Post Graduate Programul de Management de Afaceri

Indian School of Management & Entrepreneurship

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Post Graduate Programul de Management de Afaceri

Indian School of Management & Entrepreneurship

O lume a oportunităților

Doriți să vă avansați cariera în management și antreprenoriat? Ești dornic să aplici cele mai recente instrumente și cadre de management organizației, inițiativei de afaceri sau afacerii familiale?

Este timpul să vă loviți! PGMBE la ISME este un program de 11 luni care vă oferă un amestec dinamic de cunoștințe și abilități în patru subiecte critice: management, finanțe, strategie și antreprenoriat. ISME's facultate cu experiență, conexiuni corporative și globale, infrastructură de ultimă generație și locație centrală vă va oferi un avantaj fenomenal. Cursul permite studenților să exploateze pe deplin creativitatea, să obțină beneficii sociale și economice prin intermediul asociațiilor antreprenoriale, afacerilor de familie și plasamentelor corporative.

La ISME veți putea să vă conectați cu cei 500 de corporații care vizitează campusul pentru proiecte de colaborare, cursuri de oaspeți sau stagii și recrutări. În cursul anului, veți obține, de asemenea, ample oportunități de învățare experiențială pentru a obține experiență reală cu companii reale și pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Învățarea experimentală

Antreprenoriat și inovare

Cele 3 incubatoare oferã sprijin antreprenorilor studenþi care sunt interesaþi de dezvoltarea afacerilor prin oferirea de sprijin pentru elevi ºi studenþi, spaþii de birouri, acces la expertiza tehnologicã ºi alte servicii de incubare.

Studiați Pathways străinătate

Studenții noștri au o oportunitate unică de studiu în străinătate de a finaliza un MBA de la Universitatea St.John din Marea Britanie, Marea Britanie în 1 an, ca parte a programului Global Pathways la ISME. Elevii completează 2 semestre în primele 6 luni în Mumbai și în următorul semestru de 6 luni la Universitatea St.John din York.

Proiecte de afaceri

Elevii au oportunități de angajare cu companii de top în domenii precum finanțe, marketing, media, management și consultanță. Studenții au plasat destinații de plasare la companii precum Deloitte, YES Bank, Knight Frank, Discovery Channel, Schbang, Gray Group, ICICI printre alte companii de top. În timp ce studiați, puteți lucra și la proiecte live cu companii ca Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare August 29, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
11 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
India - Parel, Maharashtra
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Iulie 2019
India - Parel, Maharashtra
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school