Ce seturi de acest program în afară?

  • Două grade de la două programe de clasă mondială: un MBA de la Sasin și un master în Inginerie Industrială de la Facultatea de Inginerie, Universitatea Chulalongkorn - un curriculum integrat concentrându-se pe managementul afacerilor, și abilități analitice și tehnice - experiență practică cu parteneri din industrie, prin stagii combinat cu o teză de master - Acces la doua retele extinse absolventii si retele partenere corporative - oportunități de carieră extensive cu SCE Corporație Parteneriat - Oportunitati pentru a primi burse generoase si burse

Programul de SCE Prezentare generală

Cu importanța tehnologiei informației și a datelor copleșitoare în mediul de afaceri actual, analiza cantitativă a devenit o competență-cheie în managementul afacerilor. Managerii și directorii trebuie să folosească metode cantitative în deciziile de afaceri pentru a fi competitivi acum și în viitor. În același timp, inginerii industriale specializate în tehnologia cantitativ nevoie de abilități de afaceri necesare pentru a înțelege pe deplin și să aplice tehnologiile adecvate pentru a rezolva probleme de afaceri din lumea reală. O Programul de masterat Sasin Chula Inginerie dual Master (SCE) punte de legatura între ingineri și de management pentru a produce absolvenți cu amestec dreptul de cunoștințe de afaceri și abilități cantitative pentru a se potrivi nevoilor locale și globale actuale.

Absolvenții din acest program de doi ani a primi un MBA de la Sasin, Primul program de afaceri acreditate la nivel internațional în Thailanda, și A Master în Inginerie Industrială de la Universitatea Chulalongkorn, cea mai veche si una dintre cele mai bune programe de inginerie din Thailanda.

Industrie Parteneri

Partenerii din industrie joacă un rol-cheie în succesul programului SCB. Sasin și Universitatea Facultatea de Inginerie Chulalongkorn colaboreze îndeaproape cu partenerii din industrie pentru a se asigura că programul SCE este întotdeauna relevantă și este satisfacerea nevoilor practice din industrie. Partenerii din industrie sunt, de asemenea, implicate în porțiunile stagiu și Teza ale programului. Ei lucrează cu Sasin și Chula Inginerie pentru a oferi burse pentru solicitanții calificați și pentru angajații lor.

Sasin - Chula Inginerie Edge

Absolvenții din acest program de doi ani primesc un MBA de la Sasin și un Master în Inginerie Industrială de la Universitatea Chulalongkorn, două grade de clasă mondială. Aceste două grade dota absolvenți cu cunoștințele și instrumentele de management al afacerii și inginerie industrială să ia cariera lor la nivelul următor. În același timp, curriculum-ul subliniază importanța aplicării de stat-of-the-art cunoștințe pentru a rezolva probleme reale ale industriei. Acest accent este evidențiat în timpul teza de master elevilor lui.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
1,794,000 THB
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date