Program de MBA

Generalități

Programul de descriere

Acest lucru este un program de doi ani, cu un accent de management general. Programul își propune să dezvolte profesionisti de înaltă calitate, care vor fi agenți ai schimbării printr-o combinație de creativitatea lor, inițiativă, competență și abilități interpersonale. Întreaga experiență de învățare este extrem de interactiv si ofera cel mai bun mix de cazuri, simulări și prelegeri interactive pentru a se asigura că elevii câștiga atât din teorie și cele mai bune practici de afaceri.

mba

Acesta își propune să dezvolte competența funcțională oricarui manager contemporan este de așteptat să aibă în mediul actual de afaceri ce în ce mai complexe. Există un accent puternic pe înțelegerea și gestionarea intreprindere moderna, în contextul complex al Pakistanului.

Facultatea de program este de remarcat pentru abilitatea sa de a amesteca teorie și practică în sala de clasă, ceea ce face experiența de învățare mult mai bogată. Acest lucru vine de la experiența lor în consultanță, cercetare, caz-scriere, precum și de lucru cu consiliile de administrație ale diverse companii din țară primul an al programului de MBA se concentrează pe dezvoltarea competențelor de bază și tehnici, precum și încurajarea abilități analitice și de comunicare. Al doilea an încurajează o abordare mai strategică și eco-funcțional, printr-o obligatoriu 6 săptămâni de stagiu și un accent mai mare pe caz bazat discuție cu clasa.

MBA studenți trebuie să aibă o CGPA de 2,50 pentru a absolvi. Primii trei elevi sunt acordate medalii de Engro Foods Limited.

MBA Cerințele de admitere

  • O diversitate puternic și complet arată formularul de cerere de forte si interese
  • 16 ani de învățământ sau echivalență profesională de experiența academică recunoscută de către HEC
  • Un bun scor GMAT, GRE sau FMAT (FCC Managementul test de aptitudini)
  • Un interviu de succes cu Comitetul de MBA
  • Experiența de lucru este de dorit, dar nu necesar

Vă rugăm să găsiți cele mai recente informații de program aici: http://www.fccollege.edu.pk/academics/som/mba

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Academic excellence and the preparation of leaders who understand the value of service have been the hallmarks of education at Forman Christian College since 1864. One of the premier colleges on the s ... Citeste mai mult

Academic excellence and the preparation of leaders who understand the value of service have been the hallmarks of education at Forman Christian College since 1864. One of the premier colleges on the subcontinent, FCC has distinguished itself through its remarkable graduates and the achievements of its faculty. Citește mai puţin