AACSB Accredited

Penn State Smeal MBA - Managementul Lanțului de Aprovizionare

Concentrarea managementului lanțului de aprovizionare Penn State Smeal oferă un set de cursuri concepute pentru a construi expertiză în domenii cum ar fi achiziția, achiziția, conversia și gestionarea logisticii și colaborarea cu partenerii de canal.

Supply Chain Management Course Repere

 • Achiziția strategică: analizează contribuția unei strategii de aprovizionare, a achizițiilor electronice, a segmentării ofertei, a colaborării și a managementului relațiilor și a achizițiilor globale pentru elaborarea și executarea strategiilor de aprovizionare. Cursul pune un accent deosebit pe planificarea strategică și utilizarea tehnologiei informației.
 • Strategia de fabricație: se concentrează pe înțelegerea legăturilor dintre deciziile de fabricație, de inventar și de localizare a lanțurilor de aprovizionare orientate către clienți, în mai multe etape. Exploră modul în care alegerile strategice, cum ar fi tehnologia informației, locația facilităților și personalizarea în masă, se referă la deciziile de planificare, cum ar fi prognozarea și planificarea agregată pentru a susține lanțurile de aprovizionare sincronizate.
 • Îndeplinirea cererii: dezvoltă o înțelegere a cadrului strategic, a aspectelor manageriale și a celor mai bune practici legate de planificarea și executarea procesului de completare a cererii. O atenție deosebită este acordată capabilităților, relațiilor și pârghiilor care sunt necesare pentru o împlinire a cererii responsabile, flexibile și eficiente.

Managementul lanțului de aprovizionare

Facultatea care preda cursuri de concentrare a managementului de aprovizionare de concentrare fac parte din Colegiul Smeal de afaceri nr. 1 clasat Departamentul de Supply Chain și sisteme informatice. Ei includ:

 • Terry Harrison: Este un prestigios membru al Institutului pentru Cercetare Operațională și Științe Management (INFORMS), Harrison are expertiză în modelarea lanțului de aprovizionare, producție și distribuție la scară largă și gestionarea resurselor naturale. El susține inițiativele de sustenabilitate ale lui Smeal.
 • Robert Novack: Co-autor al a două cărți - Transport și Crearea logistică Valoare: Teme pentru viitor - Novack are interese de predare și cercetare în cuantificarea valorii logistice și a măsurării performanței lanțului de aprovizionare.
 • Steve Tracey: Directorul executiv al Centrului de Cercetare al lanțului de aprovizionare din Smeal, Tracey are aproape 30 de ani de experiență în industrie. Înainte de a se alătura facultății Smeal, a fost vicepreședinte senior al lanțului global de aprovizionare la Standard Textile Company, cel mai mare producător de textile din industrie.

FOCUS: NU. 1 ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE ALIMENTARE

Penn State oferă numărul 1 programe universitare și postuniversitare în managementul lanțului de aprovizionare în țară, conform unui raport al companiei Gartner, Inc. Firma de cercetare tehnologică a solicitat mai mult de 400 de practicieni din lanțul de aprovizionare și cadre universitare să evalueze furnizorii de educație din lanțul de aprovizionare din SUA pe baza valorii industriei, dimensiunii programului și domeniului de aplicare al programului.

alumni Rezultate

Smeal absolvenții de MBA care se concentrează în managementul lanțului de aprovizionare sunt foarte căutate de companiile de top. De exemplu, în semestrele de toamnă și de primăvară de la Penn State, sute de recrutorii participă la Smeal Supply Chain Târgul de carieră. Companiile care au angajat recent absolvenți de MBA Smeal pentru rolurile lanțului de aprovizionare includ:

 • Amazon
 • Măr
 • DuPont
 • ExxonMobil
 • Facebook
 • Johnson & Johnson
 • NIKE
 • Procter & Gamble

STUDIUL IMUNILOR ÎN STATUL PENN

"Colaborările noastre cu industria lanțului de aprovizionare confirmă faptul că firmele preferă să aibă o abordare cantitativă pentru a lua decizii care implică riscuri și incertitudini considerabile. Modelarea și analiza ajută managerii să ia cea mai bună decizie cu informațiile de la îndemână. În timp ce numerele nu vor înlocui niciodată experiența, ele oferă un bun punct de plecare pentru discuții. "
-Saurabh Bansal, profesor asistent al managementului lanțului de aprovizionare

Program predat în:
Engleză
Smeal College of Business, Penn State

Vezi 3 mai multe cursuri de la Smeal College of Business, Penn State »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
40,874 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019