Așa cum este. Sau adaptate pentru a se potrivi

La SMU Cox, știm că flexibilitatea este o calitate importantă pe care o posedăm în lumea afacerilor. În funcție de nevoile specifice ale companiei dvs., multitudinea de programe pe care le oferim la SMU Cox vă poate potrivi perfect. Dar dacă nu este cazul, oricare dintre programele noastre pot fi ajustate astfel încât să fie exact ceea ce căutați. Instructorii noștri sunt flexibili; dacă conținutul, formatul, datele, orele sau chiar locația cursului trebuie să se schimbe, spuneți așa. Asta face parte din afacerea de a fi în afaceri!


Locul nostru sau al tău?

Am auzit cu toții doctrina: Locație, locație, locație! În conformitate cu acest sentiment, toate programele noastre pot fi predate la campusul SMU Dallas, sau orice altă locație, indiferent de ce este mai convenabil și confortabil pentru dvs. și angajații dumneavoastră.


Accesați mai multe

Efectuarea unor decizii eficiente din punct de vedere al costurilor este esențială pentru succesul fiecărei companii. De aceea, dacă aveți un grup de cincisprezece sau mai mulți angajați care participă la un program, este mai eficient din punct de vedere al costurilor să rulați programul în cadrul companiei. Costul participării la un program scade, de asemenea, semnificativ atunci când numărul participanților crește peste cincisprezece. Toate programele noastre pot găzdui până la patruzeci de ani. Bineînțeles, cu cât mai mulți oameni primesc EDGE, cu atât mai bine pentru compania dvs.!

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Cox School of Business, Southern Methodist University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
Price
- Prețul nu este menționat
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date