Curriculum

Școala de management Yale oferă un mediu bogat de învățare pentru a vă pregăti pentru poziții de lider în organizații din întreaga lume. La Yale punem accentul pe rigoare intelectuală, abilități de team building și capabilități antreprenoriale.

Școala de management Yale își propune să producă lideri pentru afaceri și pentru societate, absolvenți nu numai cu un MBA, ci și cu un entuziasm să nu oprească niciodată învățarea.


Curs de studiu

Yale studenții SOM sunt obligați să completeze 18 cursuri pe parcursul a doi ani universitari. În timpul verii, între primii și al doilea an, studenții se angajează într-un stagiu sau altă activitate aprobată. În al doilea an, studenții se concentrează pe cursuri opționale și au opțiunea de a îndeplini cerințele pentru o concentrare (3 cursuri) într-o anumită zonă de interes.


Curriculum de bază

Curriculum-ul de bază echipează studenții cu abilitățile de bază necesare pentru a reuși în mediul de afaceri global în plină schimbare de astăzi.

Elevii stăpânează limba și conceptele de afaceri.

Cursuri necesare:

- Contabilitate financiara
- Raportarea financiară I sau controlul managerial I
- Analiza datelor I: Modelarea probabilităților și estimarea statistică
- Analiza datelor II: Testarea și regresarea ipotezelor
- Analiza economică
- Analiza deciziei și teoria jocurilor
- Mediul strategic al managementului
- Leadership
- Gestionarea politicii organizaționale sau proiectarea și gestionarea organizațiilor
- Managementul marketingului
- De gestionare a operațiunilor
- Management financiar

Scutiri


Toți elevii au posibilitatea de a lua examenele de bază de absolvire a cursurilor oferite la începutul fiecărui semestru și pot fi scutite de la unul sau mai multe cursuri de bază prin demonstrarea expertizei în aceste discipline.


Primul an

Curriculumul de bază oferă un cadru solid în domeniul financiar, contabil, marketing, comportament organizațional, economie, operațiuni și analize politice.

Stagiunea de vară

În timpul verii, între primul și al doilea an, elevii participă la un stagiu de vară pentru a-și completa studiile cu experiență practică. Acest lucru permite, de asemenea, studenților să își ajusteze obiectivele de carieră pentru căutarea unui loc de muncă pe parcursul celui de-al doilea an.

Al doilea an

Elevii dezvoltă expertiză prin desfășurarea unei concentrări. Acest studiu avansat adaugă atât adâncimea, cât și amploarea prin subiectele elective.


Studiul aprofundat

Elevii au oportunitatea de a studia în profunzime un domeniu de management care prezintă un interes deosebit pentru aceștia prin completarea unei Concentrații cu trei cursuri. Concentrațiile sunt oferite în următoarele domenii: Finanțe, Strategie, Marketing, Leadership, Operations Management, Management public și Management non-profit.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Yale School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019