facultății la Cornell, cu cercetări care explorează modul în care dispozițiile influențează comportamentul consumatorilor.
 • Wayne DeSarbo: consultant în marketing pentru firme precum Pfizer, Merck și Motorola, cu experiență în domenii precum poziționarea, alegerea consumatorului și segmentarea pieței.

IN FOCUS: INSTITUTUL PENTRU STUDIUL PIEȚELOR DE AFACERI

ISBM este un centru de cercetare cu sediul la Penn State, care oferă o rețea globală de cercetători și firme membre care se concentrează pe provocările de marketing de la business la business.

Rezultatele carieră

Smeal absolvenții de MBA care se concentrează în marketing merg mai departe pentru a-și continua oportunitățile de angajare cu normă întreagă, cu o serie de organizații de la companii Fortune 500, pentru start-up-uri mici, și non-profit. Companiile care au angajat recent absolvenți de MBA Smeal pentru rolurile de marketing includ:

 • Amazon.com, Inc
 • Dell Inc.
 • GE
 • IBM
 • JPMorgan Chase & Co.
 • Procter & Gamble

STUDIUL IMUNILOR ÎN STATUL PENN

"Cursurile mele de marketing Smeal MBA s-au axat mult pe propunerea de valoare și pe modul în care vă poziționați produsul. Înțelegeți cu adevărat publicul, nevoile și modul în care vă poziționați în mod unic pentru a satisface aceste nevoi - acel fel de gândire este ceea ce trebuie să aveți pentru a găsi succes în orice fel de produs sau funcție de marketing ".
-Ezra Nanes '12, director senior, Digital Media Product, AccuWeather, Inc.

Program predat în:
Engleză
Smeal College of Business, Penn State

Vezi 3 mai multe cursuri de la Smeal College of Business, Penn State »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
40,874 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019