Programe Executive MBA în Pittsburgh, Săo Paulo și Praga

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Programe Executive MBA în Pittsburgh, Săo Paulo și Praga

University of Pittsburgh: Joseph M. Katz Graduate School of Business

Executive MBA Programe în Pittsburgh, São Paulo și Praga


Curriculumul recent revizuit și actualizat EMBA Worldwide este la fel de aproape de lumea afacerilor, pe măsură ce educația superioară devine. Absolvenții sunt pregătiți să facă un impact cu un pas înaintea tendințelor de mâine, deoarece membrii facultății EMBA din întreaga lume autorizează cercetarea care dezvăluie care vor fi aceste tendințe.

Atunci când este combinată cu cercetarea de renume a facultăților și cu parteneriatele corporatiste apropiate, curriculumul EMBA Worldwide oferă cea mai actuală educație disponibilă în perspectivă. Curriculumul mai raționalizat, care include o combinație de cursuri obligatorii, forumuri executive globale și electives (în total 48 de ore de credit), ajută elevii în viziune pentru viitor, precum și navigarea negocierilor și executarea conducerii strategice pentru schimbare.

Sala de clasă EMBA Worldwide este una dinamică care pune accentul pe discuții, analize de caz, proiecte de grup și de grupuri mici, simulări pe calculator și ateliere. Lucrarea de curs se concentrează pe viziunea, planificarea strategică și abilitățile de execuție, pe care liderii de piață actuali le spun că sunt esențiale pentru o gestionare eficientă.


Cursuri opționale

Unul dintre puținele programe executive MBA care oferă cursuri elective, EMBA Worldwide oferă studenților o gamă largă de electives într-un format unic - două electives în timpul ultimului Global Executive Forum ca o experiență de imersiune pentru întreaga clasă și două în site-urile lor originale. Elevii din toate programele selectează electives în finanțe, marketing, operațiuni, leadership și strategie.


Programul Executive MBA (EMBA) la nivel mondial de la Universitatea Pittsburgh, Joseph M. Katz Graduate School of Business este conceput pentru liderul de afaceri, echilibrând perspectiva globală cu expertiza locală și pregătindu-și absolvenții să concureze la un nivel la egalitate cu directorii de top din lume. EMBA Absolvenții din întreaga lume dobândesc o viziune globală asupra piețelor și consumatorilor, precum și abilitatea de a construi competențe culturale în fiecare piață în care organizațiile lor își desfășoară activitatea acum sau vor face afaceri în viitor.

Programul EMBA Worldwide este conceput conform noilor reguli ale comunității internaționale de afaceri. Acesta oferă directorilor o educație bazată pe cercetare și o experiență vie și plină de satisfacții pe trei continente diferite - cu site-uri din America de Nord (Pittsburgh, Pa.), America de Sud (São Paulo, Brazilia) și Europa (Praga, Republica Cehă) . Elevii își iau majoritatea cursurilor la locul cel mai convenabil pentru ei; totuși, aceștia participă și la trei sesiuni de imersiune săptămânală, numite Global Executive Forums , împreună cu colegii lor EMBA Worldwide la alte site-uri.

În timp ce promovați această perspectivă globală, programul EMBA Worldwide valorizează, de asemenea, cunoștințele locale. Companiile Katz se află în topul companiilor din America de Nord, America de Sud și Europa. În plus, oamenii de știință EMBA din întreaga lume se confecționează împreună cu colegii lor din comunitatea Katz - o rețea de absolvenți cu peste 30.000 de lideri de afaceri din toate industriile - sunt o resursă neprețuită.

Programul de cohortă EMBA Worldwide înseamnă că studenții își încep studiile cu aceiași colegi de clasă care sunt cu ei la absolvire. Din momentul în care elevii se înscriu, ei dobândesc această rețea cu așteptările ca aceste conexiuni să se extindă și să le beneficieze pe tot parcursul carierei lor, crescând astfel exponențial valoarea unui grad EMBA Worldwide.

Program pentru programul Executive MBA

Puteți obține o diplomă EMBA Worldwide în 19 luni, participând la sesiuni în Pittsburgh și în 16 luni, fie în Praga, fie în São Paulo . Clasele începe în ianuarie pentru Pittsburgh și în aprilie pentru Praga și São Paulo. Toate programele se încheie în luna iulie a anului următor.

Cele mai unice caracteristici ale unei diplome EMBA Worldwide sunt cele trei sesiuni internaționale de imersiune cu alți studenți, desfășurate în America de Nord, Europa și America de Sud, desfășurate la începutul, mijlocul și sfârșitul programului dvs. de studiu. Fiecare dintre aceste forumuri executive globale durează între cinci și șapte zile.

Forumurile executive globale permit studenților EMBA din întreaga lume să înțeleagă managementul intercultural, să obțină cunoștințe de primă mână în practicile internaționale de afaceri și să facă legătura cu alți manageri din întreaga lume.

Înainte și după sesiuni, vă aflați în comunicare electronică, telefonică și video-conferință cu facultatea și colegii de clasă, primiți materiale și sarcini și obțineți ajutorul și feedbackul asupra lucrărilor pe care le faceți. Sunteți, de asemenea, în contact frecvent cu grupul dvs. de studiu pentru a finaliza proiecte de grup și misiuni.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 10, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
16 - 19 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
65,000 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Pittsburgh, Pennsylvania, PA
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Pittsburgh, Pennsylvania, PA
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Price
EMBA în Pittsburgh