Program full-time MBA Alberta

Generalități

Programul de descriere

O diplomă de master în Business Administration reprezinta o realizare semnificativă și acreditare valoros pentru orice persoană care dorește a avansa in cariera lor, cu accent pe probleme de afaceri. Programul de MBA Alberta vă permite flexibilitatea de a urmări cunoștințe într-o gamă largă de subiecte - de la finanțe la Marketing, Afaceri Internaționale a resurselor naturale de administrație în termen de o specializare, un program de diplome comune sau ca un program general.

AMBA

Curriculum-ul

Alberta MBA este un 16-20 luni program full-time. Programul este, fără îndoială, o provocare, inspirație, concentrat, eficient și "lumea reală". Printr-un amestec de curs, caz, și aplicate de învățare, absolvenții de MBA Alberta sunt echipate cu cunoștințele actuale și pragmatică și-a căutat după competențe.

Elevii finaliza un curriculum de bază, care oferă o pregătire temeinică, integrat în esențiale de management și rotunji gradul lor cu cursuri de electivă. Prin intermediul cursurilor opționale, sunteți în stare de a adapta gradul dvs. cu un amestec de cursuri cele mai potrivite pentru propriile interese, sau de a completa unul dintre specializări noastre oficiale.

MBA Capstone - Real Experienta Mondială

Ca parte a noastră MBA curs Capstone (OPU 641: Strategia de afaceri), va lucra cu o organizație din afara pe o problemă strategică cu care se confruntă. Echipa ta va identifica problema și soluțiile potențiale, recomanda un curs de acțiune și de a dezvolta un plan de implementare pentru clientul tau. Aceasta oferă o oportunitate de a aplica ceea ce ați învățat în Alberta MBA intr-un cadru in lumea reala si sa castige experienta in timpul studiilor.

Managementul carierei

Alberta MBA echipează studenții cu cunoștințele necesare pentru a funcționa bine într-un mediu corporativ sau antreprenorial. Cu un curs obligatoriu în carieră Abilități de management, unu-la-unu de coaching și a carierei de planificare cu Centrul de Management MBA carierei, și posibilitatea de a urmări un stagiu de vara, vă sunt bine plasate pentru a avea succes cu Alberta MBA.

Alberta MBA este de doi ani program de MBA. An începe cu orientare de la sfârșitul lunii august. Peste un an, va finaliza cursuri de MBA de bază, care vă oferă o înțelegere puternic de management al esențiale. După completarea unui stagiu de vara, de doi ani începe. Doi ani vă permite să se concentreze studiile pe domenii specifice de interes sau de a completa o specializare.

Orientare

Alberta MBA începe în luna august a fiecărui an, cu o orientare săptămână construit în jurul SMO 652: aptitudinile de conducere. În urma orientare, Asociația de MBA organizează o retragere week-end la Munții Stâncoși.

Curriculum de bază

Un an al programului de MBA este axat pe fundamente de afaceri. De-a lungul toamna (septembrie - decembrie) și de iarnă (ianuarie - aprilie) termenii, va lucra în cadrul unei echipe de patru sau cinci elevi să dezvolte cunoștințe de afaceri funcțional și abilități de gândire critică. Aceste cursuri de bază de MBA sunt pietre de temelie pentru al doilea an al Alberta MBA:

 • Abilități de conducere
 • Raportare Financiară & Analiza
 • Contabilitate Informații și interne luarea deciziilor
 • Fundații economice
 • Etică și Responsabilitate Socială Corporativă cu Communications
 • Finanțe manageriale
 • Marketing Management
 • Analiza datelor și luarea deciziilor
 • Gestionarea oameni
 • Unul Core Electivă din următoarele
 • afaceri internaționale
 • Managementul Operatiunilor
 • Strategia de organizare - Organizații de Management

Vară Internship

În între primul și al doilea an al programului de MBA (mai - august), aveți opțiunea de a finaliza un stagiu de vara. Sunteți încurajat să colaboreze îndeaproape cu MBA Centrul de Management Cariera pentru a asigura un stagiu.

Electives & Specializări

Împreună cu nostru curs MBA Capstone (Strategia de afaceri), al doilea an al MBA vă permite pentru a adapta gradul în propriile interese. Aproximativ jumătate din studenți MBA Alberta completeze General MBA prin alegerea de la cursurile noastre elective. Va trebui, de asemenea, posibilitatea de a finaliza unul dintre cele șase specializări:

 • finanțe
 • Inovație și antreprenoriat
 • afaceri internaționale
 • Resurselor Naturale, Energie și Mediu
 • Politici Publice & Management
 • durabilitate
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top ... Citeste mai mult

The University of Alberta was founded 1908. Over the past century, the UofA has established itself as a leading research intensive University, one of the top Universities in Canada and amongst the top 100 Universities worldwide! The Alberta School of Business at the UofA is one of Canada’s leading business schools, offering Bachelor of Commerce, Master, PhD and Executive Education programs. The Alberta MBA is a 20 month full-time program. With small class sizes, the Alberta MBA provides for a personalized and high-quality experience which is further enhanced by the program’s faculty, many of them winners of teaching and other excellence awards. Citește mai puţin