Școala de management Yale oferă o gamă largă de programe educaționale personalizate pentru organizații individuale, de la seminarii scurte la programe de integrare mai extinse pe parcursul mai multor luni. Fiecare program este adaptat organizației sponsorizate și participanților săi și se poate concentra pe o disciplină unică (de exemplu, Contabilitate și Control, Finanțe, Managementul Operațiunilor, Marketing sau Comportament Organizațional) sau cuprinde o abordare mai largă, multidisciplinară (de exemplu, Strategii Competitive , Guvernanța corporativă, managementul sănătății sau piețele globale emergente). Programele sunt concepute în parteneriat cu organizația sponsorizantă pentru a îndeplini obiectivele educaționale specifice și pot beneficia de resursele și capacitățile extinse ale altor școli și departamente din Yale (cum ar fi dreptul, medicina, silvicultură, sănătate publică și inginerie).


Programe executive personalizate selectate

* Afaceri și globalizare pentru sectorul public și privat: Rusia

O companie majoră de petrol din Rusia va trimite un grup de 25 de lideri din sectorul public și privat la Yale SOM pentru un program executiv de două săptămâni. Programul urmărește să ofere acestor directori de afaceri și factorilor de decizie politici o înțelegere a afacerilor ca parte integrantă a societății civile și a dezvoltării societății. Pentru a realiza acest lucru, programul se va concentra pe aspecte precum Globalizarea și Dezvoltarea Economică, Politica Internațională și Business, Istoria Instituțiilor Financiare, Macroeconomia, Guvernanța Corporativă și Leadership.

* Leadership și strategie în afaceri: Olanda

Programul "Leadership în afaceri și strategie pentru directori din Olanda" (realizat în colaborare cu Academia de Management, Universitatea din Groningen, Olanda) oferă participanților un palat divers de viziuni fundamentale, perspective, teorii, "bune practici" și opinii. Programul își propune să-i readucă pe participanți la conceptul original al unei universități ca punct de întâlnire al ideilor, talentelor și punctelor de vedere și un loc care creează o nouă sinteză dintr-o ciocnire de paradigme și o combinație de paradoxuri. Membrii facultății de la Yale SOM își vor împărtăși fascinațiile, reflecțiile și îndoielile cu privire la o varietate de subiecte, variind de la Consecințele ecologice ale schimbărilor climatice, schimbarea tehnologică și management, Dereglementare, Marketing bazat pe clienți și Design organizațional la strategia de afaceri și inovare.

* Finante moderne pentru Executivul Global: Brazilia

Directori executivi în domeniul finanțelor din Brazilia vor veni la Yale SOM pentru un program intensiv de patru zile pe tema Finanțe Internaționale și Probleme ale Finanțelor Corporative. Profesorii de la Yale SOM își vor oferi cunoștințele și expertiza pe teme precum evaluarea companiilor, costul capitalului, managementul investițiilor, fuziunile și preluările, riscul și rentabilitatea pe piețele emergente, managementul portofoliilor globale, riscul de schimb de risc și piețele financiare internaționale.

* Programul de Management General: China

Acest program a fost conceput pentru a oferi directorilor la nivel înalt unei mari companii farmaceutice din China cunoștințele care îi vor ajuta să ia decizii de conducere mai bune. Acesta este conceput pentru a lărgi orizonturile intelectuale ale participanților, oferindu-le expunere la concepte de afaceri inovatoare și ajutându-le să dobândească o mai bună înțelegere a schimbărilor din economia globală. În al doilea rând, acesta va construi o bază solidă de cunoștințe și abilități integrate și transversale, astfel încât participanții să-și poată poziționa competitiv afacerea în viitor. Acest program intensiv de două săptămâni la Yale SOM va consta în module de contabilitate financiară, contabilitate și control al costurilor, managementul marketingului și strategia de afaceri.

* Managementul Inovării: Japonia

Un grup distins de directori de tehnologia informației și directori executivi de la unele dintre cele mai mari corporații japoneze vor veni la Yale SOM pentru a participa la un program executiv de management al inovației. Acest program intensiv de patru zile se va concentra pe strategii de afaceri și organizaționale care ajută companiile să inoveze, precum și să discute cazurile în care inovarea nu reușește să aibă loc din cauza designului intern al organizației sau a strategiei de implementare. Subiectele care vor fi abordate includ diverse modele de inovare, geografia inovării, integrarea strategiei tehnologice cu strategia de afaceri, externalizarea ca sursă de inovare, factorii umani ai inovării, inovarea radicală în organizațiile mature și tendințele și inovațiile utilizatorilor IT.

* Inginerie financiară și leadership: Hong Kong

Directorii executivi ai unei importante companii de telecomunicații din Hong Kong vor veni la Yale SOM pentru un program intensiv de două săptămâni. Facultatea va împărtăși expertiza lor în module specializate privind Ingineria Financiară, Leadership și Managementul Schimbărilor, Dereglementarea în Industria de Telecomunicații și Strategia de Afaceri.

* Programul de Educație al Directorului Corporativ

În cooperare cu Forumul Băncii Mondiale, Yale SOM va oferi un program intensiv de zece zile pentru institutele din țările în curs de dezvoltare, care vor pregăti directorii consiliilor de administrație.

Căutarea unui capital pe termen lung este recunoscută drept cheia creșterii economice și a stabilității. Capitalul investitorilor caută protecția oferită de sistemul juridic pentru a evita riscul de corupție, expropriere și gestionarea defectuoasă înrădăcinată. Multe dintre aceste protecții ale investitorilor vor fi furnizate guvernamental, dar multe altele trebuie să vină din guvernanța corporativă a sectorului privat.

Buna guvernanță corporativă include toate măsurile care pot fi întreprinse în mod voluntar de către manageri, directori și acționari pentru a oferi investitorilor siguranța că sunt protejați și, în același timp, să ia cunoștință de responsabilitățile sociale ale corporației.

Acest program este conceput pentru a ajuta institutele regionale de formare a directorilor, prin avansarea bazei de cunoștințe și a seturilor de competențe de bună guvernanță corporativă.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Yale School of Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Sept 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Sept 2020