Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea Sun Yat-sen

Universitatea Sun Yat-sen, inițial cunoscută sub numele de Universitatea Guangdong, a fost înființată în 1924 de Dr. Sun Yat-sen (numit și Sun Zhongshan), liderul revoluționar democratic al secolului XX. Universitatea se află în provincia Guangdong, o zonă învecinată cu Hong Kong și Macao, care se află în prim-planul reformei Chinei și deschiderii acesteia.

Fiind una dintre cele mai importante universități din Republica Populară Chineză, Universitatea Sun Yat-sen este o universitate cuprinzătoare multidisciplinară, incluzând științele umaniste, științele sociale, științele naturii, științele tehnice, științele medicale, farmacologia și științele manageriale.

Universitatea a reușit, de asemenea, să creeze cu succes colaborări internaționale și să facă schimb de relații cu mai multe universități de top din lume. Potrivit studiului Times University Higher Education World Ranking pentru 2010-2011, Universitatea Sun Yat-sen a fost clasată pe locul 200 în topul lumii.

Despre Sun Yat-sen Business School

Înființată în 1985, Școala de Afaceri Sun Yat-sen ( SYSBS ) a fost instituită pentru a oferi o gamă largă de programe de studii de afaceri. SYSBS este considerat o instituție de învățământ de afaceri de vârf, cu atât mărcile de calitate "211", cât și "985" și este una dintre cele patru instituții de prestigiu din întreaga China pentru a fi conferită Disciplinei Naționale pentru Administrarea Afacerilor și Disciplina Națională pentru Management . În 2012, MOE din China a numit SYSBS ca fiind una dintre școlile pilot cincisprezece.

Școala este împărțită în șase departamente - administrarea afacerilor, contabilitate, marketing, finanțe și investiții, ospitalitate și managementul serviciilor, precum și știința managementului, cu un număr total de 109 cadre didactice cu normă întreagă, 46 profesori, 50 profesori asociați și 13 asistent profesori. SYSBS oferă în prezent diplome de licență în administrarea afacerilor și știința managementului, diplome de masterat în afaceri și management, diplome de master profesionale (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAud etc.) și diplome de doctorat în afaceri și management.

Misiune

Pentru a îmbogăți studenții noștri oferind un mediu de învățare înfloritor și integrând înțelepciunea managementului chinez și occidental, bazată pe integritate, inovare și responsabilitate socială.

Viziune

Pentru a dezvolta lideri principali și talentați - devenind Academia Militară Chineză Whampoa în afaceri.

Acreditări și clasificări internaționale:

 1. SYSBS câștigă acreditarea de afaceri AACSB de prestigiu în 2013
 2. Clasamentul de către Antreprenorul Mondial: Topul Chinei 3 pentru "cel mai influent program de MBA" pentru 2011.
 3. Programul EMBA ajunge pe locul 11 ​​în clasamentul FT 2012
 4. Trei dintre cele mai influente liste de MBA ale Chinei în 2012
 5. A ajuns la locul 58 în cea de-a opta ediție a Financial Times (FT) în domeniul managementului și a 7-a în ceea ce privește ocuparea forței de muncă în 2012
 6. A primit certificatul oficial de acreditare EQUIS la 14 iunie 2011, acoperind toate programele sale de MBA.
 7. A primit certificatul oficial de acreditare AMBA la 23 februarie 2010, acoperind toate programele sale de MBA.
 8. A ajuns TOP 100 în The Economist în Global Full-time MBA clasament în 2016-2017.

Date și informații despre program Perioada de aplicare a programului IMBA:

De la mijlocul lunii martie până în data de 5 mai în fiecare an; Part-time IMBA: Un program de 3 ani de MBA în limba engleză, începe în fiecare septembrie. Prezența pentru primul an este necesară de joi până duminică (doar 4 zile) / lună; Participarea pentru al doilea și al treilea an este în fiecare weekend.

Recompensat "Master of Business Administration Degree" după obținerea de credite complete și trecerea de apărare final de hârtie.

Criterii de eligibilitate pentru admitere

• Diplomă de licență sau de mai sus de la o universitate recunoscută. • Este preferat un scor acceptabil GRE / GMAT / TOFEL / IELTS în perioada de valabilitate. • Se preferă cel puțin 3 ani de experiență profesională sau cu normă întreagă înainte de admitere. • Este nevoie de interviu "Face to Face" sau interviu online. • Mai mult de două scrisori de referință de la profesori asociați sau profesori sau de supraveghetor profesional. • Vârsta: sub 45 ani, sănătoasă

Documente care trebuie prezentate la școală:

Sunt necesare aceste documente cu câte două exemplare - ambele acceptate sunt Copia Hard sau Copia scanată.

 1. Cererea on-line și formularul de cerere: Vă rugăm să completați procedura de solicitare online (http://www.studyinsysu.com) înainte de a trimite materialele de aplicare a hârtiei. Cererile on-line neterminate nu vor fi acceptate. După finalizarea aplicației online, vă rugăm să tipăriți formularul de înscriere, să semnați numele dvs. și să îl trimiteți la Business School, SYSU împreună cu alte materiale de aplicație.
 2. Bachelor Transcript;
 3. Certificat de licență;
 4. Copie dupa pasaport;
 5. Copia vizelor chinezești; (daca ai)
 6. Două scrisori de recomandare de la profesori sau profesori asociați (sau de la ofițerii dvs. superiori)
 7. Relua;

Trimiteți documentele de candidatură la adresa de mai jos:

Dna Annie DING
Email: dingjie3@mail.sysu.edu.cn
Tel: 86 20 84115584 Fax: 86 20 84112501
MBA Admiterea Office, Business School, Sun Yat-sen University Adresa: S135 (Office), Business
Scoala, Universitatea Sun Yat-sen, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR China, 510275

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Business School, Sun Yat-sen University »

Ultima actualizare June 19, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
Part time
Price
180,000 CNY
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date