Gestionarea ONG-urilor

Conținutul Managementului Social al MBA-urilor profesionale trebuie să acopere toate domeniile de management ale ONG-urilor, cum ar fi strategia, organizarea, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, marketingul și piețele, antreprenoriatul și inovația, leadershipul și etica și mai ales specificul sectorului social, din sectorul nonprofit.

Subiecte precum munca socială ca profesie, contextul social și internațional, politica socială și economia socială sunt tratate și discutate pe fundalul "managementului afacerilor" în ceea ce privește consecințele pentru managementul social și nonprofit.

Antreprenoriatul social

De la începutul anilor 1990, managementul social a reprezentat o componentă fixă ​​a portofoliului de programe al Universității Vieneze de Economie și Afaceri (WU) din Viena. Absolvenții noștri își asumă responsabilități de conducere în cadrul organizațiilor nonprofit, dar sunt și antreprenori sociali inovatori care prelucrează evoluțiile actuale din sectorul social și modelează în mod semnificativ piețele pentru servicii sociale de către organizațiile fondatoare ca pionieri.

Managementul profesional al MBA-urilor are ca scop educarea factorilor de decizie actuali și viitori în domeniul serviciilor sociale pentru a rezolva cu succes problemele complexe și obiectivele conflictuale dintre cele economice și sociale. Participanții nu numai că vor cunoaște ultimele metode de management și aptitudini sociale necesare soluțiilor inovatoare, dar vor fi, de asemenea, conștienți, în special, de evoluțiile critice atât în ​​domeniul social, cât și în sectorul nonprofit în general.

Pentru cine?

  • Liderii sociali și non-profit activi și viitori care oferă servicii sociale și / sau interese sociale, inclusiv:
  • Instituții sau organizații din sectorul privat non-profit (organizații de caritate, asociații, instituții bisericești etc.)
  • Autoritățile de gestionare ale țărilor și municipalităților responsabile de serviciile sociale,
  • Organele de conducere ale societăților comerciale private care lucrează în domenii relevante (de exemplu, casele de îngrijire medicală private)
  • Organizații din sectorul de profit ale căror lideri doresc să dobândească cunoștințe relevante.

completare

  • Master of Business Administration (MBA)

durată

  • 24 de luni, extra-ocupațional
  • 11 blocuri de evenimente de 4-5 zile
Program predat în:
  • Engleză
  • Germană

Vezi 9 mai multe cursuri de la WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
24 luni
Part time
Price
15,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare