Program ma / mba

Generalități

Programul de descriere

Programul MA / MBA este oferit în comun de Școala Meadows de Arte și Școala de Afaceri Cox. Acest program vă oferă posibilitatea de a dezvolta abilități de management general contemporan, cu un studiu aprofundat al lumii de artă profesională de astăzi. Această filozofie se bazează pe premisa că o carieră de succes în managementul artelor este fondată într-o cunoaștere aprofundată a abilităților de afaceri moderne, împreună cu o înțelegere și apreciere a artelor. Cursul programului este de 24 de luni, inclusiv un stagiu în al doilea an.


O abordare inovatoare a artei și a afacerilor

Programul de studii universitare de licență SMU în Administrarea Afacerilor și Artelor se bazează pe filosofia că o carieră de succes în managementul artelor necesită o cunoaștere aprofundată a practicilor de afaceri contemporane, împreună cu o apreciere profundă pentru arte.

Astăzi, mai mult ca niciodată, există atât nevoia cât și o cerere pentru administratori și manageri calificați și pricepuți în roluri de conducere în artă. Pe măsură ce organizațiile artistice se confruntă cu presiuni financiare și competitive crescute, este important ca aceștia să aibă profesioniști de afaceri capabili, cu o înțelegere globală a artelor la cârma.

Combinația noastră inovatoare de cursuri atât în ​​afaceri cât și în artă, precum și stagii și experiență intensă cu organizațiile artistice și provocările lor specifice, creează absolvenți care sunt bine pregătiți să dețină poziții de lider în arte, divertisment, educație și organizații non-profit lumea.


Personalizați-vă experiența de învățare

MA / MBA Sumarul orelor de credit
Cox Business 48 de ore de credit
Meadows Arts 27 ore de credit
TOTAL 75 de ore de credit

Curriculumul Cox este format din 24 de ore de credit de cursuri de afaceri necesare și 24 de ore de credit de electives de afaceri, pentru un total de 48 ore de credit.

Curriculumul Meadows este format din 27 de ore de seminarii privind administrarea artelor, care se concentrează pe strângerea de fonduri, contabilitate, bugetare, marketingul artelor, aspecte juridice care afectează artele, filantropia, scrierea și planificarea strategică și politica publică. Veți câștiga, de asemenea, experiență în lumea întreagă în domeniul managementului artelor prin intermediul stagiilor cu organizații artistice din Dallas, precum și un stagiu de practică cu o organizație națională aleasă de dvs. Veți beneficia, de asemenea, de o varietate de electives de Arte Meadows; în artele vizuale, performante și vizuale, care vă vor completa fundalul și vă va îmbunătăți aprecierea artelor ca întreg.


Descoperiți o lume a resurselor

Accentul la programul academic este o apreciere pentru natura "practică" a administrației artistice. Deoarece păstrarea și prezentarea experiențelor de artă de calitate necesită un management calificat și strategic, elevii sunt obligați să participe la practica la organizațiile de artă din Dallas și un stagiu de vară cu program integral în Dallas sau în alte părți ale SUA. Aceste experiențe practice și practice permit studenților să aplice cunoștințe de clasă în situații reale și sunt un element foarte apreciat al experienței MBA / MBA.


Practicum & Internship Organizații

În urma este un eșantion de organizații care au angajat SMU MA / MBA studenți.

Asociația Americană a Muzeelor, Washington, DC
Arena Stage, Washington, DC
Institutul de Artă din Chicago
Dallas Symphony Orchestra
Houston Grand Opera
Lincoln Center for Performing Arts, New York
Lyric Opera din Chicago
Muzeul de Artă Metropolitană
Baletul din New York City
Consiliul de Stat al Artelor din New York
Orchestra din Philadelphia
Opera din San Francisco
Consiliul de administrație al artei din Seattle
Producții teatrale de Walt Disney


În urma este un eșantion de organizații care au angajat SMU MA / MBA absolvenți.

Institutul American de Film, Los Angeles
American Heart Association, Dallas
ARTEC Consultants, Inc., New York
Boston Pops
Repertoriul Teatrului de Capital, Albany
Simfonia din Chicago
Orașul Sf. Albert, Alberta, Canada
Curtea Teatrului, Chicago
Centrul Dallas pentru Fundația pentru Arte Speciale
Dallas Symphony Orchestra
Centrul de Teatru Dallas
Lyric Opera din Chicago
Montreal Symphony Orchestra
Nasher Sculpture Center, Dallas
Opera din New York
New York Pops
Pacific Symphony Orchestra, Santa Ana
Philadelphia Orchestra
Teatrul Repertoriu din San Diego
Muzeul de Artă Modernă, San Francisco
UNICEF, Zagreb, Croația
Producții teatrale Walt Disney, Burbank și New York

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Citeste mai mult

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Citește mai puţin