EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programul Full-Time MBA începe la începutul lunii aprilie și septembrie în fiecare an. Înainte de începerea programului, studenții pot participa la cursuri de pregătire online, în care participanții își pot reîmprospăta cunoștințele despre matematică, statistică și economie. Programul de 12 luni se încheie cu prezentarea tezei finale a anului următor.

Perioada de program full-time MBA este împărțită în module. Participanții oferă dovezi ale cunoștințelor lor în timpul programului de studiu sub forma soluțiilor de caz, a lucrărilor de proiect, a prezentărilor și a examenelor scrise.

În cadrul programului de management general al programelor MBA, elevii își pot aprofunda cunoștințele în domeniile

 • Marketing, vânzări, inovare
 • Finanțe avansate
 • Strategie
 • Leadership personal (obligatoriu)

În timpul modulului de concentrare, elevii trebuie să aleagă 9 cursuri din aprox. 25 de cursuri de concentrare oferite. Participanții trebuie să selecteze 2 cursuri din toate domeniile și să se concentreze asupra unei singure concentrații prin selectarea celui de-al nouălea curs.

Conducerea personală

Conducerea personală în modulul de concentrare a programului MBA este obligatorie pentru toți studenții. Acesta include cursuri și un proiect al companiei care se concentrează pe leadership și dezvoltare personală. Pe langa noastre WHU membri ai facultăților și lectori din universitățile partenere, managerii de afaceri de experți se vor referi la subiectul de conducere bazat pe propria lor experiență profesională.

Modulul de management internațional

Modulul de management internațional expune participanții la programul MBA la provocarea managementului internațional. În cadrul modulului internațional, participanții învață despre oportunitățile de afaceri și provocările de management din America de Nord, China și India. Vizitele de studiu sunt găzduite de parteneri renumiți în regiunea respectivă. Programul este alcătuit din prelegeri ale unor membri ai facultăților de nivel superior ai universităților partenere, vizite de companie și un proiect de grup.

Curs intensiv de limba germană pre-MBA (opțional)

În cooperare cu Institutul Goethe din Düsseldorf, WHU oferă cursuri intensive de limba germană intensivă pentru a vă îmbunătăți profilul pentru piața germană a locurilor de muncă. Elevii au posibilitatea de a alege între un curs de patru, opt sau douăsprezece săptămâni .

Vă rugăm să transmiteți cererea completă de MBA cu trei luni înainte de începerea cursului german respectiv *.

Costul cursului de limbă este sponsorizat parțial de către WHU (50%), iar costul rămas (500 EUR pe lună) este acoperit de participant.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa Admitere.

* Cursurile sunt planificate pentru ianuarie-martie (primăvara de primăvară) și iunie-august (admisia de toamnă)

La o privire

Programul începe: septembrie / aprilie

Locație: Campus Düsseldorf

Structura:

 • 12 luni de studiu cu normă întreagă
 • Modulele internaționale de câte o săptămână la Școala de Management Kellogg (Chicago, SUA), CEIBS și FUDAN (Shanghai, China) și IIMB (Bangalore, India)
 • Provocarea pe termen mediu
 • Modul integrat de lider personal

Certificat:

 • Master of Business Administration (MBA)

Opțiuni de finanțare

Taxa totală pentru programul MBA este de 39.000 € .

Termen limită de primă fază în două etape

Cu termenul nostru de două păsări devreme, vă veți califica pentru una dintre cele două reduceri ale taxelor de școlarizare.

Pentru a începe studiile cu normă întreagă în aprilie 2019:

 • Aplicați până la 31 august 2018 pentru o reducere a taxelor de școlarizare de 5.000 €
 • Aplicați până la 31 octombrie 2018 pentru o reducere a taxei de școlarizare de 3.000 de euro

Pentru a începe studiile cu normă întreagă în septembrie 2019:

 • Aplicați până la data de 31 ianuarie 2019 pentru o reducere a taxei de școlarizare de 5.000 €
 • Aplicați până la 31 martie 2019 pentru o reducere a taxei de școlarizare de 3.000 de euro

Taxa de participare include:

 • Toate taxele de școlarizare
 • Toate cărțile și materialele
 • Cazare și demipensiune în cadrul modulului internațional
 • Clasele germane
 • Seminarii de dezvoltare personala
 • Bilet pentru semestru

Informații pentru contribuabili din Germania (se aplică și pentru absolvenții internaționali de MBA care lucrează în Germania după absolvire): taxele de școlarizare pentru programul MBA sunt deductibile din impozite ca cheltuieli profesionale anticipate. Pentru informații detaliate, vă rugăm să contactați consilierul juridic fiscal.

Cheltuieli de trai

Costurile de locuit din Düsseldorf sunt de aproximativ 750-800 EUR pe lună.

Opțiuni de finanțare

 • Credite pentru studenți
  Banca locală de economisire (Sparkasse) acordă împrumuturi studenților germani de la WHU .
 • WHU Brain Capital GmbH
  O altă posibilitate de finanțare a participării la programul MBA este conceptul de finanțare al WHU Brain Capital GmbH.
  Pentru a afla mai multe despre acest concept, faceți clic aici sau accesați www.whubraincapital.de/Language/English
 • Credite / Burse externe
  De asemenea, puteți să consultați următoarele pagini de pornire:
  Studenți germani: www.bva.bund.de (căutare pentru Bildungskredit)
  Studenți străini : www.daad.de
 • Avantajele suportului companiei
  Avem beneficii speciale pentru companiile care intenționează să sprijine mai mulți angajați să studieze la WHU .
  Pentru a afla mai multe, vă rugăm să luați legătura cu directorul nostru de program, Gerold Gnau.
 • Deutsche Bildung AG
  Deutsche Bildung AG oferă asistență financiară personalizată studenților germani și internaționali, combinată cu platforma online WissenPlus.
  Mai multe informații pe www.deutsche-bildung.de/studienkredit
 • Deutschlandstipendium
  În cadrul programului de burse naționale "Deutschlandstipendium", WHU acordă burse anuale în fiecare semestru studenților care sunt deosebit de talentați, calificați și dedicați și care se disting prin angajamente sociale și sociale remarcabile. Bursele sunt finanțate în părți egale de Ministerul Federal al Educației
 • Burse WHU
  Solicitanții cu un scor excelent GMAT se pot califica pentru burse de până la 50%
  WHU acordă burse pentru a permite candidaților extrem de talentați din toate țările să urmărească WHU MBA. Conform descrierii bursei respective, încercăm să sprijinim persoanele care pot adăuga o valoare specială în clasa MBA. Bursele WHU nu sunt obligate la o anumită sumă (scutire: WHU e-fellows.net Bursa). Comitetul de admitere acordă burse pe baza unor criterii diferite.
  Pentru a aplica pentru o bursă, vă rugăm să folosiți formularul de cerere de burse care poate fi descărcat pe această pagină. Rețineți că este posibilă o singură cerere de burse per persoană și că cererea de burse necesită o cerere pentru programul Full-Time MBA de la WHU . Locurile din program, precum și bursele sunt limitate și acordate în mod continuu. Prin urmare, recomandăm aplicarea precoce. După ce ați completat cererea dvs. pentru program, vă rugăm să trimiteți cererea dvs. de bursă la mba @ WHU .edu.
  Absolvenții de la e-fellows.net și participanții de la Ziua MBA a e-cotidian se pot aplica burselor parțiale de 50%.
 • Informații suplimentare privind bursele sunt disponibile pe următoarele site-uri web:
  • www.stipendien-datenbank.de
  • www.stipendienlotse.de
  • www.zeit.de/stipendienfuehrer

Cerere și admitere

Participanți

Participanții cu o diplomă în drept, inginerie sau științe naturale vor beneficia cel mai mult de programele MBA de la WHU . Cu toate acestea, participanții cu o diplomă în administrarea afacerilor sau în economie vor găsi, de asemenea, programul extrem de valoros din cauza

 • un accent puternic pe integrarea teoriei și practicii,
 • experiența de lucru în cadrul unor grupuri de studiu interdisciplinare și multiculturale;
 • oportunitatea de a dezvolta abilități de leadership și interpersonale într-un mediu internațional.

Căutăm o mare varietate de medii culturale și profesionale în rândul studenților noștri. Suntem interesați de tine în calitate de persoană, deoarece sunteți interesat de școală în toate varietățile sale.

Dacă vă gândiți să aplicați la programele noastre de MBA și nu sunteți sigur dacă îndepliniți cerințele formale, sunteți binevenit să ne trimiteți CV-ul pentru un prim control. Vă rugăm să ne contactați la MBA (at) WHU .edu și ne vom întoarce la tine.

Perioada de aplicare

Programul Full-Time MBA începe în aprilie și septembrie a fiecărui an. Întrucât aplicațiile sunt acceptate în mod continuu, puteți aplica programului în orice moment; cu toate acestea, încurajăm cu tărie candidații potențiali să se aplice cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt limitate. Admiterea la program va fi acordată aprox. la două săptămâni după interviul personal.

Pentru solicitanții din afara UE care solicită o viză, termenul limită de depunere a cererilor este 31 decembrie (intrarea în aprilie ) sau 31 mai (intrarea în septembrie ), trebuie luate în considerare procedurile suplimentare de acordare a vizelor.

Solicitanții care doresc să participe la cursul opțional pre-MBA intensiv de limba germană trebuie să depună cererea completă de MBA până la data de 30 aprilie ( intrarea în septembrie ) sau 30 noiembrie ( aportul din aprilie ).

Cerințe de admitere

Solicitantul trebuie să dețină o diplomă de la o universitate (Hochschule sau Fachhochschule) în domeniul de valabilitate al Legii generale germane privind universitățile sau al unui grad echivalent de la o universitate străină. În plus, solicitantul trebuie să aibă cel puțin doi ani de experiență profesională. Experiența în management nu este necesară.

Deoarece limba de predare este limba engleză, vorbitorii non-nativi sunt obligați să demonstreze dovezi de fluență sau să ia testul de limba engleză ca o limbă străină (TOEFL) ca o cerință de intrare. Ne cerem, de asemenea, un test de admitere în managementul absolvent (GMAT).

Cerințe de admitere - Prezentare generală

 • O primă diplomă (licență sau echivalent)
 • Doi ani de experiență postuniversitară de muncă
 • Completat formular online de cerere și chestionar MBA
 • O scrisoare de recomandare din partea profesorilor sau a supervizorilor (cuvânt / pdf). Trimiteți-ne scrisoarea de recomandare într-un plic sigilat sau cereți arbitrului să-l trimită prin e-mail la adresa MBA (at) WHU .edu din contul său personal de e-mail.
 • TOEFL (minimum 100 IBT) sau echivalentul IELTS (7.0), dacă limba engleză nu este limba dvs. maternă. Codul destinatarului WHU TOEFL este 0682.
 • Scorul GMAT (se recomandă un scor minim de 600) sau un GRE echivalent. Codul destinatarului WHU GMAT este FBR-FH-02, codul destinatarului WHU GRE este 7175.

Scorurile GMAT sunt valabile cinci ani. Pentru a vă informa despre GMAT (Graduate Management Admissions Test) și TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină) vă rugăm să vizitați: www.mba.com sau www.ets.org/toefl.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la WHU – Otto Beisheim School of Management »

Ultima actualizare October 6, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
39,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 31, 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 31, 2019
Termen limită de aplicare
End Date