Citește Descrierea Oficială

Praga MBA

Câștigați-vă MBA în doar 17 luni de la o prestigioasă universitate americană din Praga , un mediu de învățare care transcende teoria, permițându-vă să aplicați ceea ce ați învățat în experiența dvs. zilnică de muncă.

Universitatea Chapman și Universitatea

Aflați de la și colaborați cu cei mai buni profesioniști din facultate și de afaceri. Combinând experiența din lumea industrială reală cu rolul lor de profesori și cadre didactice, facultatea lucrează unu la unu cu dvs. pentru a vă oferi o experiență educațională captivantă și îmbogățită. Facultatea Chapman va fi la fața locului în Praga pentru a preda peste 60% din cursurile din program.

Studiu la Praga, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și centrul politic, cultural și economic al Republicii Cehe. Cu caracterul său cosmopolit, transformarea economică și aderarea Cehiei la Uniunea Europeană, Praga este mediul ideal pentru a vă urma MBA.

Aveți ocazia de a vă combina studiile în California și Europa. Chapman oferă oportunitatea de a îmbunătăți curriculumul dvs. profesional, ajutându-vă să vă asigurați un loc pe scena afacerilor globale.


Caracteristici - Chapman program de MBA

Calitatea excepțională a programului Chapman MBA se bazează pe trei factori principali:

1. Acreditarea programului MBA

Programul Chapman University MBA are cea mai prestigioasă acreditare a AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business). Este doar una dintre cele 593 de școli de economie din aproximativ 8.000 de școli de economie din lume care au obținut o acreditare similară. În Republica Cehă, doar un alt program de MBA are această acreditare. Calitatea programului se reflectă și în acreditarea fără precedent obținută de la Asociația Cehă a Școlilor de MBA (CAMBAS), membrul acces al cărui AAVŠ este.

2. Personalul

Șaizeci la sută din programul MBA este predat direct de către profesorii de la Școala de Afaceri și Economie Argyros de la Universitatea Chapman. Această școală are cunoscuți specialiști cu diplomă doctorală de la Harvard, Princeton, Cornell și alte universități de prestigiu. Diferențierea calitativă de bază a programului este demonstrată de Dr. Vernon L. Smith, 2002 laureat al premiului Nobel în economie, care participă la dezvoltarea academică a acestei școli. Patruzeci la sută din program este predat de profesori de la Anglo-American University cu cele mai înalte grade științifice și pedagogice și anii de practică în domeniile finanțelor și afacerilor.

3. Preț

Oferim întregul program pentru prețul de 430.000 CZK, care corespunde aproximativ 50% din prețul unui program identic predat de aceiași specialiști ai Universității Chapman din Statele Unite. O reducere de o asemenea importanță reflectă interesul strategic al Universității Chapman ca o extindere a funcționării sale în Europa.


Structura programului

Programul Chapman MBA este format din trei module de bază care reflectă necesitatea dezvoltării competențelor de bază ale unui manager:

1. Managementul și dezvoltarea personală

Primul modul se concentrează pe crearea unui cadru teoretic pentru înțelegerea și îmbunătățirea ulterioară a funcționării organizației și dezvoltarea abilităților soft. Acest modul este baza pentru dezvoltarea abilităților manageriale și este un element de bază care permite avansarea persoanelor potențiale la poziții de conducere superioare.

2. Managementul strategic

Al doilea modul se concentrează exclusiv pe gândirea strategică, care este capacitatea de a utiliza toate informațiile și sursele disponibile pentru a crea o strategie optimă pentru organizație sau departament. Subiectele din acest modul sunt plasate la începutul și la sfârșitul programului, cursul introductiv creează un cadru pentru studii și cursul final integrează cunoștințele dobândite pe tot parcursul programului.

3. Analiza financiară și economică

Al treilea modul se concentrează în special pe finanțe și analize, prezintă instrumentele necesare pentru analiza financiară, inclusiv metodele contabile și statistice. Deasupra domeniului economic al funcționării organizației, accentul se pune pe ilustrarea importanței și utilizării acestor metode și informații pentru funcționarea optimă a băncii.


Programul programului

Cu un accent pe formularea strategiei, execuție și evaluare, Chapman MBA în Praga este un program de 16 luni care necesită studenții să câștige un total de 51 de credite, inclusiv 1 rezidențiale, 9 de bază și 4 cursuri electivă. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Programul este livrat într-un format de weekend intensiv în care fiecare curs de 4 credite este predat pe parcursul a trei week-end-uri consecutive; fiecare curs de 3 credite pe parcursul a două săptămâni consecutive; și cursul de 1 credit timp de un weekend.

Program predat în:
Engleză
Anglo-American University
Ultima actualizare February 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Sept 2019
Duration
17 luni
Part time
La zi
Price
430,000 CZK
Dacă vă depuneți cererea și plătiți taxa de admitere până la termenul de acțiune anticipată (30 iunie), veți renunța la plata taxei pentru materialele instructive. Astfel veți economisi 20.000 CZK, ceea ce reprezintă aproape 5% din taxă.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date