Premier Executive MBA în Varșovia

Access MBA

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Premier Executive MBA în Varșovia

Access MBA

Premierul EMBA Tour este o serie de evenimente care au adunat programe Global Executive MBA, clasate recent în Top 30 la nivel mondial de către Financial Times. Misiunea EMBA Premier este de a educa și de a prezenta beneficiile unui Executive MBA în timp ce conduce directori de afaceri în direcția dezvoltării profesionale.

Alăturați-vă pentru a afla de la profesioniștii din cariera profesională, absolvenții EMBA și directorii de admitere la unu la unu pentru a afla cum un Executive MBA vă poate ajuta să atingeți înălțimea carierei.

Fiecare participant la eveniment beneficiază de avantaje exclusive, cum ar fi feedback personalizat cu privire la candidatura acestora din partea directorilor de admitere la școli de afaceri, a serviciilor de dezvoltare a carierei și a accesului la rețeaua Clubului Premier EMBA.

Setarea privilegiată a unui eveniment PREMIER EMBA oferă o atmosferă unică rețelei, împărtășiți și aflați despre avantajele GEMBA.

Programul Executive MBA a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor managerilor și directorilor de nivel înalt, permițând participanților să obțină un grad de MBA continuând să lucreze cu normă întreagă. Acesta este conceput pentru manageri cu experiență de muncă semnificativă, care să permită elevilor să învețe unul de celălalt (învățarea de la egal la egal), precum și de la facultatea de învățământ. Programele Executive MBA pun accentul pe leadership și strategie, pregătindu-le astfel pe elevi să preia poziții de conducere generale la nivel înalt sau, probabil, să-și conducă propria afacere.

Programul Global Executive MBA (GEMBA) permite managerilor și directorilor de conducere să conducă întreprinderi și să abordeze problemele sociale și economice la scară globală. Diversitatea culturală și aspirațiile pentru conducerea vizionară a participanților la GEMBA reflectă obiectivele acestui tip de program. Experiența de învățare are loc dincolo de campus cu module de rezidență de pe continente. Programele GEMBA echipează participanții cu cunoștințele, abilitățile și perspectivele necesare pentru a gestiona și a conduce eficient în lumea interconectată de astăzi.

Unul dintre avantajele cheie ale unui Executive MBA și ale unui program Global Executive MBA este accesul la o rețea de absolvenți de neegalat. Colegii de clasă din întreaga lume devin o rețea de consultanți, investitori, parteneri de afaceri, angajatori și prieteni de-a lungul vieții.

 • Data: 16 mai
 • Locul de desfășurare: niciun loc încă - va fi anunțat în câteva zile
 • Calendarul evenimentului:
  • 6:00 PM - 6:30 PM "EMBA Experiences and ROI" - Discuții de grup cu absolvenții EMBA
  • 6:30 PM - 20:00 Sesiune în curs de desfășurare cu Alumni
  • 18:45 - 22:00 Întâlniri unice la 20 de minute cu candidații EMBA
 • Școli: Kellogg - WHU, Scoala de Business INSEAD, IESE Global Executive MBA, Școala de Afaceri IE, IMD, ESADE - Georgetown, Chicago Booth
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare February 9, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Mai 2019
Duration
Durata
1 zi
Cu normă întreagă
Locations
Germania - Munich, Bavaria
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Polonia - Warsaw, Masovian Voivodeship
Data începerii : Mai 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Germania - Munich, Bavaria
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mai 2019
Polonia - Warsaw, Masovian Voivodeship
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala