Centrul de Dezvoltare a Managementului de la London Business School proiectează și oferă educație personalizată executivă în parteneriat cu peste 60 de clienți corporativi din întreaga lume.

Alegerea unui program personalizat pentru Educație Executivă la London Business School creează ocazia pentru tine de a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele în timp ce vizitezi unul dintre cele mai înfloritoare orașe cosmopolite din lume.

Veți avea acces la conducerea gândirii cu impactul unei facultăți de renume internațional și veți întâlni colegii din întreaga lume. London Business School este o comunitate cu adevărat globală, un mediu ideal în care să înveți și să te concentrezi pe obiectivele tale viitoare.

Proiectăm și livrăm programe personalizate care sunt conduse de problemele strategice și operaționale esențiale ale organizației. Acordăm o atenție deosebită dezvoltării proceselor de învățare care ajută clienții noștri să înțeleagă, să practice și să aplice în cele din urmă noi concepte și modele în cadrul echipei și organizării lor. Unitatea din spatele tuturor programelor personalizate este aplicația și rezultatele. Echipe dedicate care înțeleg organizațiile globale.

Relațiile cu clienții noștri încep cu o explorare. Facem o analiză aprofundată a nevoilor și a părților interesate și dezvoltăm o înțelegere aprofundată a scopurilor, contextului și culturii dumneavoastră. Dacă este necesar, putem contribui la construirea angajamentului părților interesate și la comunicarea proiectului.


asociere

Unicul lucru despre parteneriatele noastre este abilitatea noastră de a se potrivi cu expertiza noastră cu nevoile organizației dvs. de dezvoltare a învățării. Echipa noastră dedicată de directori asociați a deținut funcții de conducere în cadrul organizațiilor comerciale internaționale și au o vastă experiență de consultanță și educație în afaceri. Expertiza lor înseamnă că înțelegem problemele dvs. de la bun început și selectăm echipa potrivită pentru nevoile dvs. specifice.

Vă ajutăm să vă reevaluați modul în care faceți afaceri

Directorul asociat colaborează îndeaproape cu dvs. și cu echipa specială aleasă pentru a proiecta și livra programul. Programele noastre combină rigurozitatea academică cu predarea inspirațională și experiența practică de afaceri. Facultatea noastră este angajată activ în consultanță și mulți dintre ei se află în consiliile de administrație ale companiei, păstrându-i în fruntea problemelor care privesc clienții noștri. Folosind cele mai noi experiențe de cercetare și de afaceri, ele provocă preconcepții și îi încurajează pe clienți să reevalueze modul în care își desfășoară activitatea.


Procesul de învățare: concentrați-vă pe inovare

Programele personalizate utilizează metode de predare dovedite (cum ar fi ateliere de lucru față în față, seminarii, coaching și îndrumare), precum și o varietate de abordări inovatoare.Capacitate personalizată de scriere a cazurilor

Creați studii de caz specifice cerințelor procesului de învățare pentru a accelera procesul de învățare prin angajarea rapidă a directorilor ocupați cu problemele de care aveți nevoie.


Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la London Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date