Diplome duble Programe

O MBA sau EMBA grad dublu permite elevilor să combine un grad de afaceri cu un program diferit studii postuniversitare.

Câteva exemple de alte discipline studenți de programe de grad dublă participa la sunt de inginerie, drept, sănătatea publică, administrația de sănătate, bio-medicină, asistență socială, economie, și care alăptează. Programe de MBA dual Gradul de multe ori sa ia un an pentru a finaliza mai puțin decât în ​​cazul în care un elev a fost desfășoară atât de grade separat, dar acest interval de timp variază în funcție de programul și universitate. Urmărirea un MBA grad dublu poate fi riguroasă și provocatoare, dar rezultatele pot fi foarte profitabile atât profesional cât și personal.

Varietatea de diferite programe de grad dublă poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare de grade duble de afaceri de mai jos.

Programe Duble MBA adăugate recent

Universități în România

Schimbă locația

Care sunt grade de afaceri duble?

Programe de gradul dublă oferă studenților posibilitatea de a personaliza lor de educație prin combinarea a două programe de studii postuniversitare diferite într-o singură. Master of Business Administration și Executive Master of Business Administration funcționează bine în programele de grad dublu. Cele strategice de conducere și de rezolvare a problemelor competențele dezvoltate în programe de MBA și EMBA se aplică pentru fiecare sector în piață. Unele dintre combinațiile dual Gradul disponibile includ: • EMBA / MBA • MBA / Contabilitate • MBA / Master of Science în Finanțe • MBA / Marketing • MBA / Management Technology • MBA / Master of Science în Inginerie si Stiinte Aplicate • MBA / masterat în International si Afaceri Publice • MBA / Juris Doctor (Legea) • MBA / Master of Science în Nursing • MBA / Master în Sănătate Publică • MBA / Master of Science în Asistență Socială • EMBA / masterat în Management Healthcare Organizations

Care sunt beneficiile de a lua o diplomă dublă?
Urmărirea un grad dublu permite studenților să se specializeze în două discipline academice, la o dată și să devină specialiști în intersecția de afaceri cu o altă disciplină. Angajatorii se vedea un candidat cu un grad dublu MBA sau EMBA și un alt domeniu de studiu ca fiind extrem de calificat pentru o poziție de lider în acest domeniu.

Ce ne studia într-un grad dublu?
Diplome duble combina subiecte de bază de administrare a afacerilor, cum ar fi finanțe, marketing, contabilitate, comportament organizațional și de conducere, cu studii într-un alt domeniu. În scopul de a fi acceptat într-un program de grad dublu, solicitanții trebuie în mod normal să se aplice atât pentru scoala de afaceri și facultatea pentru celelalte subiectul în programul lor de grad dublă (de exemplu: Facultatea de Drept, Scoala de Medicina sau Scoala de Stiinte Aplicate).

Cât costă să ia o diplomă dublă?
În timp ce riguros și competitiv, un program de grad dublu poate fi o valoare excelentă, deoarece oferă în mod eficient două calificări pentru unul. Costurile asociate cu a lua o diplomă dublă variază de la o universitate la alta. Pot exista burse sau ajutor financiar disponibile de la organizații private sau universitate în sine pentru a sprijini elevii grad dublu în timpul perioadei lor de studiu. Este o idee bună pentru a contacta școlile direct cu privire la costurile și oportunitățile de finanțare.

Ce fel de îmbunătățire carieră vă puteți aștepta cu un grad dublu?
Un grad dublă oferă beneficii profesionale semnificative pentru absolvenți, precum și cei care au fost de lucru pentru o lungă perioadă de timp în domeniul lor. Calificările și experiența existente pot fi construite pe cu influenta academic de o diplomă dublă. Pentru a fi luate în considerare pentru o promovare într-o funcție executivă în domeniul lor, multi profesionisti găsi obținerea o diplomă dublă cu un EMBA sau un MBA pentru a fi cheia.

Care sunt cerințele pentru un grad dublu?
Înainte de a aplica pentru o diplomă dublă, cu un MBA sau EMBA, studenții vor trebui să prezinte scoruri satisfăcătoare de licență la scoala de afaceri și alte departamente de admitere facultate. În plus, unii solicitanți grad dublă ar putea fi obligați să prezinte rezultatele testelor de la un test de cunoaștere a limbii, demonstrează un număr minim de experienta de lucru de ani și / sau să prezinte scorurile de la un examen de admitere absolvent (cum ar fi GMAT sau GRE). Odată acceptată în program grad dublă, elevii vor fi de așteptat pentru a satisface cerințele academice atât de MBA sau EMBA partea de gradul lor, precum și cerințele pentru celelalte disciplina. Citește mai multe despre cerințele direct pe pagina programului.

De ce să ia o dublă grad online?
Gradul de dublu de studiu on-line poate deschide posibilitățile de studii postuniversitare la mai mulți oameni decât oricând înainte, folosind tehnologia up-to-data de e-learning pentru a aduce sala de clasă la tine. Verificați cu universitățile de interes pentru a vedea dacă acestea oferă online, programe de grad dublu.

În cazul în care pentru a lua o diplomă dublă?
Programe de studii duale care combină un MBA sau EMBA cu medicina, afaceri internaționale, inginerie, drept, sau de asistență socială sunt oferite la universități de top din întreaga lume. Scoli de afaceri din Europa, America, Asia, Oceania și în alte părți din întreaga lume s-au alăturat cu facultăți academice la propria universitate sau o altă instituție academică de a oferi programe extrem de competitive, riguroase și apreciate grad dublu.